Lucica, Focsani


Vârsta: 57 ani

A absolvit facultatea de Chimie din Galaţi. Accidentul de maşină în care i-au murit soţul şi fiul este cel mai tragic lucru care i s-a întâmplat şi acum spune ca toată atenţia îi este acordată fiului rămas în viaţă, Cătălin.

Spune despre ea că este corectă, sinceră şi maleabilă. Este foarte mândră de ceea ce a devenit şi de băiatul pe care l-a crescut. Şi-ar dori pentru el o fată sinceră şi cu “coloana vertebrală”.

38 comentarii la “Lucica, Focsani”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Cristinutzaaaa Says:

    babaciune handicapata!! ai avut menajera la viata ta si n ai fost in stare sa te duci sa ti pui dantura……ai venit la televizor fara dinti……nu te mai da mare k te cunoaste toata lumea in focsani k n a auzit nimeni de tine…….n ai un ban in buzunar…….ai venit sa faci bani la npm si te dai mare cucoana…..vai de capu tau si a lu fiitu!!!

  2. 9
    zeca iulica Says:

    Doamna nu vreau sa va jignasc , dar ar trebui sa-i dati mai multa libertate fiului dumneavoastra, ca sa poata sa aiba mai multa incredere in el.

  3. 8
    mareidiana Says:

    ESTI FOARTE REA DURA PENIBILA

  4. 7
    Cromatik Says:

    Babaciune rea!!!Fiito dak tot nu il i-a nimeni maritate tu ce el!!!DAk te crezi asa frumoasa!!BELEA MARE!!!!

  5. 6
    Ana Says:

    Sper sa iesiti mama saptamanii si sa sanctionati pe cele ce nu vor sa fie pacifiste acolo in casa….

  6. 5
    Ana Says:

    sunteti o doamna adevarata cu principii si din acest motiv nu va agreeaza cei din tabara roz.Nu le dati voie sa intreaca masura si asta nu le convine.Ma bucur ca luati atitudine si o aparati pe Alina care intradevar este o fata bine crescutasi cinstita care nu merita sa fie astfel tratata de cele 4 mahalagioaice…

  7. 4
    ema Says:

    preferata mea

  8. 3
    elena Says:

    este descurajant si josnic faptul ca doamna lucica este jignita de telespectatori referitor la persoana violetei aceasta fiind scoasa din casa pe dreptatea regulilor de joc si nimic altceva

  9. 2
    elena Says:

    este o femeie foarte calculata spune lucrurilor pe nume ceea ce spune referitor la persoana nu spune decat realitatea despre aceea persoana

  10. 1
    Vicky Says:

    Dna Lucica a fost preferata mea dar nu este asa cum s-a descris ea si mi-am schimbat total parerea .Este foarte rea si ranchiunoasa ,ea si cu fiul dinsei vorbesc despre toti concurentii din casa si ii birfesc pe toti ,se vede in materiale ca numai ei doi birfesc si nu pot intelege de unde atita ura pentru Violeta ?ce ar fi putut sa-i faca aceasta fata daca ar fi stat doua sau trei zile la Istambul ?Este rea ,fffffffffffffffff REA !!!!!!!!!!!!foarte dusmanoasa si nu o sa o mai votez pentru ca nu merita . AFARA CU EA!!!!!!!!!!!

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free