Gabi Cristea pierde salariul de 8.000 €?


Înregistrează cea mai mare audienţă la Kanal D, cu emisiunea “Noră pentru mama” dar riscă să rămână şomeră. Surprinzător, dar Gabriela Cristea figurează pe lista neagră a şefilor ei, asta după ce, în urmă cu doar câteva zile, au concediat-o şi pe Ilinca Vandici, culmea, vedeta lor preferată.

Potrivit zvonurilor, Gabriela ar avea un salariu lunar ce se ridică la 8.000 de euro şi se pare că mai-marii postului nu-şi mai permit luxul să o plătească. Surse neoficiale ne-au declarat că emisiunea “Noră pentru mama” face audienţă datorită formatului şi nicidecum prezentatoarei, astfel că şefii Kanal D se gândesc serios să o înlocuiască pe Cristea. Aceştia îşi doresc o prezentatoare cu pretenţii financiare mult mai modeste.

Sursa : www.click.ro

70 comentarii la “Gabi Cristea pierde salariul de 8.000 €?”

  1. 1
    Lucica Says:

    Nu cred cä dacä o veti schimba pe Gabriela si veti avea o altä prezentatoare veti avea tot atit de multä audientä. Mie nici de cräciun cind nu era Gabriela nu mi-a pläcut deloc,Gabriela parcä e näscutä pentru a prezenta o asemenea emisiune. Nu sint de acord sä o schimbati.

  2. 2
    mary din motru Says:

    daca se intampla ca Gabi sa plece de la KANAL D atunci surpriza cea mare va fi ca nora pt mama nu ar mai avea niciun farmec,asa ca voi mai-marii sefi ar trebui sa va mai ganditi,eu ce-l putin imi spun parerea mie imi place ffffffffffffffffffff mult de G abi eu cred ca toata audienta i se acorda in totalitate ei,oricum iti dau un sfat Gabi fii tare asa cum esti tu te pwp dulceeeeeeeeeeeeeee.

  3. 3
    MAKO Says:

    O emisiune, oricat de bun ar fi formatul, daca nu are persoana si aici se intelege prezentatorul, moderatorul… cu ff bune calitati, nu are succes. M-ar surprinde ca managerii de la KanalD sa nu ia in considerare acest aspect.

    Intradevar, si la cele mai mari televiziuni din lume s-a recurs la o renegociere a salariilor indiferent cum se chemau persoanele sau personalitatile respective. Si se stie f bine si de ce. Au scazut, evident si contractele celebritatilor.
    Daca Gabriela stie sa negocieze, chiar si pe un ‘minim minus’ in aceasta perioada, nu este o mare problema. Spun asta in cunostinta de cauza deoarece la mai multe televiziuni s-a produs destul de discret acest aspect, sa-i zic asa.

    Daca, managerii, spera ca vor avea acelasi succes cu alt moderator, se vor insela si vor demonstra ca trebuie sa mai studieze ei ‘arta’ afacerilor.

    Gabriela, pe langa faptul ca este frumoasa si-ti face o deosebita placere sa deschizi televizorul la emisiunea ei ca sa-ti bucuri retina, este rafinata, isteata.
    Sincer, nu stiu cine s-ar mai uita la emisiune, mai ales in contextul actual cand cei alesi pt acest show au diferite particularitati. Nu vreau sa fiu ‘amabila’ si sa-i gratulez in alt fel.
    Asa ca, draga Kanal D, acum sa te vedem ce alegere stii sa faci.

  4. 4
    MAKO Says:

    Scurta completare: EU AM URMARIT ACEASTA EMISIUNE, DOAR PENTRU EA, CA PREFER SA MAI VAD SI PERSOANE DEOSEBITE LA TV NU NUMAI CHIPURI COMUNE, CARACTERE BANALE, INTELECT SUFICIENT.

    Este drept, am fost deseori si critica la adresa ei datorita situatiei de fapt din anumite momente; insa ea se pare ca a stiut sa uzeze si de parerile obiective ale celor necunoscuti si sa creeze aspecte pozitive.

  5. 5
    Andreea Says:

    Gabriela este o femeie super.sincer merita locul pe care il are si este iubita de multa lume.Gresi-ti daca o dati afara.

  6. 6
    roxy Says:

    Eu nu cred asa ceva, de sarbatori cand a fost plecata Gabi aveam impresia ca emisiunea este seaca ….

