Lucica, Focsani


Vârsta: 57 ani

A absolvit facultatea de Chimie din Galaţi. Accidentul de maşină în care i-au murit soţul şi fiul este cel mai tragic lucru care i s-a întâmplat şi acum spune ca toată atenţia îi este acordată fiului rămas în viaţă, Cătălin.

Spune despre ea că este corectă, sinceră şi maleabilă. Este foarte mândră de ceea ce a devenit şi de băiatul pe care l-a crescut. Şi-ar dori pentru el o fată sinceră şi cu “coloana vertebrală”.

38 comentarii la “Lucica, Focsani”

  1. 1
    Vicky Says:

    Dna Lucica a fost preferata mea dar nu este asa cum s-a descris ea si mi-am schimbat total parerea .Este foarte rea si ranchiunoasa ,ea si cu fiul dinsei vorbesc despre toti concurentii din casa si ii birfesc pe toti ,se vede in materiale ca numai ei doi birfesc si nu pot intelege de unde atita ura pentru Violeta ?ce ar fi putut sa-i faca aceasta fata daca ar fi stat doua sau trei zile la Istambul ?Este rea ,fffffffffffffffff REA !!!!!!!!!!!!foarte dusmanoasa si nu o sa o mai votez pentru ca nu merita . AFARA CU EA!!!!!!!!!!!

  2. 2
    elena Says:

    este o femeie foarte calculata spune lucrurilor pe nume ceea ce spune referitor la persoana nu spune decat realitatea despre aceea persoana

  3. 3
    elena Says:

    este descurajant si josnic faptul ca doamna lucica este jignita de telespectatori referitor la persoana violetei aceasta fiind scoasa din casa pe dreptatea regulilor de joc si nimic altceva

  4. 4
    ema Says:

    preferata mea

  5. 5
    Ana Says:

    sunteti o doamna adevarata cu principii si din acest motiv nu va agreeaza cei din tabara roz.Nu le dati voie sa intreaca masura si asta nu le convine.Ma bucur ca luati atitudine si o aparati pe Alina care intradevar este o fata bine crescutasi cinstita care nu merita sa fie astfel tratata de cele 4 mahalagioaice…

  6. 6
    Ana Says:

    Sper sa iesiti mama saptamanii si sa sanctionati pe cele ce nu vor sa fie pacifiste acolo in casa….

  7. 7
    Cromatik Says:

    Babaciune rea!!!Fiito dak tot nu il i-a nimeni maritate tu ce el!!!DAk te crezi asa frumoasa!!BELEA MARE!!!!

  8. 8
    mareidiana Says:

    ESTI FOARTE REA DURA PENIBILA

  9. 9
    zeca iulica Says:

    Doamna nu vreau sa va jignasc , dar ar trebui sa-i dati mai multa libertate fiului dumneavoastra, ca sa poata sa aiba mai multa incredere in el.

  10. 10
    Cristinutzaaaa Says:

    babaciune handicapata!! ai avut menajera la viata ta si n ai fost in stare sa te duci sa ti pui dantura……ai venit la televizor fara dinti……nu te mai da mare k te cunoaste toata lumea in focsani k n a auzit nimeni de tine…….n ai un ban in buzunar…….ai venit sa faci bani la npm si te dai mare cucoana…..vai de capu tau si a lu fiitu!!!

  11. 11
    geanina Says:

    Atat pot sa spun ca mi-e mila de voi, nu stiti sa bagati decat intriga intre oameni, numai de asta sunteti in stare.Catalin atit stie sa rida de altii,dar de el rade. Atit stiti ,sa birfiti pe altii. Oricum n-o sa castigati nimic, nimic

  12. 12
    cristy Says:

    baba handicapata vediti de treaba ta esi rea si invidioasa pe doamna antoaneta ea este o doamna prin excelenta baba timpita

  13. 13
    Mina Says:

    Ma gandesc cu groaza la generatiile de educatia carora s-a ocupat aceasta “doamna” Lucica. Pe langa faptul ca este rea prin definitie, rar vezi o persoana atat de intriganta, mincinoasa, barfitoare si perversa. E malefica. Cred ca numele care i s-ar potrivi ca o manusa este Cruella de Ville.

