Stela, Bucuresti


Stela este mama lui Stefan (28 ani).

Spune ca fiul ei este sincer, corect, cu caracter. Ii place sa fie apropiata de oameni si corecta. Isi doreste pentru baiatul ei o fata nu neaparat frumoasa, ci placuta, apropiata si deschisa. E important pentru ea ca fata sa fie harnica.

124 comentarii la “Stela, Bucuresti”

  1. 1
    adela Says:

    stela este o doamna foarte plina de ea,dar in primul rand e o femeie cam proasta¡o face pe desteapta in fata fetelor,face armata la nora ptr mama,sa faca in fam la ea,nu aici prt ca e ea cea mai inteleapta dintre toti de acolo,sa stea in banca ei,ca nu tot ce zice sau ce face ea e cel mai bine.

  2. 2
    mira22 Says:

    :( c-am barfitoare

  3. 3
    papusik3 Says:

    Pentru cine nu stie sa caute o gaina de oua sa se duca la Stela,ca va invata!!!-amintiti-va la inceputul emisiunii:))cum sa spui asa ceva la tv,totusi…

  4. 4
    mira22 Says:

    bine spus :) ) pai la si cum a aratat in prima zi,ziceai ca,,,,chiar a cautat o gaina de oua:))

  5. 5
    emi Says:

    aceasta “doamna habar nu are sa vorbeasca”, ar fi mai bine daca s-ar duce acasa.

  6. 6
    mara Says:

    O femeie precum Dna Stela nu are ce sa caute la o emisiune k asta intai sa o trimitem la sc sa mai invete si ea sa vorbeasca k a cam lipsit de la orele de romana…in rest e o barfitoare o femeie foarte rea si scandalagioaica…..sa se duca acasa k e praf femeie asta

  7. 7
    pissy Says:

    da este o femeie carcotasa…si mincinoasa

  8. 8
    Alina Says:

    seamana la caracter cu mam lui bogdan de la NMP2,e foarte certareata,barfitoare , e rea rau ,deja mi-e groaza cand vad materiale cu ea si tot se cearta.

  9. 9
    papusik3 Says:

    Afara cu ea!!!nu merita sa stea in concursul asta …o prefacuta,razbunatoare,taranca si n-are rost sa mai zic despre ea ca i-as da prea mare importanta!!!n-avem ce invata de la ea,nu se compara cu mamele de la editiile trecute!!!

  10. 10
    mara Says:

    ma bucur f mult k Roxana i*a dat de inteles lui Stefan k nu vrea o relatie cu el……si as pune pariu k Dna Stela sambata viitoare o nominalizeaza k sa iasa din casa….sper sa fie in continuare nora saptamanii….k la cat de razbunatoare e madam Stela ne putem astepta la orice….

  11. 11
    danny Says:

    FETELE SUNT DE O MIE DE ORI MAI DEŞTEPTE DECÂT EA ŞI NU AU NEVOIE DE SFATURILE UNEI BÂRFITOARE, CARE, ÎN LOC SĂ FIE MEDIATOARE ÎNTRE ELE ŞI SĂ LE DEA SFATURI BUNE, EA LE AŢÂŢĂ ŞI MAI TARE! HABAR NU ARE PE CE LUME TRĂIEŞTE, UNDE SE AFLĂ ŞI DE CE A VENIT LA EMISIUNEA ASTA!!! ŞI LAURICA SĂ BAGE DE SEAMĂ UNDE A GREŞIT, NU ARE NICI O PRIETENĂ DIN RÂNDUL FETELOR, ASTA NU ÎI DĂ DE GÂNDIT CĂ E CEVA ÎN NEREGULĂ CU EA? SE FOLOSEŞTE DE MAME, CU SCOPUL DE A NU FI ELIMINATĂ, DAR SĂ O VEDEM CÂND VA VENI ŞI RÂNDUL FETELOR SĂ VOTEZE!!!

  12. 12
    maryadin satu mare Says:

    fratilor hai sa ii punem o porecla astept sugestiile voastre aici

  13. 13
    maryadin satu mare Says:

    ii o barfitoare, o femeie rea si nu stie sa se imbrace,ii toanta rau

  14. 14
    CoryGeo Says:

    D-na Stela … Abia asteptam sa ajung aici … Femeia asta e un sac de nervi … Si o nerecunoscatoare … Cu o soacra ca dansa , casnicia dureaza 1 zi ….

  15. 15
    calimero Says:

    sa manince si ia poate se ingresa

  16. 16
    alisss Says:

    d-na stela o prefacuta , chiar ca e un sac de nervi

  17. 17
    danny Says:

    de la o săptămână la alta rămîn tot mai stupefiată de atitudinea aceste”ţaţe” de bucuresti, o bârfitoare de colţul blocului, care sparge seminţe la scară şi fumează, comentând despre toţi vecinii care vin şi pleacă. de ce ………. au primit-o în emisiune, nu ştiu, că are un teatru în ea, ce nu există. toată săptămâna toacă gura fără ea, iar la sfârşitul săptămînii o apucă plânsul după cea care pleacă!!! norocul ei că nu sunt şi eu prin casă, că ieşeau scântei!!!

