Un telespectator in casa “Nora pentru mama”


Fanii show-ului Nora pentru mama, difuzat de Kanal D, se pot declara fericiti.Ei vor avea ocazia sa participe la un concurs in urma caruia castigatorul va intra in Cetatea Dragostei si va locui timp de o saptamana alaturi de cei 18 concurenti. Telespectatorii trebuie sa trimita un SMS la 1263 care sa contina cuvantul – cheie afisat pe ecran si va intra automat in competitie, care se va incheia pe 11 februarie.

In ultimul timp, tensiunile s-au tinut lant in casa Nora pentru mama, Bogdan unul dintre concurenti , a « evadat » zilele trecute, motivul fiind chiar Valentina. Desi s-a intors , acesta pare indecis in ceea ce priveste continuarea relatiei.

« Prin ochii celui care va intra in casa, telespectatorii vor ajunge sa inteleaga cum e sa fii de partea cealalta a sticlei si poate ca vor intelege mai bine reactiile concurentilor », declara Gabriela Cristea Toader.

Sursa : Ziarul Compact

55 comentarii la “Un telespectator in casa “Nora pentru mama””

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    eny Says:

    Eu cred ca cea care merita sa stea pina la sfirsit este Roxana se vede ca este bine crescuta are cei 7 ani de acasa o felicit si ii doresc multa sanatate si sa fie tare sa nu intre in discutie cu mahalageoaica de andreea din colentina

  2. 19
    oana-ella Says:

    si ma bucur ca a plecat ,,miha-ha-ella ”:)):)):))…ca isi dadea numai aere pe acolo si alex sa taca ca face curent cand deschide gura aia :) ):)):))………cele mai tari sunt :d-na Ioana si d-na Lucica si d-na stefana alea da femei nu ca altele din casa…tineti-o tot asa ca suneti cele mai tari si asa trebuie sa fiti ca sunteti cele mai tari….bv voua….si se vede ca sunteti femei de nota 1000 nu prefacute si sunteti la locul vostru…nu am cuvinte sunteti cele mai tari bravo voua …alea femei nu ca ,,vulpea roscata”:)):)):))…si ca fiu-so stefan sunt vai de ei :) ):):)))..sid e guraliva de norasa :) ):))….doamne ca nu n-as uita la o familie de oamneni ca fam.lui stefan …domneeeee…..nu stiu cum pot fii atat de rai….uitati-va ce se intampla mai oamnenilor in lumea asta si apoi mai vorbiti nu sariti cu gura…eu in locul d-nei Lucica va luam pe toti la bataie si pe sclifosita de Georgiana….as bate-o zi si nopate…daca as fii acolo in casa…doamne doamne….

  3. 18
    oana-ella Says:

    d-na lucica este cea mai tare…..iar d-na ioana este o scumpik :*:*:*…tineti-o tot asa sunteti super tari amandoua….si ildiko sa taca ca ea nu se uita la ea este vai de capul ei si scarboasa de femeie roscata nu stiu nici cum naiba o cheama k m-am enervat masa lui stefan cel mare :) ):)):))…sa taca….k sunt vai de capu ei…

  4. 17
    abc Says:

    moan chiar are dreptate

  5. 16
    fenesi daniel Says:

    rusine rusine rusine sa va fie

  6. 15
    mona Says:

    o admir pe roxana si pe alina si ma intreb ce cauta ele acolo sau dc au venit pt ca nu cred ca nu afara nu gasesc baietii potriviti ma intreb cat vor mai rezista /?sper sa nu imprumute si ele din calitatile celor lalte concurente pe mame le respect cu toate ca ele sunt in concurs pt ele nu pt sprijinul baietilor va doresc rabdare si sanatate

  7. 14
    mary din motru Says:

    ei tu cum iti permiti sa faci o femeie de varsta dumneaei scarboasa?inseamna ca si tu esti……….vai de steaua voastra care nu stiti sa purtati un pic de respect.

  8. 13
    Ioana Says:

    Mi-a parut rau ca a plecat Mihaela, nominalizarea facuta de d-na Lucica a fot evident din razbunare, are o aroganta si o rautate in ea…………….

  9. 12
    elenoi Says:

    nici cu andreea,stela,si fosta concurenta mihaela nu-mi este rusine.acum in casa e ca la un meci dinamo-steaua care e mai tare in clanta

  10. 11
    Maricica Says:

    Lucica este o scrarboasa..

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free