Lucica, Focsani


Vârsta: 57 ani

A absolvit facultatea de Chimie din Galaţi. Accidentul de maşină în care i-au murit soţul şi fiul este cel mai tragic lucru care i s-a întâmplat şi acum spune ca toată atenţia îi este acordată fiului rămas în viaţă, Cătălin.

Spune despre ea că este corectă, sinceră şi maleabilă. Este foarte mândră de ceea ce a devenit şi de băiatul pe care l-a crescut. Şi-ar dori pentru el o fată sinceră şi cu “coloana vertebrală”.

38 comentarii la “Lucica, Focsani”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    NICOLETA Says:

    esti cea mai varza din concurs impreusa cu stela

  2. 29
    silvia Says:

    o admir pe dna Lucica o felicit ca a rezistat in casa jignirilor lui Stefan si Ionut.A foat o experienta ptr dv ati vazut gradul de incultura.Catalin isi v-a gasi perechea la nivelul lui.Fiti tare si rezistati pana la sfarsit.Catalin se poate insura si la 35 ani.tinerii sa invete sa-si faca o situatie si apoi casatoria

  3. 28
    Dorina Neagu Says:

    Imi place ca spuneti lucrurilor pe nume si nu va lasati intimidat de o mahalagioaica cum este Alina care oricum nu va face o casnicie mai mult de 3 luni maxim .

  4. 27
    prodan Says:

    nu -mi aduc aminte daca pana acum vreun concurent din toate cele 3 editii sa fi amenintat pe cineva cu judecata…e penibila si ea si fi-su.pe femeia asta n-am vazut-o niciodata decat facandu-si parul,stergandu-si piciorele cu servetele umede ,jignind si barfind.n-am crezut ca se poate asa cv.acasa la ei cred ca gateste bombonel,adica catalin,ca pare mai priceput decat ea.sper ca la celelalte editii sa le faca un control la cap viitorilor concurenti,pt ca astia din editia asta au fost de balamuc.

  5. 26
    maria Says:

    cind il vad cum arata cu pantalonii trasi pina la piept…. ce cuplu? cu cine ca toata lumea ride de el. il ami ia vreuna din alea 3 care au venit spectatoare:iuliana, teodora sau cealalta cu o cheama… se potriveste perfect cu orica! casa de piatra!

  6. 25
    maria Says:

    va rog eu sa plecati acasa, adica in padure! nu aveti ce sa cautati in societate. luativa umflatul de copil si carati-va , sinteti 2 incuiati. treziti-va la viata! o sa imbatriniti impreuna , numai voi 2!

  7. 24
    simona Says:

    Imi pare rau doamna Lucica dar st f posesiva, mai datii libertate si lui Catalin ca numai asa se poate insura, imi pare rau sa sp lucrurile astea dar mai trebuie sa sp si adevarul chir daca va doare, oricum in casa nu va face cuplu cu nimeni. Sa dea D-zeu sa s insoare afara ca are totusi o varsta.

  8. 23
    vio Says:

    mama buna dar cam posesiva

  9. 22
    alex_92iunie Says:

    Lucica este o femeie foarte desteapta si asta putem observa cu totii. Insa eu cred ca este foarte posesiva as putea spune in sensul ca il tine pe catalin din scurt. in rest e ok

  10. 21
    mika Says:

    Ce cautati doamna Lucica la NPM ?Mergeti acasa k poate aveti treaba si va retin cei de la kanal d

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free