Gabi Cristea pierde salariul de 8.000 €?


Înregistrează cea mai mare audienţă la Kanal D, cu emisiunea “Noră pentru mama” dar riscă să rămână şomeră. Surprinzător, dar Gabriela Cristea figurează pe lista neagră a şefilor ei, asta după ce, în urmă cu doar câteva zile, au concediat-o şi pe Ilinca Vandici, culmea, vedeta lor preferată.

Potrivit zvonurilor, Gabriela ar avea un salariu lunar ce se ridică la 8.000 de euro şi se pare că mai-marii postului nu-şi mai permit luxul să o plătească. Surse neoficiale ne-au declarat că emisiunea “Noră pentru mama” face audienţă datorită formatului şi nicidecum prezentatoarei, astfel că şefii Kanal D se gândesc serios să o înlocuiască pe Cristea. Aceştia îşi doresc o prezentatoare cu pretenţii financiare mult mai modeste.

Sursa : www.click.ro

70 comentarii la “Gabi Cristea pierde salariul de 8.000 €?”

Pages: [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 70
    flo Says:

    CUM SA O PUNETI PE GABRIELA PE SOMAJ CAND EA IN FELUL CUM MODEREAZA EMISIUNEA VI-A ADUS CEA MAI MARE AUDIENTA…….NA EXEMPLU CAND A FOST GABRIELA BOLNAVA A FOST INLOCUITA….MI-A FOST GROAZA SA MA UIT LA EMISIUNE PT CA NU MAI AVEA ACELASI FARMEC ….MAI CE ESTE AL EI ESTE AL EI….

  2. 69
    dana Says:

    gabi este cea mai tare

  3. 68
    ANGY Says:

    SA SE DUCA UNDE A DUS SURDU IAPA SI MUTU GLOABA.APROXIMATIV 90% DIN MESAJELE ACESTUI SUBIECT SUNT SCRISE DE EA.SA-SI VADA GUNOAIELE DIN OCHI SI APOI SA CRITICE COMPORTAMENTUL SI PROBLEME DE FAMILIE AL ALTORA.DISPARIIIIIIIIIII.DAR NU VEI DISPAREA CA CEVA CEVA ESTE UNDEVA.

  4. 67
    EMY Says:

    NU ARE CE CAUTA CA MODERATOR PENTRU EMISIUNI DE ACEST GEN,MAI ALES DUPA SFATURILE DATE MIHAELEI DIN N.P.M.5 ,CARE II DADEA SFATURI MIHAELEI SA-SI RECLAME MAMA LA AUTORITATI PENTRU FAPTUL CA MIHAELE AR FI FOST BATUTA DE MAMA SA,DE PARCA ERA MUTILATA SAU CU CICATRICE.RUSINE FA,AFARA CU TINE DE LA EMISIUNI DE ACEST GEN.MAI BINE TE-AI DUCE LA MORMANTUL CELEI CARE TI-A DAT VIATA SI TE-A CRESCUT 15 ANI SA-I APRINZI O LUMANARE,TE DAI MAICA PRECISTA IN EMISIUNI…ORICE AR FI FACUT MAICA-TA(DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE) E MAMA CARE TI-A DAT VIATA….NU ITI ESTE RUSINE……..

  5. 66
    CaRmY Says:

    adevarul este ca gabi este si frumoasa si inteligenta,stie sa modereze o emisiune de acest gen si este de respectat ca suporta de multe ori cu stoicism toate balacarelile si prostiile concurentilor.daca ar fi,ca conducerea sa renunte la ea ar face cea mai mare prostie si ar trebui sa fie constienti ca ar pierde foarte mult di audienta.BRAVO GABI ,FELICITARILE MELE …ESTI O DULCE SI O SCUMPA

  6. 65
    Cristynne Says:

    Sunt de aceeasi parere cu a majoritatii…eu ma uit la emisiune si familia mea,adica o parte din ea,mai mult pentru moderatoare! Unde veti mai gasi o doamna atat de distinsa,frumoasa de PICA, deosebita,incantatoare? :P Niciunde,draga conducere Kanald! Daca nu ar fi aceasta incantatoare moderatoare, emisiunea s-ar duce de rapa! Este o prezenta tulburatoare ,agreabila pe ecran! Eu o compar cu Scarlett O`Hara! din ” Pe aripile vantului”..cand o vad de fiecare data gandesc la acea actrita! pacat ca nu a imbratisat cariera de actrita la frumusetea si distinctia dumneaei, ar fi meritat! :P Sanatate si mult succes in prezentarea emisiunii! :P Si sa ne incantati cu prezenta pe sticla atat cat tine si emisiunea NPM! :P

  7. 64
    aida Says:

    gabriela e cea mai tare si cea mai potrivita pt aceasta emisiune…daca o schimbati…sunt sigura ca nu se va mai uita nimeni la emisiune…..e perfecta stie cum sa modereze emisiunea si sa adereseze intrebarile pe care vrem sa le auzim noi cei de acasa…..deci gabi cea mai tare…bravo gabi felicitari:)

  8. 63
    bella Says:

    Bre, sunteti turci? pai pentru Gabriela nu aveti bani ca nu mai are casa nu mai are masa, dar pentru turbatul ala de Lazarus de unde aveti atatia bani? Spuneti ca audienta este data datorita formatului?GRESIT. Daca ai in fata ecranului pe cineva placut te uiti cu drag. A incercat de un Craciun altcineva sa-i tina locul. Va-ti uitat la audiente? Ar trebui sa o platiti exact ca pe Zavo, Lazarus, chiar mai mult pentru ca orele ei de emisiune sunt mai multe, audienta mult mai mare, prezenta mult mai placuta. E CLAR, SUNTETI TURCI, NU STITI SA APRECIATI CE AVETI CU ADEVARAT BUN SI CURAT NU CU BALACAREALA SI PROST GUST.

  9. 62
    andaD Says:

    Cel mai usor este sa dai cu pietre. Nu va mai uitati la emisiune pana nu va fi schimbata moderatoarea ! D-na Zivari este psiholog nu moderator. Este de apreciat profesionalismul ei ca si la Gabriela. As vrea sa vad cum te descurci ” tu care – i gasesti nod in papura Gabrielei” sa ai in emisiune o adunatura de prost crescuti, analfabeti , fitosi si cu mintea varza ? Pentru ca de astfel de oameni a avut parte la la acest ultim show. A iesit cu eleganta si bun simt din toate situatiile de criza. Are multa abilitate in a scoate in fata caracterul, mintea si stiinta concurentului pentru ca noi cei care privim sa putem sa votam corect , obiectiv. Se pare insa ca sunt prea putini cei care inteleg aceste subtilitati (ele fac parte din profesionalismul unui moderator) si de aceea se grabesc doar sa critice. In viata este bine sa luam partea buna a lucrurilor pentru ca nimeni nu-i perfect. Rog Kanal D sa tina cont de parerile telespectatorilor. In rest cred ca tot ce se scrie in Clik, Can-Can si alte ziare de acest gen sunt zvonuri ieftine pentru a putea fi vandute aceste reviste.

  10. 61
    Katy craita Says:

    GABRIELA ESTE EA MAI PLINUTA INSA ESTE FOARTE DRAGUTA,FARA EA NU MAI AR AVEA FARMEC EMISIUNEA,INTRADEVAR SALARIUL LASA DE DORIT……DAR MERITA,SUPORTA CU STOICISM MAHALAUA DIN CASA.FELICITARILE MELE GABI

Pages: [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free