  14. 14
    nNcoleta Says:

    Acordatii lui Catalin mai multa libertate!

  15. 15
    ema Says:

    o doama .e cea mai rasarita de acolo

  16. 16
    adina Says:

    hai sa fim seriosi!!!!toata lumea vorbeste pe toata lumea in casa,e ca un sport national barfitul asta…totusi,doamna lucica se remarca prin inteligenta si incredere de sine..sincer,imi place de ea..e o femeie desteapta care a suferit in viata ei dar acest lucru nu a transformat-o intr-o femeie”acra”..sincer,daca era numai lapte si miere si pupa in fund pe toata lumea nu cred ca era mai simpatica si mai bine vazuta in casa..BRAVO EI,ca are curaj sa fie asa..

  17. 17
    Mimi Says:

    Ma gandesc cu groaza la generatiile de educatia carora s-a ocupat aceasta “doamna” Lucica. Pe langa faptul ca este rea prin definitie, rar vezi o persoana atat de intriganta, mincinoasa, barfitoare si perversa. E malefica. Cred ca numele care i s-ar potrivi ca o manusa este Cruella de Ville.Urmaresc NPM3 de la inceput si zilnic(de altfel ca si NPM1 si NPM2).Aceasta Lucica si-a stricat si fiul cu rautatea ei.Ce sanse are Catalin sa se insoare, cand are o mama ca Lucica care barfeste mereu cu el??? Ce va face nora ei?isi va lua lumea in cap, chiar daca “are averi imense”-asa cum se lauda mereu Lucica.Baga zazanie intre toate persoanele din casa.E JALNICA!!!Acosteaza fetele si le intreaba de nu vor sa fie nora ei.Ce rusine!!!Catalin se va insura doar de-i va gasi Lucica femeie.De ce nu vrea sa intre pe net nici Lucica nici Catalin?Ce au de ascuns?SUNT FOARTE RAI CATALIN SI LUCICA!!!NU MERITA NIMIC!!!

  18. 18
    geanina Says:

    de unde sa fie rasarita……din rahat ca numai rahat maninca.Se baga tare numai unde crede ca poate strica ceva, dar nu o sa reuseasca!SAPA GROAPA ALTUIA CA O SA CAZI TU IN EA!

  19. 19
    darsim Says:

    Tineti o tot asa!

  20. 20
    darsim Says:

    Imi pare rau de drama prin care a trecut!

  21. 21
    mika Says:

    Ce cautati doamna Lucica la NPM ?Mergeti acasa k poate aveti treaba si va retin cei de la kanal d

  22. 22
    alex_92iunie Says:

    Lucica este o femeie foarte desteapta si asta putem observa cu totii. Insa eu cred ca este foarte posesiva as putea spune in sensul ca il tine pe catalin din scurt. in rest e ok

  23. 23
    vio Says:

    mama buna dar cam posesiva

  24. 24
    simona Says:

    Imi pare rau doamna Lucica dar st f posesiva, mai datii libertate si lui Catalin ca numai asa se poate insura, imi pare rau sa sp lucrurile astea dar mai trebuie sa sp si adevarul chir daca va doare, oricum in casa nu va face cuplu cu nimeni. Sa dea D-zeu sa s insoare afara ca are totusi o varsta.

  25. 25
    maria Says:

    va rog eu sa plecati acasa, adica in padure! nu aveti ce sa cautati in societate. luativa umflatul de copil si carati-va , sinteti 2 incuiati. treziti-va la viata! o sa imbatriniti impreuna , numai voi 2!

