Stela, Bucuresti


Stela este mama lui Stefan (28 ani).

Spune ca fiul ei este sincer, corect, cu caracter. Ii place sa fie apropiata de oameni si corecta. Isi doreste pentru baiatul ei o fata nu neaparat frumoasa, ci placuta, apropiata si deschisa. E important pentru ea ca fata sa fie harnica.

124 comentarii la “Stela, Bucuresti”

Pages: « 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

  1. 100
    mioara Says:

    Stela gaina din cocina porcilor sa plece din casa

  2. 99
    anonim Says:

    nu mai jigniti pe alti facandui de ras …uitativa mai intai la dv….

  3. 98
    mareidiana Says:

    DUPA CE CA ARATA CA DR*CU MAI E SI PROASTA PE DEASUPRA.LE VORBESTE URIT LA FETE ,NU II E RUSINE NESIMTITA LE FACE IN TOT FELU SA SE UITE LA FIUSU CA E FETITA.SI FETELOR DACA SE MAI IA DE VOI DATI O PALMA SAU UN PUMN.CA SI ILDICO VORBESTE URIT SI A DAT CU APA FERBINTE .SI NU SA LUAT MASURI.

  4. 97
    dana Says:

    Mie imi plac doamnele Stela si Lucica, ca de altfel si celelalte mame pentru ca ne ofera spectacol si prilej de distractie, ca intr-o comedie. Ma amuza monologurile Stelei si felul cum interpreteaza intamplarile din casa.Si-mi mai place si de Stefan ca nu intervine in discursurile mamei sale. De fapt atunci cand a atentionat-o sa nu-si mai dea cu parerea despre altii a fost atentionat ca daca nu-i place ea paraseste casa. Asa ca Stefan si Andreea s-au linistit si o lasa in pace. Asa ca doamna Stela nu mai are nici o treaba, poate sa se manifeste cum doreste si bine face. Altfel de unde am mai avea noi spectacole???

  5. 96
    aurora Says:

    in loc sa incerce sa educe fetele din casa mai bine lar inscrie pe stefan(INCULTUL)in clasa I a din nou………se pare ca nu a fost langa el cand a trecut prin scoala

  6. 95
    camy Says:

    baba stela e o urata si strica imaginea celor din casa …….pe langa ea si ildiko e o papush@.

  7. 94
    mih@ Says:

    decat sa critice fetele si sa o fak pe alina prefaqta si mincinoasa mai bn lar inscrie pe stefan din nou in clasa a 1a ha ha ha=))

  8. 93
    baran angela Says:

    D.na Stela este o femei e de treaba destul de corect uneori e subiectiva dar in principiu este OK.Merita sa fie mama saptamanii

  9. 92
    flory Says:

    E o baba cloanta…zici ca e moarta si inviata….ii mai trebuie niste calciu sa se mai ingrase si ea ca o confunda lumea cu scheletii din cimitir….E o barifoare si o gura sparta….

  10. 91
    mariana Says:

    nu prea imi vine sa cred ce sa intamplat,dar oricum imi pare rau pt doamna stela

Pages: « 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free