  7. 7
    elena58 Says:

    Ar fi bine sa dispara.Tot circul din emisiune nu este din cauza formatului;prezentatoarea a uitat ce gen de emisiune este:matrimoniala si nu una in care sa-si prezinte ea “experienta”de viata, amintirile din copilarie;cultura n-are.Nu stie gramatica,dar se da desteapta.S-au dezmeticit si turcii;nici pe gratis n-ar trebui tinuta.A adus prejudicii de imagine postului.Cititi pe celalalt site sa vedeti ce parere au oamenii despre emisiune, despre “pretioasa”,despre cum gestioneaza ea situatiile.Lasati-o sa se duca!Daca era buna (asa cum se crede ea)n-o lasa PROTV sa plece.N-a fost buna nici sa prezinte vremea,nici stiri sportive,nici emisiuni matinale la alte canale tv.Turcii au facut-o “vedeta”si ei is-a urcat la cap.

  8. 8
    alina Says:

    ORICE INCEPUT ARE SI UN SFARSIT!SI DOAR E CRIZA FINANCIARA…E FATA DESTEAPTA SI GASESTE EA IN ALTA PARTE!II UREZ BAFTA

  9. 9
    mihaela Says:

    gabriela este o prezentatoare foarte buna si merita salariul acesta

  10. 10
    DEREK Says:

    Nu este nimeni de neinlocuit!

  11. 11
    andreea Says:

    normal k il meria…….dvs ati suporta toata nebuneala din casa aia:O:O

  12. 12
    sandu Says:

    sa plece in HONOLULU ,poate acolo primeste un salar de 8000 euro!
    cum de viseaza asa ceva???????????in ROMANIA???????????????

  13. 13
    DIANA Says:

    oau

  14. 14
    oana Says:

    si cear avia

  15. 15
    corina Says:

    Nu cred k emisiunea nora pentru mama ar mai avea acelasi succes dak nu ar fi moderata de GABRIELA.Cel putin p mine m-ar pierde k telespectator.De Craciun,cand nu a prezentat ea, nu avut nici un farmec emisiunea.Abia am privit.

  16. 16
    ioana Says:

    sa plece sanatoasa ca simbata a zis ca citeste de pe forum si nu vad nici o panseluta si nici pre multe cuvinte de lauda despre anreea este clar ca o favorizeaza dar la editiile anterioare nu era deloc asa .nu tinea partea nimanui si era deapta cu toti asa ca …

  17. 17
    cristina Says:

    sa plece ca si asa favorizeaza pe unii concurenti de ex simbata seara.eu nu vad multe cuvinte de lauda despre andeea dar ca ea o favorizeaza da

  18. 18
    anushqueVl Says:

    Gabriela Cristea e cea mai buna prezentatoare si dak ea pleaca, emisiunea nu mai are nici un farmec. Stie foarte bine cum sa ii “descoase”pe concurenti si sincera sa fiu nu cred ca o sa plece. Dar trebuie sa se gandeasca si dansa ca e criza economica:))

  19. 19
    nico Says:

    ar fii interesant cu cine poate fii anlocuita si amintirile daca are prea multe sa nu ne mai oboseasca cu ele sa-si spuna oful intr-o punga

  20. 20
    nico Says:

    se da prea mare vedeta

  21. 21
    Laura Says:

    MAI BUNA MODERATOARE AR FI ILINCA VANDICI;E PLACUTA ,SINCERA SI ,MAI ALES,IMPARTIALA.

  22. 22
    daniela Says:

    sincer fara gabriela nu stiu cati se vor mai uita la emisiune…gabi face parte din npm.
    a lipsit 2 zile si emisiunea a fost oribila fara ea!!!!!!!!!nu faceti greseala sa o concediati ca o sa scada drastic audienta!!!!!!gabi este nascuta pt aceasta emisiune!!!!!

  23. 23
    rebeca Says:

    nu se stie

  24. 24
    mary Says:

    nu e dupa noi

  25. 25
    irinuk Says:

    pariez ca si cu o alta moderatoare ,aceasta emisiune va avea audienta…curiozitatea macar daca nu prezentatoarea.si ce dr*cu? chiar nu mai sunt moderatoare dragute si istete?aduc ,turcii una.hi,hi. sincer mi-as dori-o ca moderatoare pe Zivari . e bestiala.si-ar face formatul si mai frumos .femeia asta ar fi cea mai potrivita pt o emisiune gen show-drama.doar e psiholog!

