Adela, vedeta internationala dupa criza de isterie


Adela Lupse, animatoarea de la concursul de joc interactiv care a spart un telefon in direct, furioasa pentru ca nu primea niciun apel, a aparut in ziarele din intreaga lume. Clipul video cu iesirea ei nervoasa a fost postat pe site-urile publicatiilor din Marea Britanie, Elvetia, Italia, Brazilia, Olanda si chiar Coreea de Sud.

Adela Lupse, prezentatoarea unui concurs interactiv difuzat de National TV, a dat cu telefonul de pamant, a sarit cu picioarele pe aparat si a racnit in fata camerelor de luat vederi zilele trecute pentru ca nu suna niciun telespectator dispus sa rezolve problema propusa. Inregistrarea video in care Adela distruge furioasa telefonul din studio a facut inconjurul lumii, devenind un adevarat hit pe internet, cu peste o suta de mii de afisari. Si o serie de cotidiane din mai multe tari, cum ar fi Marea Britanie, Elvetia, Italia sau Olanda, au postat pe editia online filmuletul cu temperamentala prezentatoare, mentionand si decizia CNA de a amenda postul respectiv cu 5.000 de lei. Ziarele britanice o citeaza pe Adela care ar fi spus ca “probabil ca am exagerat, dar voiam ca oamenii sa sune. Am avut o zi proasta”.
Adela Lupse este prezentatoare a concursurilor interactive de trei ani si a aparut prima data la TV in postura de concurenta la reality-show-ul “Nora pentru mama”, difuzat de Kanal D. In decizia de sanctionare a postului TV, CNA a declarat ca prezentatoarea are “o atitudine violenta cand invita telespectatorii sa participe la competitie, fapt care putea sa afecteze dezvoltarea psihica a minorilor”.

Sursa: www.cancan.ro

11 comentarii la “Adela, vedeta internationala dupa criza de isterie”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 11
    marian Says:

    de ce este asa de rea doamna lucica?

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free