Un telespectator in casa “Nora pentru mama”


Fanii show-ului Nora pentru mama, difuzat de Kanal D, se pot declara fericiti.Ei vor avea ocazia sa participe la un concurs in urma caruia castigatorul va intra in Cetatea Dragostei si va locui timp de o saptamana alaturi de cei 18 concurenti. Telespectatorii trebuie sa trimita un SMS la 1263 care sa contina cuvantul – cheie afisat pe ecran si va intra automat in competitie, care se va incheia pe 11 februarie.

In ultimul timp, tensiunile s-au tinut lant in casa Nora pentru mama, Bogdan unul dintre concurenti , a « evadat » zilele trecute, motivul fiind chiar Valentina. Desi s-a intors , acesta pare indecis in ceea ce priveste continuarea relatiei.

« Prin ochii celui care va intra in casa, telespectatorii vor ajunge sa inteleaga cum e sa fii de partea cealalta a sticlei si poate ca vor intelege mai bine reactiile concurentilor », declara Gabriela Cristea Toader.

Sursa : Ziarul Compact

55 comentarii la “Un telespectator in casa “Nora pentru mama””

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 55
    camelia Says:

    imi place mult de diana tare mult as vrea ca diana si valentin sa castige premiul cel mare stiu ca diana e din zalau iar eu din marghita va sustin va potriviti de minune diana as vrea id-ul tau ca sa vorbim pe net de brandusa si de veronica nu imi place de loc ca tot comenteaza veronica tu stai cu un musulman poate o sa iesi afara din competitie esti o nesimtita cristina si tu esti ca brandusa nu mi-ar place sa imi fiti nore nici una numai diana pe ea as preferao ca nora ca ea e frumoasa si cuminte te pup diana sa ai grija de vali

  2. 54
    monica Says:

    Preferatii mei sunt alina si ionut./ deci ii sustin in tot ceea ce face. sunt 2 dragutzi ,,, o sai votez sa ajunga in finala. va pup pe amundoi si va doresc sa castigati marele premiu.

  3. 53
    cosmina Says:

    imi pare rau pt andreea ca a iesit din casa,a fost favorita mea si stefan si d-na stela,cat despre alina pot spune ca este cea mai proasta si cea mai invidioasa fata dintre toate sezoanele nora pt mama,sta cu moldoveanu ala ionut pt bani si el ca fraierul crede sa il iubeste,daca castiga concursul cuplul alina-ionut dupa ce o sa iase afara se despart si ea fuge in bratele lui costin,cu bani castigati din concurs,eu sper sa nu castige ei bani,alina se crede mult prea inteligenta fata de ceilalti concurenti dar de fapt este o proasta,cred ca cel mai bine ar fi sa se retraga premiul din concurs sa moara de invidie alina.

  4. 52
    petrea elena Says:

    daca intra cineva din casa pe forum sa ii transmita lucicai ca este insuportabila
    toata ziua maninca si vorbeste cu gura plina, se inneaca pt ca vorbeste si maninca in acelasi timp(toata ziua clafae) halal educatie
    nu are cele mai elementare reguli de conduita

  5. 51
    petrea elena Says:

    nu am nici un favorit in casa……toti concurentii sint slab pregatiti
    nu stiu pe ce criterii au fost alesi

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free