  26. 26
    irinuk Says:

    pentru cei care plang dupa draga de gabriela, or sa -si revina repede cand or sa vada o emisiune in care isi face loc bunul simt si educatia. ce naibii va prostiti asa? faceti -i o poza si tineti-o desupra patului daca nu mai puteti de dragul ei, dar sa fim seriosi privind cele trei editii npm chiar nu vedeti diferente ,fata asta cade lin si sigur.o fi ea frumoasa dar buna de stat in alta parte.bibelou la sotul ei. sa mai faca si ea un copil,alea ,alea ca -i trece vremea.

  27. 27
    mary Says:

    da da cam asai

  28. 28
    cata Says:

    gresitii foarte mult daca o inlocuiti pe Gabriela ,emisiunea nu are farmec fara ea.

  29. 29
    dya Says:

    cred k dak nar fi Gabriela nar mai fii emisiunea aja de placuta in primu rand k neam obisnuit k ea sa prezinte emisiunea……cu toate k uneori ma enerveaza pt k pune intrebari penibile uneori…

  30. 30
    dinca niculina Says:

    Asta ar fi ultima.Daca Gabriela nu ar mai prezenta NpM nu ar mai fi atata audienta nici cata-i hauuuuuu……..nu vedeti ca ati incercat fara Gabi de 2 ori dar degeaba…daca nu este Gabriela in emisiune nu are nici-un farmec. NpM nu ar mai avea audienta care o are . Cu toate ca nu mai este cum a fost NpM2 dar totusi multi telespectatori se uita la emisiune numai sa o avem pe Gabi in casele noastre……Nu va ganditi la vre-o nenorocire sa nu o mai avem alaturi de noi pt ca va scade audienta la kanal dpierzand-o pe cea mai draga si iubita de lume”GABRIELA CRISTEA TOADER”

  31. 31
    dinca niculina Says:

    IRINUK de ce vb asa de urat despre GABY? de ce nu-ti place?
    Sa stii ca eu chiar as dori sa am o poza de-a Gabrielei.Nu trebuie sa-i poarte nimeni de grija ca trebuie sa faca un copil. Are ea grija sa faca si copil si-si face timp si de asta nu trebuie sa-l faca programat de nimeni decat de ei doi. rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pt toti cei care o deranjeaza pe GABY

  32. 32
    daniela braila Says:

    parerea mea este ca gabi face toti banii.daca o concediati va luati la revedere de la audienta si de la tot .eu ma uit in mare parte pt ea ca este o dulce asa ca bosiilor ganditiva de 100000000 de ori innainte sa faceti asta fara ea nu valorati 1 ban

  33. 33
    ella 2009 Says:

    esti cea mai iubita,cea mai frumoasa

  34. 34
    robert pirvu Says:

    daca o schimbati pe d-na gabriela nu veti mai avea audienta mare…este cea mai frumoasa prezentatoare pe care am vazuto……si este fffffffooooaaaarrrrteeee inteligenta…….imi placae de ea……este zuper……

  35. 35
    anana Says:

    domnilor de la kanal d ,faceti cea mai mare prostie daca o schimbati pe gabriela,e cea mai potrivita ptr. aceasta emisiune,chiar nu va dati seama,va rog mai revizuiti schimbarea si lasati-o pe ea ca noi ptr.priceperea cu care modereaza aceasta emisiune ne uitam,nu la concurenti,ca tot farmecul il are gabriela

  36. 36
    cristina Says:

    prostii prostii! as vrea eu sa plece gabriela. m-am saturat sa bata campii in fiecare seara. e frumoasa ce-i drept dar gramatica nu stie, exprimarea sa lasa de dorit, si nu e impartiala. cel mai mult imi plac emisiunile cu psiholoaga. mai sunt vedete frumoase si care pot schimba in bine emisiunea. oare nu s-au saturat toti de aceleasi balbe, aceleasi intrebari? eu da. o schimbare ar fii bine venita si cred ca tot va avea audienta emisiunea, ptr ca toti vor fi curiosi si vor vrea sa faca comparatie. o noua prezentatoare va fii ca o gura de aer proaspat

  37. 37
    irinuk Says:

    EU CRED CA AM TOT DREPTUL SA -MI SPUN PAREREA FIE BUNA FIE REA CA SI TINE DEALTFEL, DRAGA DINCA NICULINA.DACA AI O PARERE BUNA DESPRE GABRIELA ESTI LIBERA SA TI-O EXPRIMI.UNDE E PROBLEMA ,UNDE E RUSINEA??? CE-TI PLACE TIE TREBUIE SA-MI PLACA SI MIE? DA’ CE SUNTEM CA OILE? AVEM PARERI DIFERITE ,CONCEPTII DIFERITE,SCOLI DIFERITE,SI LISTA CONTINUA. NU TREBUIE SA MA APOSTROFEZI CA MIE NU-MI PLACE CE-TI PLACE TIE. HAI CA ASTA-I BUNA!!!

