Stela, Bucuresti


Stela este mama lui Stefan (28 ani).

Spune ca fiul ei este sincer, corect, cu caracter. Ii place sa fie apropiata de oameni si corecta. Isi doreste pentru baiatul ei o fata nu neaparat frumoasa, ci placuta, apropiata si deschisa. E important pentru ea ca fata sa fie harnica.

124 comentarii la “Stela, Bucuresti”

Pages: « 13 12 [11] 10 9 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

  1. 110
    geanina Says:

    o fandosita care nu avea ce sa caute acolo,o birfitoare.Numai de birfa sa aiba parteain viata.Dar pe ea cine o baga in seama? Cred ca asa arata moartea, sau daca as descrie moartea ar fi exact ca Stela…..uh…..

  2. 109
    Mimi Says:

    Stela E O INTRIGANTA. A vazut ca Lucica e periculoasa, si nu se mai pune in gura cu ea.Nu si-a educat copilul(pe Stefan).Acest baiat de 28 ani nu se spala, se scarpina mereu.Pute de la el(asa cum si Andreea a zis in emisiuni).Stela nu o suporta pe Alina pentru ca Alina e desteapta, spre deosebire de Andreea – care urla mereu. Jigneste Stela la orice pas.Barfeste pe la dos pe toate mamele si fetele si baietii. Dar e vina ei ca lumea vede si de aia nu o voteaza.

  3. 108
    mareidiana Says:

    PROASTA NEBUNA E PENIBILA

  4. 107
    mirela Says:

    este preferata mea ,spune omului in fata ce are de zis

  5. 106
    Alex_109 Says:

    Porecla ei ar trebui sa fie:Fantoa urata care baga spaima-n pisici.Ar trebui si ea si Andreea sa taca cand vorbeste cineva ca nu sunt ele cele mai bune si sa comenteze in fata altor oameni.Chiar sunt asa de lacome ca au furat spreiurile? nesimtire curata! Tu si cu fiutu’ ala incult.Se vede ca sunteti amandoua niste lacome si nu aveti nici un ban sa treceti strada sau sa cumpaati paine.Cand eu si bunica mea te vedem ne vine sa spargem televizorul.Dar nu o facem ca dupa aceea nu avem la ce ne uita.

  6. 105
    ecy Says:

    Mahalagioaica, incompetenta, nebuna, balbaita, murdara, “impedecata”, furacioasa, ametita, ingamfata si plina de ea === “Stieluta”.

  7. 104
    Ana Says:

    Dna Lucica,ar fi bine ,daca iesiti ,iarasi ,mama saptamanii,sa o nominalizati pe guraliva de Andreea,care va provocat atatea neplaceri!dar dupa cum se vede ati cam uitat asta,e bine,iertarea e necesara,mai ales acum in post!ar trebui sa se curate sufleteste si Andreeia&company,sa-si ceara iertare celor care le-au gresit ….

  8. 103
    Ana Says:

    Dna Stela nu mai barfeste atat de mult la adresa dnei Lucica,deoarece e constienta de faptul ca pericolul de la ea vine;acum se da bine pe langa ea,o face din interes,vrea sa para ca este de acord cu aceasta in orice privinta si-i canta-n struna;le vad impreuna,pana mai ieri nu se puteau suporta;vorba aia,interesul poarta fesul1cata perfidie…mi-e sila de ce vad si ce aud la aceste doamne.Acum v-ati coalizat,faceti front comun impotriva dnei Antoneta!va e frica ca cei doi vor castiga concursul , am vazut ca s-ai ivit nori negri la ai dstra in cuplu a inceput sa se clatine paradisul…!?

  9. 102
    dana Says:

    Arata bine doamna Stela in emisiunea de sambata, mi-a placut.

  10. 101
    francesca Says:

    stela nustiu ce cautati la acceasta emisiune locu dumneavoastra este acasa va faceti de ris

Pages: « 13 12 [11] 10 9 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free