Lucica, Focsani


Vârsta: 57 ani

A absolvit facultatea de Chimie din Galaţi. Accidentul de maşină în care i-au murit soţul şi fiul este cel mai tragic lucru care i s-a întâmplat şi acum spune ca toată atenţia îi este acordată fiului rămas în viaţă, Cătălin.

Spune despre ea că este corectă, sinceră şi maleabilă. Este foarte mândră de ceea ce a devenit şi de băiatul pe care l-a crescut. Şi-ar dori pentru el o fată sinceră şi cu “coloana vertebrală”.

38 comentarii la “Lucica, Focsani”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 38
    ana Says:

    cum as putea contacta pe lucica npm3

  2. 37
    ana Says:

    cum as putea cotacta pe lucica npm3

  3. 36
    TOTHGETICA Says:

    DA ASA AR TREBUI SA LE FACA UN CONTROL LA CAP CA ASTIA DIN EDITIA ASTA SAU CERTAT ENORM ,DE MULTE ORI MA ENERVAM SI NU MA MAI UITAM LA EMISIUNE,MA BUCUR FOARTE MULT CA A IESIT ANDREA AFARA ,CA STELA CU STEFAN NU MERUTA SA CISTIGE CONCURSUL ,SI DOAMNA LUCICA CE A VRUT SA DEMONSTREZE VOTIND0O PE MIHAELA?ESTE O RAUTACIOASA ,SI TOT AMENINTA CA DA IN JUDECATA PE TOATA LUMEA INSEAMNA CA CU ASTA S OCUPA DES,MA BUCUR CA ROXANA SA GINDIT DE DOUA ORI INAINTE DE A SPUNE DA

  4. 35
    monik Says:

    e tare

  5. 34
    Veveritza Says:

    esti o baba inculta. iar fiul tau, micutul Adi, nu este un mosneag, ci o babornita mai spurcata decat tine… n-o sa se insoare in veci si-n pururi asa barfitor si prostanac cum este.. . daca ne gandim la sensul peiorativ al cuvantului muiere, putem spune ca i se potriveste ca o manusa lui Catalin . Sper sa-si gaseasca o puscariasa cu care sa se insoare, ca sa poata sta cu baba Lucica la barfa, ca am observat ca tare-i place. Adio roxana!

  6. 33
    Ciprian Says:

    Esti foarte tare Doamna lucica da zii lu Catalin sa nu mai stea asa de mul cu dumneavoastra ca zic telespectatorii ca sunteti un cuplu.Sa stea si el mai mult pe langa Ioana ca Roxana nui de el=))=))=))=))=))=))=))=))

  7. 32
    ila Says:

    Dna Lucica cred ca santeti fericita ca Roxana s-a hotarat ,ma bucur pentru Catalin

  8. 31
    nutzica Says:

    va admir foarte mult de cind a-ti intrat in casa pacat ca nu pot sa va spun asta personal.viata lunga va doresc si tot binele din lume

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free