  38. 38
    irinuk Says:

    SA FIE VORBA INTRE NOI, EU CRED CA SI STIREA CUM CA VA FI PUSA PE LIBER E TOT PT CRESTEREA RAITINGU-LUI, ASA CA ..VRAJEALA PLACUTA.

  39. 39
    georgiana Says:

    prezentatoare model…

  40. 40
    Corina Says:

    Faceti cea mai mare greseala ca o schimbati pe Gabriela,nu va mai avea nici un farmec emisiunea.Cand a fost inlocuita de cateva ori nu ma mai atragea sa ma uit.

  41. 41
    erikarenate Says:

    daca o veti schimba pe doamna gabriela cristea atunci eu nu ma voi mai uita la aceasta emisiune,daca i-ati dat acest drept sa prezinte nora pentru mama1,2 si 3 de ce sa nu o lasati sa continue……nu cred ca vom fi de acord sa o inlocuiti cu o alta persoana……va rog nu o schimbati……nu vedeti ce frumoasa este,luminata,plina de viata,mai ales sambata cand este seara eliminarilor…..va rog,sper sa nu faceti o greseala ca mai tarziu sa regretati……:(

  42. 42
    adina Says:

    toti cei care au scris de rau despre gabriela sunt sigura ca sunt de pe la alte posturi tv si vor sa i faca imagine proasta.eu am urmarit nora pt mama 1 2 si o urmaresc si pe 3 .mi a placut fff mult de gabriela.si intradevar,cand a lipsit de sarbatori emisiunea a fost seaca ,eu am schimbat dupa 3 min :) ),nu mi a placut de nici o culoare.si sincer dak pleaca gabriela n o sa ma mai uit.

  43. 43
    cristina Says:

    nu sunt de acord

  44. 44
    cozma viorica Says:

    cred ca ar fi mai bine daca ar schimba prezentatoarea si in alte tari ex italia dupa 3 4 editi de emisiuni de genere grande fratelo etc sa schimbat prezentatoarea si nimeni nu a avut de obiectat nimic din contra trebuie salase spatiu si altor persoane sa se realizeze

  45. 45
    mariana Says:

    dak se skimba prezentatoarea ,se va duce de rapa toate emisiunili,nu vor mai avea farmec!!!!!!!!

  46. 46
    petraru_mariana Says:

    in primul rand gabriela tb sa SLABEASCA ai asta pt ca nu mai da bine pe “sticla”
    in al2lea rand ar tb sa nu se mai repete de 200 mii ori ca plictiseste atat telespectatorii cat si concuretii si se pare mai nou si sefii!!!
    in al 3lea rand sa nu mai fie atat de subiectiva in anumite cazuri pt ca ea este acolo pt a modera nu pt a intriga concurentii
    in al4lea rand sa fie si ea mai modesta si sa realizeze ca nu e decat un om ca toti ceilalti si nicidecum superioara celor ce o conjor
    in concluzie ar tb sa isi schimbe atitudinea daca vrea sa-si pastreze locul de munca pt ca sincer nu cred ca punerea ei pe lista neagra are vreo legatura cu 0-urile din coada salariului ei ci mai degraba au legatura cu FITELE ei de 0 lei

  47. 47
    Madalina Says:

    pai asta ar mai trebui ca sa nu mai vizionam show-ul…si-asa este cam plictisitor cu multi concurenti falsi…violeta,alinasi chiar roxana,care a fost singura `diplomata`..

  48. 48
    micu iulia Says:

    pai isi merita salariul asta! voi ati rezista cu toti nebunii in acea casa?

  49. 49
    MIHAELA Says:

    nu mai are nici un farmec emisiunea fara ea e singura prezentatoare frumoasa si nu se mai uita nimeni la emisiune

  50. 50
    ancuta Says:

    daca se schimba prezentatoarea sunt sigura ca nu o sa mai aibe acelasi farmec emisiunea.stie sa se faca placuta

  51. 51
    stela Says:

    gabriela merita mult mai mult ea e totul si apoi concurenti .oricum numai sunt multe cupluri in casa

  52. 52
    lost angel Says:

    sincer sper sa fie doar un zvon…mie imi place mult Gabriela!ne-am obisnuit cu ea si cred k o parte buna din audienta o aveti datorita ei…

  53. 53
    Myhaela Says:

    nu ar fi o miskre prea inteligenta sa o concediati….mai bine va ganditi la o renegociere a salariului,kre intr-adevar,e un pic km depasit acestei perioade nu prea fericite…

  54. 54
    Myhaela Says:

    si…dak totusi se va intampla acest lucru…cu siguranta multi telespectatori vor fi dezamagiti.dar rating-ul nu cred k va avea f mult de suferit…dak a-ti angaja-o pe d-na Zivari,kre deasemenea este o femeie deosebita!Mie imi plac toate acele “mici”teste ale dansei…fac emisiunea mai interesanta!

