Gabi Cristea pierde salariul de 8.000 €?


Înregistrează cea mai mare audienţă la Kanal D, cu emisiunea “Noră pentru mama” dar riscă să rămână şomeră. Surprinzător, dar Gabriela Cristea figurează pe lista neagră a şefilor ei, asta după ce, în urmă cu doar câteva zile, au concediat-o şi pe Ilinca Vandici, culmea, vedeta lor preferată.

Potrivit zvonurilor, Gabriela ar avea un salariu lunar ce se ridică la 8.000 de euro şi se pare că mai-marii postului nu-şi mai permit luxul să o plătească. Surse neoficiale ne-au declarat că emisiunea “Noră pentru mama” face audienţă datorită formatului şi nicidecum prezentatoarei, astfel că şefii Kanal D se gândesc serios să o înlocuiască pe Cristea. Aceştia îşi doresc o prezentatoare cu pretenţii financiare mult mai modeste.

Sursa : www.click.ro

70 comentarii la “Gabi Cristea pierde salariul de 8.000 €?”

Pages: « 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    dinca niculina Says:

    Asta ar fi ultima.Daca Gabriela nu ar mai prezenta NpM nu ar mai fi atata audienta nici cata-i hauuuuuu……..nu vedeti ca ati incercat fara Gabi de 2 ori dar degeaba…daca nu este Gabriela in emisiune nu are nici-un farmec. NpM nu ar mai avea audienta care o are . Cu toate ca nu mai este cum a fost NpM2 dar totusi multi telespectatori se uita la emisiune numai sa o avem pe Gabi in casele noastre……Nu va ganditi la vre-o nenorocire sa nu o mai avem alaturi de noi pt ca va scade audienta la kanal dpierzand-o pe cea mai draga si iubita de lume”GABRIELA CRISTEA TOADER”

  2. 29
    dya Says:

    cred k dak nar fi Gabriela nar mai fii emisiunea aja de placuta in primu rand k neam obisnuit k ea sa prezinte emisiunea……cu toate k uneori ma enerveaza pt k pune intrebari penibile uneori…

  3. 28
    cata Says:

    gresitii foarte mult daca o inlocuiti pe Gabriela ,emisiunea nu are farmec fara ea.

  4. 27
    mary Says:

    da da cam asai

  5. 26
    irinuk Says:

    pentru cei care plang dupa draga de gabriela, or sa -si revina repede cand or sa vada o emisiune in care isi face loc bunul simt si educatia. ce naibii va prostiti asa? faceti -i o poza si tineti-o desupra patului daca nu mai puteti de dragul ei, dar sa fim seriosi privind cele trei editii npm chiar nu vedeti diferente ,fata asta cade lin si sigur.o fi ea frumoasa dar buna de stat in alta parte.bibelou la sotul ei. sa mai faca si ea un copil,alea ,alea ca -i trece vremea.

  6. 25
    irinuk Says:

    pariez ca si cu o alta moderatoare ,aceasta emisiune va avea audienta…curiozitatea macar daca nu prezentatoarea.si ce dr*cu? chiar nu mai sunt moderatoare dragute si istete?aduc ,turcii una.hi,hi. sincer mi-as dori-o ca moderatoare pe Zivari . e bestiala.si-ar face formatul si mai frumos .femeia asta ar fi cea mai potrivita pt o emisiune gen show-drama.doar e psiholog!

  7. 24
    mary Says:

    nu e dupa noi

  8. 23
    rebeca Says:

    nu se stie

  9. 22
    daniela Says:

    sincer fara gabriela nu stiu cati se vor mai uita la emisiune…gabi face parte din npm.
    a lipsit 2 zile si emisiunea a fost oribila fara ea!!!!!!!!!nu faceti greseala sa o concediati ca o sa scada drastic audienta!!!!!!gabi este nascuta pt aceasta emisiune!!!!!

  10. 21
    Laura Says:

    MAI BUNA MODERATOARE AR FI ILINCA VANDICI;E PLACUTA ,SINCERA SI ,MAI ALES,IMPARTIALA.

Pages: « 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free