Lucica, Focsani


Vârsta: 57 ani

A absolvit facultatea de Chimie din Galaţi. Accidentul de maşină în care i-au murit soţul şi fiul este cel mai tragic lucru care i s-a întâmplat şi acum spune ca toată atenţia îi este acordată fiului rămas în viaţă, Cătălin.

Spune despre ea că este corectă, sinceră şi maleabilă. Este foarte mândră de ceea ce a devenit şi de băiatul pe care l-a crescut. Şi-ar dori pentru el o fată sinceră şi cu “coloana vertebrală”.

38 comentarii la “Lucica, Focsani”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    darsim Says:

    Imi pare rau de drama prin care a trecut!

  2. 19
    darsim Says:

    Tineti o tot asa!

  3. 18
    geanina Says:

    de unde sa fie rasarita……din rahat ca numai rahat maninca.Se baga tare numai unde crede ca poate strica ceva, dar nu o sa reuseasca!SAPA GROAPA ALTUIA CA O SA CAZI TU IN EA!

  4. 17
    Mimi Says:

    Ma gandesc cu groaza la generatiile de educatia carora s-a ocupat aceasta “doamna” Lucica. Pe langa faptul ca este rea prin definitie, rar vezi o persoana atat de intriganta, mincinoasa, barfitoare si perversa. E malefica. Cred ca numele care i s-ar potrivi ca o manusa este Cruella de Ville.Urmaresc NPM3 de la inceput si zilnic(de altfel ca si NPM1 si NPM2).Aceasta Lucica si-a stricat si fiul cu rautatea ei.Ce sanse are Catalin sa se insoare, cand are o mama ca Lucica care barfeste mereu cu el??? Ce va face nora ei?isi va lua lumea in cap, chiar daca “are averi imense”-asa cum se lauda mereu Lucica.Baga zazanie intre toate persoanele din casa.E JALNICA!!!Acosteaza fetele si le intreaba de nu vor sa fie nora ei.Ce rusine!!!Catalin se va insura doar de-i va gasi Lucica femeie.De ce nu vrea sa intre pe net nici Lucica nici Catalin?Ce au de ascuns?SUNT FOARTE RAI CATALIN SI LUCICA!!!NU MERITA NIMIC!!!

  5. 16
    adina Says:

    hai sa fim seriosi!!!!toata lumea vorbeste pe toata lumea in casa,e ca un sport national barfitul asta…totusi,doamna lucica se remarca prin inteligenta si incredere de sine..sincer,imi place de ea..e o femeie desteapta care a suferit in viata ei dar acest lucru nu a transformat-o intr-o femeie”acra”..sincer,daca era numai lapte si miere si pupa in fund pe toata lumea nu cred ca era mai simpatica si mai bine vazuta in casa..BRAVO EI,ca are curaj sa fie asa..

  6. 15
    ema Says:

    o doama .e cea mai rasarita de acolo

  7. 14
    nNcoleta Says:

    Acordatii lui Catalin mai multa libertate!

  8. 13
    Mina Says:

    Ma gandesc cu groaza la generatiile de educatia carora s-a ocupat aceasta “doamna” Lucica. Pe langa faptul ca este rea prin definitie, rar vezi o persoana atat de intriganta, mincinoasa, barfitoare si perversa. E malefica. Cred ca numele care i s-ar potrivi ca o manusa este Cruella de Ville.

  9. 12
    cristy Says:

    baba handicapata vediti de treaba ta esi rea si invidioasa pe doamna antoaneta ea este o doamna prin excelenta baba timpita

  10. 11
    geanina Says:

    Atat pot sa spun ca mi-e mila de voi, nu stiti sa bagati decat intriga intre oameni, numai de asta sunteti in stare.Catalin atit stie sa rida de altii,dar de el rade. Atit stiti ,sa birfiti pe altii. Oricum n-o sa castigati nimic, nimic

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free