  55. 55
    steluta Says:

    gabriela este sarea si piperu emisiuni nu credeti ?nu mai are ni un farmec fara ea nu vedeti ca toate cuplurile ies afara ce sa mai vedem .faceti ceva dragi organizatori incat sa nu mai iasa .cea mai tare afost prima editie clar .nu numai concurenti dar si felu in care au jucat,se certau dar cand eliminau incercau sa nu dea perechile afara .gabriela faceti ceva sa pastrati perechile in concurs ca nu ne mai uitam .nu vedem decat cearta

  56. 56
    baran angela Says:

    Gabi esti o prezentatoare fff frumoasa si desteapta,eu cred k nu o sa te dea nimeni afara sunt doar zvonuri pt k sunt constienti k nu ar mai fi la fel emisiunea fara tine.

  57. 57
    lavinia Says:

    parerea mea e ca cei de la conducerea postului ar trebui sa tina cont si de parerea telespectatorilor,calitatea costa iar daca vor sa aiba audienta in continuare ar trebui sa se mai gandeasca la faptul ca ceva ieftin nu este in totdeauna bun.mi ar parea rau sa plece gabi. nu as vedea o alta moderatoare pt npm

  58. 58
    corina Says:

    pai daca pleaca gabi emisiunea nar mai avea niciun farmec poate ar aduce pe alta de nu stie nici o emisiune sa o prezinte va rugam lasatio pe gabi ea stie ft. bine cum sa se descurce

  59. 59
    Madalin Says:

    daca nu o sa mai fie Gabriela prezentatoare, emisiunea o sa-si piarda farmecul si in acelasi timp foarte multi faci ai emisiunii.

  60. 60
    zeca iulica Says:

    Vet-i face o mare greseala daca o sa schimbati prezentatoarea. Gabriela este un membru al familiei nora pt. mama de neeliminat.

  61. 61
    Katy craita Says:

    GABRIELA ESTE EA MAI PLINUTA INSA ESTE FOARTE DRAGUTA,FARA EA NU MAI AR AVEA FARMEC EMISIUNEA,INTRADEVAR SALARIUL LASA DE DORIT……DAR MERITA,SUPORTA CU STOICISM MAHALAUA DIN CASA.FELICITARILE MELE GABI

  62. 62
    andaD Says:

    Cel mai usor este sa dai cu pietre. Nu va mai uitati la emisiune pana nu va fi schimbata moderatoarea ! D-na Zivari este psiholog nu moderator. Este de apreciat profesionalismul ei ca si la Gabriela. As vrea sa vad cum te descurci ” tu care – i gasesti nod in papura Gabrielei” sa ai in emisiune o adunatura de prost crescuti, analfabeti , fitosi si cu mintea varza ? Pentru ca de astfel de oameni a avut parte la la acest ultim show. A iesit cu eleganta si bun simt din toate situatiile de criza. Are multa abilitate in a scoate in fata caracterul, mintea si stiinta concurentului pentru ca noi cei care privim sa putem sa votam corect , obiectiv. Se pare insa ca sunt prea putini cei care inteleg aceste subtilitati (ele fac parte din profesionalismul unui moderator) si de aceea se grabesc doar sa critice. In viata este bine sa luam partea buna a lucrurilor pentru ca nimeni nu-i perfect. Rog Kanal D sa tina cont de parerile telespectatorilor. In rest cred ca tot ce se scrie in Clik, Can-Can si alte ziare de acest gen sunt zvonuri ieftine pentru a putea fi vandute aceste reviste.

