Stela, Bucuresti


Stela este mama lui Stefan (28 ani).

Spune ca fiul ei este sincer, corect, cu caracter. Ii place sa fie apropiata de oameni si corecta. Isi doreste pentru baiatul ei o fata nu neaparat frumoasa, ci placuta, apropiata si deschisa. E important pentru ea ca fata sa fie harnica.

124 comentarii la “Stela, Bucuresti”

Pages: « 13 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

  1. 70
    pui Says:

    D-NA LUCICA sunteti cea mai tare numai k nu aveti cu cine sa discutati.STELA dak a vazut k nu tine pasul cu dv acum o da cotita ptr k nu are mai mult de 4 clase iar stefan vrea sa para destept dar in final s-a vazut ce vocabular are . sunt varza amandoi.

  2. 69
    pui Says:

    d-na STELA esti cea mai praf din toata casa. Dute si impusca rate si asa ai fata de rata lesinata. Nu stii nimic iar d-na Lucica iti da clasa dar nu vrei sa inveti nimic oricum la mintea pe care o ai lasi de dorit.

  3. 68
    Ella Says:

    e o barfitoare nr 1,o nesimtita o cretina cand o vad la TV imi vine sa sparg ecranul

  4. 67
    Marilena Says:

    Este foarte barfitoare, penibila si cred ca ar trebui sa se retraga si sa lase loc altor mame mai educate si mai elevate.

  5. 66
    jasmine Says:

    cea mai tare………………………………………………………………………..

  6. 65
    elena Says:

    D-NA STELA ……LASA DE DORIT LA VIRSTA PE CARE O ARE NU STIE ALT CEVA INAFARA DE BIRFA STA TOATA ZIUA DEGEABA NU STIU CUM NU SE PLICTISESTE CEI ASA GREU DE FACUT CURATENIE CE ACASA AVEA MENAJERA? ALT CEVA INAFARA DE GATIT SI FACUT CURAT NU CRED CA AU CE FACE ………….RUSINE.

  7. 64
    lory Says:

    nu are ce invata fetele de la tine dute acasa esti jalnica

  8. 63
    Laura Says:

    NESUFERITA,INTRIGATOARE SE VEDE CA A VENIT PT. PREMIU:”SCOPUL SCUZA MIJLOACELE”

  9. 62
    crina Says:

    Nu-mi place stela,este o barfitoare,mincinoasa,prefecuta si nu vede ca e vai de capul ei.O asemenea femeie nu are ce cauta acolo! La fel si andreea!

  10. 61
    ionela Says:

    si crezi ca Andreea e o fata harnica si buna de nora pt tine?O vezi pe la bucatarie nici vorba daca o pui pe post de avocata e ok dar in rest nu ii buna de nimic

Pages: « 13 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free