Un telespectator in casa “Nora pentru mama”


Fanii show-ului Nora pentru mama, difuzat de Kanal D, se pot declara fericiti.Ei vor avea ocazia sa participe la un concurs in urma caruia castigatorul va intra in Cetatea Dragostei si va locui timp de o saptamana alaturi de cei 18 concurenti. Telespectatorii trebuie sa trimita un SMS la 1263 care sa contina cuvantul – cheie afisat pe ecran si va intra automat in competitie, care se va incheia pe 11 februarie.

In ultimul timp, tensiunile s-au tinut lant in casa Nora pentru mama, Bogdan unul dintre concurenti , a « evadat » zilele trecute, motivul fiind chiar Valentina. Desi s-a intors , acesta pare indecis in ceea ce priveste continuarea relatiei.

« Prin ochii celui care va intra in casa, telespectatorii vor ajunge sa inteleaga cum e sa fii de partea cealalta a sticlei si poate ca vor intelege mai bine reactiile concurentilor », declara Gabriela Cristea Toader.

Sursa : Ziarul Compact

55 comentarii la “Un telespectator in casa “Nora pentru mama””

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    elena Says:

    din casa nora pentru mama imi place foarte mult de doamna lucica side doamna ioana, deoarece le spun adevarul care se afla in casa ce nu le place luidoamna stela cu trio ei,andreia,;ifeciorului dinsei stau si ma intreb doamna gabriela ce masuri ia nu cumva face diferente atit intre mame si fete va admir ma refer la staf c[in loc sa trimita doi tineri ca ;i in cele doua concursurei anterioare ma refer la sustinuta dv.doamna ildicocare a spus ca se va razbuna ea pe doamna lucica atunci cinva reveni in casa ace3sta nu se mai numeste concurs matrimonial stafu ma rog de ce ii permite lui andrea sa jigneasca persoanele in virsta nu i-a dat nici un avertismentori sanctionata stela impreuna cu andreiia sunt de plins v-ati facut de rusine cu acest concurs violeta ,doamna ioana si doamna lucica inpreuna cu fii lor sunt preferatii mei doamna mihaiela cea care a dat telefon si s-a dat ca medic a jignit-o pe doamna ioana ca nu este bolnava de inima eu o c ontrazic pt.eu ma uit la fiecare emisiune domnii care faceti parte din staf facetiva datoria asa cum afost complectat si angajamentele luate de fiewcare concurent din casa cum ii permiteti de enumarate ori andreei sa se exprime ei si , ce daca eu vreau sa jignesc nu ma opreste nimeni deci domnilor din staf dv. pentru doamna ildico ,andrea si doamna stela sunteti nimeni

  2. 9
    Maricica Says:

    Mihaela nu merita sa iasa afara din ”Ceatatea Dragostei” merita sa-si cunoasca mai bine pe Alexandru si sa faca o nunta ca Doamna Ildiko…..Sa faca o nunta Ca-n povesti in Paris La Muzeul Louvre ……si sa castige acest concurs si sa aiba ”Scara vietii cat mai lunga”.Acum ca o iesit Mihaela o Sustin pe Andreea Va rog s-o votati ”MIREASA SAPTAMANII” si ca Violeta sa iasa.Va Multumesc.!

  3. 8
    VICTORIA Says:

    Daca ar pleca Andreea,Stela,si Stefan din concurs nu ar ma fi atita ura si dusmanie in casa .Stela este JALNICA !!! nu are ce cauta acolo si ar trebui sa o lase in pace pe Alina care este o dulceata de fata cu mult bun simt si Roxana de asemeni .Daca ar intra o persoana din afara nu cred ca ar vedea altfel

  4. 7
    dorina Says:

    SI EU ZIC SA INTRE MIHAELA,IN CIUDA CELOR DOUA CUCOANE MAI ALES A DOAMNEI IOANA CARE AUZIND CA A IESIT MIHAELA A RANJIT CA O NESIMTITA

  5. 6
    Lucica Says:

    Ce sä spun Doamna Lucica e jalnicä,uräsc tipul ästa de oamenii din caleafarä,iar pentru astäsearä cä a nominalizat pe Mihaela chiar imi venea sä sparg televizorul si sä o iau de git. E o mare nesuferitä si ea si fiul ei.Cit despre Violeta mi-as dori mult sä fie urmätoatea nominalizatä,ce a fäcut ea cu Alex este foarte nedrept,o uräsc.

  6. 5
    alisa Says:

    sa intre din nou mihaela in casa,alex e ca si mort fara ea!!!

  7. 4
    Marius 09 Says:

    Ar fi bine sa intre cineva in casa poate se mai linistesc apele.

  8. 3
    MAKO Says:

    « Prin ochii celui care va intra in casa, telespectatorii vor ajunge sa inteleaga cum e sa fii de partea cealalta a sticlei si poate ca vor intelege mai bine reactiile concurentilor », declara Gabriela Cristea Toader.

    Sursa : Ziarul Compact

    V-ati intrebat vreodata de ce unele romane sunt foarte bune, altele mai putin sau deloc? Sunt monstri ai literaturii sau ilustri necunoscuti. Nu oare, pentru ca doar unii scriitori reusesc desi prin prisma lor, sa transmita acel ceva, descris intr-o paleta cromatica aparte, stil … intr-un cuvant TALENT.
    Atunci, de unde pot spera eu ca persoana selectata in urma uni SMS, va fi si cea mai in masura sa-mi ofere mie perceptia cea mai corecta despre imaginea de dincolo de sticla??. Sper sa fie totusi o persoana decenta, obiectiva. Sper deasemenea, ca ajungand in casa sa stie sa transmita cu exactitate, fara subiectivism toata perceptia de afara. Numai asa poate, se vor mai clarifica lucrurile.

  9. 2
    vio Says:

    NUM PLAC ;;;;;;ALEA PATRU;;;;;;;;;JALNICE …>>PORUMBELUL;;;A ;MATAITA ;R;;;;MATERIALISTA;M;VADUVA””””””””””LUI BOGDAN ::)

  10. 1
    sabou adriana Says:

    imi place de alex si mihaela ei au merita sa catige .nu imi place de lucica si catalin deoarece ei pornesc toate discutiile si nu recunosc nimik pe de o parte si barfesc ,vorbesc urat, cred ca ei ar tr sa paraseasca casa

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free