  63. 63
    bella Says:

    Bre, sunteti turci? pai pentru Gabriela nu aveti bani ca nu mai are casa nu mai are masa, dar pentru turbatul ala de Lazarus de unde aveti atatia bani? Spuneti ca audienta este data datorita formatului?GRESIT. Daca ai in fata ecranului pe cineva placut te uiti cu drag. A incercat de un Craciun altcineva sa-i tina locul. Va-ti uitat la audiente? Ar trebui sa o platiti exact ca pe Zavo, Lazarus, chiar mai mult pentru ca orele ei de emisiune sunt mai multe, audienta mult mai mare, prezenta mult mai placuta. E CLAR, SUNTETI TURCI, NU STITI SA APRECIATI CE AVETI CU ADEVARAT BUN SI CURAT NU CU BALACAREALA SI PROST GUST.

  64. 64
    aida Says:

    gabriela e cea mai tare si cea mai potrivita pt aceasta emisiune…daca o schimbati…sunt sigura ca nu se va mai uita nimeni la emisiune…..e perfecta stie cum sa modereze emisiunea si sa adereseze intrebarile pe care vrem sa le auzim noi cei de acasa…..deci gabi cea mai tare…bravo gabi felicitari:)

  65. 65
    Cristynne Says:

    Sunt de aceeasi parere cu a majoritatii…eu ma uit la emisiune si familia mea,adica o parte din ea,mai mult pentru moderatoare! Unde veti mai gasi o doamna atat de distinsa,frumoasa de PICA, deosebita,incantatoare? :P Niciunde,draga conducere Kanald! Daca nu ar fi aceasta incantatoare moderatoare, emisiunea s-ar duce de rapa! Este o prezenta tulburatoare ,agreabila pe ecran! Eu o compar cu Scarlett O`Hara! din ” Pe aripile vantului”..cand o vad de fiecare data gandesc la acea actrita! pacat ca nu a imbratisat cariera de actrita la frumusetea si distinctia dumneaei, ar fi meritat! :P Sanatate si mult succes in prezentarea emisiunii! :P Si sa ne incantati cu prezenta pe sticla atat cat tine si emisiunea NPM! :P

  66. 66
    CaRmY Says:

    adevarul este ca gabi este si frumoasa si inteligenta,stie sa modereze o emisiune de acest gen si este de respectat ca suporta de multe ori cu stoicism toate balacarelile si prostiile concurentilor.daca ar fi,ca conducerea sa renunte la ea ar face cea mai mare prostie si ar trebui sa fie constienti ca ar pierde foarte mult di audienta.BRAVO GABI ,FELICITARILE MELE …ESTI O DULCE SI O SCUMPA

  67. 67
    EMY Says:

    NU ARE CE CAUTA CA MODERATOR PENTRU EMISIUNI DE ACEST GEN,MAI ALES DUPA SFATURILE DATE MIHAELEI DIN N.P.M.5 ,CARE II DADEA SFATURI MIHAELEI SA-SI RECLAME MAMA LA AUTORITATI PENTRU FAPTUL CA MIHAELE AR FI FOST BATUTA DE MAMA SA,DE PARCA ERA MUTILATA SAU CU CICATRICE.RUSINE FA,AFARA CU TINE DE LA EMISIUNI DE ACEST GEN.MAI BINE TE-AI DUCE LA MORMANTUL CELEI CARE TI-A DAT VIATA SI TE-A CRESCUT 15 ANI SA-I APRINZI O LUMANARE,TE DAI MAICA PRECISTA IN EMISIUNI…ORICE AR FI FACUT MAICA-TA(DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE) E MAMA CARE TI-A DAT VIATA….NU ITI ESTE RUSINE……..

  68. 68
    ANGY Says:

    SA SE DUCA UNDE A DUS SURDU IAPA SI MUTU GLOABA.APROXIMATIV 90% DIN MESAJELE ACESTUI SUBIECT SUNT SCRISE DE EA.SA-SI VADA GUNOAIELE DIN OCHI SI APOI SA CRITICE COMPORTAMENTUL SI PROBLEME DE FAMILIE AL ALTORA.DISPARIIIIIIIIIII.DAR NU VEI DISPAREA CA CEVA CEVA ESTE UNDEVA.

  69. 69
    dana Says:

    gabi este cea mai tare

  70. 70
    flo Says:

    CUM SA O PUNETI PE GABRIELA PE SOMAJ CAND EA IN FELUL CUM MODEREAZA EMISIUNEA VI-A ADUS CEA MAI MARE AUDIENTA…….NA EXEMPLU CAND A FOST GABRIELA BOLNAVA A FOST INLOCUITA….MI-A FOST GROAZA SA MA UIT LA EMISIUNE PT CA NU MAI AVEA ACELASI FARMEC ….MAI CE ESTE AL EI ESTE AL EI….

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free