Stela, Bucuresti


Stela este mama lui Stefan (28 ani).

Spune ca fiul ei este sincer, corect, cu caracter. Ii place sa fie apropiata de oameni si corecta. Isi doreste pentru baiatul ei o fata nu neaparat frumoasa, ci placuta, apropiata si deschisa. E important pentru ea ca fata sa fie harnica.

124 comentarii la “Stela, Bucuresti”

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    elena Says:

    este o femeie care lasa de dorit la varsta ei,intr-adevar seamana cu elena de la npm2.Cel putin d-na Ildiko spune tot,nu se fereste,ea le spune in fata nu ca aceasta femeie care nu afce altceva decat sa barfeasca si nici macar nu mai stie pe cine si ce barfeste,pacat ca are o varsta si ar trebui sa fie si ea mai desteapta un pic…

  2. 19
    mynora Says:

    cea mai prefacuta dintre mame
    ea niciodata nu isi aminteste ca o zis sau mai zis ce o barfit “nu-mi amintesc”
    incearca sa-tiaduci aminte ceea ce barfesti despre fiecare in parte si daca ai ceva de spus spune pe fatza nu vb numai pe la spate
    si las-o mai usor cu barfele la adresa doamnei ildiko pt ca nu ii ajungi nici pana la degetul mic de la picior

  3. 18
    papusik3 Says:

    “Gainareasa”,asta e porecla potrivita :P

  4. 17
    danny Says:

    de la o săptămână la alta rămîn tot mai stupefiată de atitudinea aceste”ţaţe” de bucuresti, o bârfitoare de colţul blocului, care sparge seminţe la scară şi fumează, comentând despre toţi vecinii care vin şi pleacă. de ce ………. au primit-o în emisiune, nu ştiu, că are un teatru în ea, ce nu există. toată săptămâna toacă gura fără ea, iar la sfârşitul săptămînii o apucă plânsul după cea care pleacă!!! norocul ei că nu sunt şi eu prin casă, că ieşeau scântei!!!

  5. 16
    alisss Says:

    d-na stela o prefacuta , chiar ca e un sac de nervi

  6. 15
    calimero Says:

    sa manince si ia poate se ingresa

  7. 14
    CoryGeo Says:

    D-na Stela … Abia asteptam sa ajung aici … Femeia asta e un sac de nervi … Si o nerecunoscatoare … Cu o soacra ca dansa , casnicia dureaza 1 zi ….

  8. 13
    maryadin satu mare Says:

    ii o barfitoare, o femeie rea si nu stie sa se imbrace,ii toanta rau

  9. 12
    maryadin satu mare Says:

    fratilor hai sa ii punem o porecla astept sugestiile voastre aici

  10. 11
    danny Says:

    FETELE SUNT DE O MIE DE ORI MAI DEŞTEPTE DECÂT EA ŞI NU AU NEVOIE DE SFATURILE UNEI BÂRFITOARE, CARE, ÎN LOC SĂ FIE MEDIATOARE ÎNTRE ELE ŞI SĂ LE DEA SFATURI BUNE, EA LE AŢÂŢĂ ŞI MAI TARE! HABAR NU ARE PE CE LUME TRĂIEŞTE, UNDE SE AFLĂ ŞI DE CE A VENIT LA EMISIUNEA ASTA!!! ŞI LAURICA SĂ BAGE DE SEAMĂ UNDE A GREŞIT, NU ARE NICI O PRIETENĂ DIN RÂNDUL FETELOR, ASTA NU ÎI DĂ DE GÂNDIT CĂ E CEVA ÎN NEREGULĂ CU EA? SE FOLOSEŞTE DE MAME, CU SCOPUL DE A NU FI ELIMINATĂ, DAR SĂ O VEDEM CÂND VA VENI ŞI RÂNDUL FETELOR SĂ VOTEZE!!!

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free