Un telespectator in casa “Nora pentru mama”


Fanii show-ului Nora pentru mama, difuzat de Kanal D, se pot declara fericiti.Ei vor avea ocazia sa participe la un concurs in urma caruia castigatorul va intra in Cetatea Dragostei si va locui timp de o saptamana alaturi de cei 18 concurenti. Telespectatorii trebuie sa trimita un SMS la 1263 care sa contina cuvantul – cheie afisat pe ecran si va intra automat in competitie, care se va incheia pe 11 februarie.

In ultimul timp, tensiunile s-au tinut lant in casa Nora pentru mama, Bogdan unul dintre concurenti , a « evadat » zilele trecute, motivul fiind chiar Valentina. Desi s-a intors , acesta pare indecis in ceea ce priveste continuarea relatiei.

« Prin ochii celui care va intra in casa, telespectatorii vor ajunge sa inteleaga cum e sa fii de partea cealalta a sticlei si poate ca vor intelege mai bine reactiile concurentilor », declara Gabriela Cristea Toader.

Sursa : Ziarul Compact

55 comentarii la “Un telespectator in casa “Nora pentru mama””

Pages: « 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    Maricica Says:

    EU sper ca D-na Lucica sa plece din casa cu tot cu fiul ei supranumit doctor.Eu Nu cred ca este doctor in toata firea.
    IOANA,LUCICA nu merita numele de Doamne fiindca ele sunt panaram*….deci o sa spune Panaram* Ioana si Panaram* Lucica……Acum desre Cupluri……..Marian si Violeta sunt scarbosii lumii….mai ales Marian …..Violeta este o nasosa.FELICIT!!!trioul {STELA,STEFAN SI ANDREEA } s-o tina tot asa.Oana era o dulce dar a plecat…..

  2. 29
    elena Says:

    DE CE CREDETI CA MIHAELA DORESTE SA MAI INTRE IN CASA? EA DACA AR INTRA NU AR MAI FI CU ALEX ,CHIAR EA A SPUS CA-I PARE RAU CA NU L-A CUNOCUT MAI BINE PE CATALIN ,CA ALEX E UN BAIAT SUPER DAR NUI DE EA SI TOT EA A SCRIS PE FORUM CA DACA AR MAI INTRA IN CASA NU AR MAI FI ASA BUNA PRIETENA CU ANDREEA DE CE OARE ACUM VEDE UNDE A GRESIT.

  3. 28
    eleonora Says:

    eleonora tg-jiu

  4. 27
    eleonora Says:

    Urasc acest trio:Stela,baiatul dansei,Stefan si cu Andreea.Au un vocabular ca de mahala.astia merita sa fie dati afara deoarece s-ar linisti toate apele in casa sunt sub orice ctitica.Baiatul dansei are un vocabular de tigan.Se vede ca este un redus mintal.Nu stiu ce vede doamna gabriela si ii provoaca atata contra doamnei lucica .Pentru ca doamna lucica este o doamna,dansa si fiul ei in adevaratul sens al cuvantullui.se cunoaste ca sunt niste persoane educate si cu bun simt stiu sa se aperecand sunt atacati,caci sunnt foarte incoltiti de acest trio si de unguroaica ildiko si baiatul dansei. si ea nu face altceva decat sa se apere.Nu stiu ce a vazut la acea mihaela pentru caci de cand auu venit ei in casa a incceput sa o placa aLEX pentru ca a fos refuzat de violeta.dar ea nu a avut nici un succes in casa nimeni nu o baga in seama. si bine a facut baiatul lui domna lucica caci s-a retras pentru ca aceasta fata nu era pentru el.el este un baiat foarte destept si se vede ca este de o familie foarte respectabila si de aceea merita ssa ramana in concurs.eu va rog frumos sa o votati ca si data trecuta pe doamna lucica si pe roxana.multumesc,.

    eleonora

  5. 26
    eny Says:

    MIHAELA NU MERITA SA MAI INTRE INAPOI

  6. 25
    eny Says:

    DOAMNA STELA SI CU ANDREEA SE POTRIVESC DE MINUNE LA MAHALAGISM SINT CA DOUA TATE DE MAHALA DIN COLENTINA SA LE FIE RUSINE AFARA CU ELE

  7. 24
    eny Says:

    MIHAELA LA INCEPUT MI SA PARUT O FATA DE NOTA 10 DAR PINA LA URMA A DAT GRESI CATALIN ESTE UN BAIAT FOARTE DESTEPT SI SE POTRIVEAU DAR CU ALEXANDRU NU EL ESTE INCA UN COPIL BUN DAR NU PENTRU O CASATORIE ACUM

  8. 23
    eny Says:

    DE BOGDAN IMI PARE FOARTE RAU CA A PROCEDAT ASA DESPRE MAMA LUI AR FI TREBUIT SASTIE CE ARE FIINCA SI EU AM CU INIMAQ SI MAI MULTE PUTEA SA CEARA AJUTOR CA SA FIE AUTAT MAI USOR DECIT SA MINTA SAU SA FUGA ERA UN BAIAT FOARTE INTELIGENT NU STIU CE A AVUT IN CAP

  9. 22
    eny Says:

    Violeta ar trebui sa fie eliminata ca nu este o fata cu un caracter placutt are o figura de o c***** si doamna ioaNA JOACA PUTIN TEATRU LOCUL DINSI NU AR FI ACOLO CI ACASA DE UNDE A VENIT

  10. 21
    eny Says:

    mama saptamini merita sa fie doamna Ildiko

Pages: « 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free