Gabi Cristea pierde salariul de 8.000 €?


Înregistrează cea mai mare audienţă la Kanal D, cu emisiunea “Noră pentru mama” dar riscă să rămână şomeră. Surprinzător, dar Gabriela Cristea figurează pe lista neagră a şefilor ei, asta după ce, în urmă cu doar câteva zile, au concediat-o şi pe Ilinca Vandici, culmea, vedeta lor preferată.

Potrivit zvonurilor, Gabriela ar avea un salariu lunar ce se ridică la 8.000 de euro şi se pare că mai-marii postului nu-şi mai permit luxul să o plătească. Surse neoficiale ne-au declarat că emisiunea “Noră pentru mama” face audienţă datorită formatului şi nicidecum prezentatoarei, astfel că şefii Kanal D se gândesc serios să o înlocuiască pe Cristea. Aceştia îşi doresc o prezentatoare cu pretenţii financiare mult mai modeste.

Sursa : www.click.ro

70 comentarii la “Gabi Cristea pierde salariul de 8.000 €?”

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    DEREK Says:

    Nu este nimeni de neinlocuit!

  2. 9
    mihaela Says:

    gabriela este o prezentatoare foarte buna si merita salariul acesta

  3. 8
    alina Says:

    ORICE INCEPUT ARE SI UN SFARSIT!SI DOAR E CRIZA FINANCIARA…E FATA DESTEAPTA SI GASESTE EA IN ALTA PARTE!II UREZ BAFTA

  4. 7
    elena58 Says:

    Ar fi bine sa dispara.Tot circul din emisiune nu este din cauza formatului;prezentatoarea a uitat ce gen de emisiune este:matrimoniala si nu una in care sa-si prezinte ea “experienta”de viata, amintirile din copilarie;cultura n-are.Nu stie gramatica,dar se da desteapta.S-au dezmeticit si turcii;nici pe gratis n-ar trebui tinuta.A adus prejudicii de imagine postului.Cititi pe celalalt site sa vedeti ce parere au oamenii despre emisiune, despre “pretioasa”,despre cum gestioneaza ea situatiile.Lasati-o sa se duca!Daca era buna (asa cum se crede ea)n-o lasa PROTV sa plece.N-a fost buna nici sa prezinte vremea,nici stiri sportive,nici emisiuni matinale la alte canale tv.Turcii au facut-o “vedeta”si ei is-a urcat la cap.

  5. 6
    roxy Says:

    Eu nu cred asa ceva, de sarbatori cand a fost plecata Gabi aveam impresia ca emisiunea este seaca ….

  6. 5
    Andreea Says:

    Gabriela este o femeie super.sincer merita locul pe care il are si este iubita de multa lume.Gresi-ti daca o dati afara.

  7. 4
    MAKO Says:

    Scurta completare: EU AM URMARIT ACEASTA EMISIUNE, DOAR PENTRU EA, CA PREFER SA MAI VAD SI PERSOANE DEOSEBITE LA TV NU NUMAI CHIPURI COMUNE, CARACTERE BANALE, INTELECT SUFICIENT.

    Este drept, am fost deseori si critica la adresa ei datorita situatiei de fapt din anumite momente; insa ea se pare ca a stiut sa uzeze si de parerile obiective ale celor necunoscuti si sa creeze aspecte pozitive.

  8. 3
    MAKO Says:

    O emisiune, oricat de bun ar fi formatul, daca nu are persoana si aici se intelege prezentatorul, moderatorul… cu ff bune calitati, nu are succes. M-ar surprinde ca managerii de la KanalD sa nu ia in considerare acest aspect.

    Intradevar, si la cele mai mari televiziuni din lume s-a recurs la o renegociere a salariilor indiferent cum se chemau persoanele sau personalitatile respective. Si se stie f bine si de ce. Au scazut, evident si contractele celebritatilor.
    Daca Gabriela stie sa negocieze, chiar si pe un ‘minim minus’ in aceasta perioada, nu este o mare problema. Spun asta in cunostinta de cauza deoarece la mai multe televiziuni s-a produs destul de discret acest aspect, sa-i zic asa.

    Daca, managerii, spera ca vor avea acelasi succes cu alt moderator, se vor insela si vor demonstra ca trebuie sa mai studieze ei ‘arta’ afacerilor.

    Gabriela, pe langa faptul ca este frumoasa si-ti face o deosebita placere sa deschizi televizorul la emisiunea ei ca sa-ti bucuri retina, este rafinata, isteata.
    Sincer, nu stiu cine s-ar mai uita la emisiune, mai ales in contextul actual cand cei alesi pt acest show au diferite particularitati. Nu vreau sa fiu ‘amabila’ si sa-i gratulez in alt fel.
    Asa ca, draga Kanal D, acum sa te vedem ce alegere stii sa faci.

  9. 2
    mary din motru Says:

    daca se intampla ca Gabi sa plece de la KANAL D atunci surpriza cea mare va fi ca nora pt mama nu ar mai avea niciun farmec,asa ca voi mai-marii sefi ar trebui sa va mai ganditi,eu ce-l putin imi spun parerea mie imi place ffffffffffffffffffff mult de G abi eu cred ca toata audienta i se acorda in totalitate ei,oricum iti dau un sfat Gabi fii tare asa cum esti tu te pwp dulceeeeeeeeeeeeeee.

  10. 1
    Lucica Says:

    Nu cred cä dacä o veti schimba pe Gabriela si veti avea o altä prezentatoare veti avea tot atit de multä audientä. Mie nici de cräciun cind nu era Gabriela nu mi-a pläcut deloc,Gabriela parcä e näscutä pentru a prezenta o asemenea emisiune. Nu sint de acord sä o schimbati.

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free