Un telespectator in casa “Nora pentru mama”


Fanii show-ului Nora pentru mama, difuzat de Kanal D, se pot declara fericiti.Ei vor avea ocazia sa participe la un concurs in urma caruia castigatorul va intra in Cetatea Dragostei si va locui timp de o saptamana alaturi de cei 18 concurenti. Telespectatorii trebuie sa trimita un SMS la 1263 care sa contina cuvantul – cheie afisat pe ecran si va intra automat in competitie, care se va incheia pe 11 februarie.

In ultimul timp, tensiunile s-au tinut lant in casa Nora pentru mama, Bogdan unul dintre concurenti , a « evadat » zilele trecute, motivul fiind chiar Valentina. Desi s-a intors , acesta pare indecis in ceea ce priveste continuarea relatiei.

« Prin ochii celui care va intra in casa, telespectatorii vor ajunge sa inteleaga cum e sa fii de partea cealalta a sticlei si poate ca vor intelege mai bine reactiile concurentilor », declara Gabriela Cristea Toader.

Sursa : Ziarul Compact

55 comentarii la “Un telespectator in casa “Nora pentru mama””

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    petrea elena Says:

    lucica critica pe antoneta ca nu are pregatire
    dar ea ce pregatire are ?dupa comportament si vocabular
    zerooo
    catalin e penibil(putin spus)
    lucica zice ca are avere………daca avea nu venea in concurs sa se faca de tot risul

  2. 49
    petrea elena Says:

    lucica musca pe toata lumea(mai are 2 dinti)
    e groaznica,lupta cu disperare sa nu fie nunta in casa(sa se imparta premiul)
    catalin nu se va casatori atit timp cit va trai lucica

  3. 48
    petrea elena Says:

    lucica este f rea

  4. 47
    alex_17 Says:

    imi plc cuplul lui Alex si Mihaela si a lui stefan si Andreea……..Si de Ioana ;) ) ioana vezi ca Mihai este un baiat de treaba……dupa cum va jucati voi se pare ca este ceva intre voi doi…….numai ca victoria este putina mai afurisita si nu tace din gura da nui nik;))

  5. 46
    ramonaiovescu Says:

    alina tineo tot asa esti favorita mea si nu as vrea sa iesi din casa ,te rog nu mai baga pe nimeni in seama si ocupate mai mult de ionut ca este un baiat de nota zece si nu cred ca o sa te dezamageasca vreo data te iubeste foarte mult si nu cred ca ar vrea sa te piarda.roxana si tu esti preferata mea si ma bucur pt tine ca esti o fata super nu o mai baga in seama pe nebuna de lucifera [lucica] asteaptal pe roger si nu te lasa influientata de cadouriel ce le primesti de la bogdan, pt ca este un prefacut.si te mai rog ceva daca se fac eliminari de baieti eliminal pe stefan.

  6. 45
    ancahelena Says:

    buna tuturor forumistilor! imi place nora pt mama, dar nu si de tabara andreii. a dezavantajat concurenti care nu stiau de telefon si e o nesimtita care fol cuv triviale la adresa celorlalti. de cuplul alinei imi place si de antoneta dar mai ales de lucica

  7. 44
    DANIELA Says:

    BUNA

  8. 43
    vik Says:

    apropo ….am inteles au facut un cuplu alexandra si dragos =love de la npm 2
    despre surpriza asta cred ca vrea sa ne zik gabriela pe 1 martie

  9. 42
    vik Says:

    andreea este preferata mea pe cand stefan lasa de dorit in privita igienei (ne ras ,haine botite, ciufulit………si inca ceva la el apa este scumpa de asta are probleme cu wc-ul)…
    d-na stela si-a mai revenit ca intr-un timp am crezut ca a luat-o razna avea privirea exact pt spitalul 9 .
    ildiko este foarte frumoasa de aceea ii este frica d-nului mihai ca i-o fura jean de la craiova……..hai sa fim seriosi ca sunt penibili amandoi.

  10. 41
    monica Says:

    tare asi vrea sa intre mihaela an casa an ciuda dnei ioana ca vad ca nu mai lesina lu ioana ai era frica ca pierde premiul cel mare sa recunoasca ca a intrat pt bani se vede ca nu o place pe violeta si invers joaca teatru amandoua

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free