Stela, Bucuresti


Stela este mama lui Stefan (28 ani).

Spune ca fiul ei este sincer, corect, cu caracter. Ii place sa fie apropiata de oameni si corecta. Isi doreste pentru baiatul ei o fata nu neaparat frumoasa, ci placuta, apropiata si deschisa. E important pentru ea ca fata sa fie harnica.

124 comentarii la “Stela, Bucuresti”

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    mara Says:

    ma bucur f mult k Roxana i*a dat de inteles lui Stefan k nu vrea o relatie cu el……si as pune pariu k Dna Stela sambata viitoare o nominalizeaza k sa iasa din casa….sper sa fie in continuare nora saptamanii….k la cat de razbunatoare e madam Stela ne putem astepta la orice….

  2. 9
    papusik3 Says:

    Afara cu ea!!!nu merita sa stea in concursul asta …o prefacuta,razbunatoare,taranca si n-are rost sa mai zic despre ea ca i-as da prea mare importanta!!!n-avem ce invata de la ea,nu se compara cu mamele de la editiile trecute!!!

  3. 8
    Alina Says:

    seamana la caracter cu mam lui bogdan de la NMP2,e foarte certareata,barfitoare , e rea rau ,deja mi-e groaza cand vad materiale cu ea si tot se cearta.

  4. 7
    pissy Says:

    da este o femeie carcotasa…si mincinoasa

  5. 6
    mara Says:

    O femeie precum Dna Stela nu are ce sa caute la o emisiune k asta intai sa o trimitem la sc sa mai invete si ea sa vorbeasca k a cam lipsit de la orele de romana…in rest e o barfitoare o femeie foarte rea si scandalagioaica…..sa se duca acasa k e praf femeie asta

  6. 5
    emi Says:

    aceasta “doamna habar nu are sa vorbeasca”, ar fi mai bine daca s-ar duce acasa.

  7. 4
    mira22 Says:

    bine spus :) ) pai la si cum a aratat in prima zi,ziceai ca,,,,chiar a cautat o gaina de oua:))

  8. 3
    papusik3 Says:

    Pentru cine nu stie sa caute o gaina de oua sa se duca la Stela,ca va invata!!!-amintiti-va la inceputul emisiunii:))cum sa spui asa ceva la tv,totusi…

  9. 2
    mira22 Says:

    :( c-am barfitoare

  10. 1
    adela Says:

    stela este o doamna foarte plina de ea,dar in primul rand e o femeie cam proasta¡o face pe desteapta in fata fetelor,face armata la nora ptr mama,sa faca in fam la ea,nu aici prt ca e ea cea mai inteleapta dintre toti de acolo,sa stea in banca ei,ca nu tot ce zice sau ce face ea e cel mai bine.

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free