  26. 26
    maria Says:

    cind il vad cum arata cu pantalonii trasi pina la piept…. ce cuplu? cu cine ca toata lumea ride de el. il ami ia vreuna din alea 3 care au venit spectatoare:iuliana, teodora sau cealalta cu o cheama… se potriveste perfect cu orica! casa de piatra!

  27. 27
    prodan Says:

    nu -mi aduc aminte daca pana acum vreun concurent din toate cele 3 editii sa fi amenintat pe cineva cu judecata…e penibila si ea si fi-su.pe femeia asta n-am vazut-o niciodata decat facandu-si parul,stergandu-si piciorele cu servetele umede ,jignind si barfind.n-am crezut ca se poate asa cv.acasa la ei cred ca gateste bombonel,adica catalin,ca pare mai priceput decat ea.sper ca la celelalte editii sa le faca un control la cap viitorilor concurenti,pt ca astia din editia asta au fost de balamuc.

  28. 28
    Dorina Neagu Says:

    Imi place ca spuneti lucrurilor pe nume si nu va lasati intimidat de o mahalagioaica cum este Alina care oricum nu va face o casnicie mai mult de 3 luni maxim .

  29. 29
    silvia Says:

    o admir pe dna Lucica o felicit ca a rezistat in casa jignirilor lui Stefan si Ionut.A foat o experienta ptr dv ati vazut gradul de incultura.Catalin isi v-a gasi perechea la nivelul lui.Fiti tare si rezistati pana la sfarsit.Catalin se poate insura si la 35 ani.tinerii sa invete sa-si faca o situatie si apoi casatoria

  30. 30
    NICOLETA Says:

    esti cea mai varza din concurs impreusa cu stela

  31. 31
    nutzica Says:

    va admir foarte mult de cind a-ti intrat in casa pacat ca nu pot sa va spun asta personal.viata lunga va doresc si tot binele din lume

  32. 32
    ila Says:

    Dna Lucica cred ca santeti fericita ca Roxana s-a hotarat ,ma bucur pentru Catalin

  33. 33
    Ciprian Says:

    Esti foarte tare Doamna lucica da zii lu Catalin sa nu mai stea asa de mul cu dumneavoastra ca zic telespectatorii ca sunteti un cuplu.Sa stea si el mai mult pe langa Ioana ca Roxana nui de el=))=))=))=))=))=))=))=))

  34. 34
    Veveritza Says:

    esti o baba inculta. iar fiul tau, micutul Adi, nu este un mosneag, ci o babornita mai spurcata decat tine… n-o sa se insoare in veci si-n pururi asa barfitor si prostanac cum este.. . daca ne gandim la sensul peiorativ al cuvantului muiere, putem spune ca i se potriveste ca o manusa lui Catalin . Sper sa-si gaseasca o puscariasa cu care sa se insoare, ca sa poata sta cu baba Lucica la barfa, ca am observat ca tare-i place. Adio roxana!

  35. 35
    monik Says:

    e tare

  36. 36
    TOTHGETICA Says:

    DA ASA AR TREBUI SA LE FACA UN CONTROL LA CAP CA ASTIA DIN EDITIA ASTA SAU CERTAT ENORM ,DE MULTE ORI MA ENERVAM SI NU MA MAI UITAM LA EMISIUNE,MA BUCUR FOARTE MULT CA A IESIT ANDREA AFARA ,CA STELA CU STEFAN NU MERUTA SA CISTIGE CONCURSUL ,SI DOAMNA LUCICA CE A VRUT SA DEMONSTREZE VOTIND0O PE MIHAELA?ESTE O RAUTACIOASA ,SI TOT AMENINTA CA DA IN JUDECATA PE TOATA LUMEA INSEAMNA CA CU ASTA S OCUPA DES,MA BUCUR CA ROXANA SA GINDIT DE DOUA ORI INAINTE DE A SPUNE DA

  37. 37
    ana Says:

    cum as putea cotacta pe lucica npm3

  38. 38
    ana Says:

    cum as putea contacta pe lucica npm3

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free