  18. 18
    papusik3 Says:

    “Gainareasa”,asta e porecla potrivita :P

  19. 19
    mynora Says:

    cea mai prefacuta dintre mame
    ea niciodata nu isi aminteste ca o zis sau mai zis ce o barfit “nu-mi amintesc”
    incearca sa-tiaduci aminte ceea ce barfesti despre fiecare in parte si daca ai ceva de spus spune pe fatza nu vb numai pe la spate
    si las-o mai usor cu barfele la adresa doamnei ildiko pt ca nu ii ajungi nici pana la degetul mic de la picior

  20. 20
    elena Says:

    este o femeie care lasa de dorit la varsta ei,intr-adevar seamana cu elena de la npm2.Cel putin d-na Ildiko spune tot,nu se fereste,ea le spune in fata nu ca aceasta femeie care nu afce altceva decat sa barfeasca si nici macar nu mai stie pe cine si ce barfeste,pacat ca are o varsta si ar trebui sa fie si ea mai desteapta un pic…

  21. 21
    alisss Says:

    aceasta doamna este o prefacuta , joaca teatru, ii place sa fie sefa in casa si sa nu comenteze nimeni in fata ei, cand spune un cuvant sa fie cum zice ea, nu este un exempu ptr fete ……

  22. 22
    viorica Says:

    d-na stela este exact stilul d-nei elena mama lui bogdan o barfitoare si o nerescatoare a vorbelor spuse de dansa

  23. 23
    cargab Says:

    este tare cidata femeia asta.nu-si aminteste nimic din ce spune si barfeste pe toata lumea

  24. 24
    maryadin satu mare Says:

    GAINAREASA FOARTE BUNA PORECLA ASTA

  25. 25
    andreea arsene Says:

    ESTE UMPIC CAM NESUFERITA …………

  26. 26
    elamihaela Says:

    O mare barfitoare si proasta de bubuie

  27. 27
    elamihaela Says:

    O mare barfitoare si proasta de bubuie.

  28. 28
    *** ingerashul_tau*** Says:

    nici nu stie sa vorbeasca…ce cauta aici?

  29. 29
    dana Says:

    esti proasta tare … muraturo

  30. 30
    EMA Says:

    E O MARE BARFITOARE SI CAND O INTREABA GABRIELA CE A ZIS……… EA NU STIE NICIODATA. O PREFACUTA SI DACA NU ESTI DE ACORD CU EA ESTI PE LISTA ELIMINARILOR. O FEMEIE FALSA, DAR CRED CA O SA-SI GASEASCA NASUL CU ANDREA.

  31. 31
    Myhaela Says:

    Pe zi ce trece imi displace mai mult!Ma enerveaza cu “sinceritatea”ei!Si crede k are dreptate mereu…dar pt faza cu jigodiile,chiar a intrecut masura!si in loc sa faca pe atotstiutoarea,ar trebui sa-si ceara scuze fatza de toate fetele la care a facut referire si sa n-o mai dea la-ntors ca se referea doar la Violeta…si de-ar fi asa,cu ce drept ii spune astfel?apoi tot ea sa zica :”da’ si ce e chiar asa rau in asta?”….da?e un cuvant ok?pai ia atunci,daca tot i se pare in regula,de acum incolo,Violeta,in loc de un”buna ziua”,sa-i zica “jigodio”…..sa vad atunci cat de in regula i s-ar mai parea….

  32. 32
    Myhaela Says:

    Si ink ceva!Se potriveste perfect cu Andreea….in emisiunea de ieri numai ele au vb….sa arate telespectatorilor ca ele spun lucrurilor pe nume….ca sunt sincere….ok,n-am nimic impotriva,dar ceea ce afirma nu inseamna ca e si adv!si nu inteleg de ce acest “tupeu” este apreciat de unii telespectatori…?doar pt ca au gura mare si se baga tot timpul in discutii,dar mai intai sa si analizam toate aberatiile pe care ele le sustin!Se leaga de orice nimic….sunt enervante,strica emisiunea!

  33. 33
    tanya Says:

    imi place ff mult de d-na stela………iar celor kre nu le convine de ea sa nu se mai bage in seama k parerea lor e egala ku 0000000..ati auzit bai fraierilor??

  34. 34
    traian Says:

    v-a rog sa o trimiteti acasa ca aceasta d-na moare in direct(nu are c cauta em la felul in care arata)

  35. 35
    adriana Says:

    stela este o femeia care nu recunoaste niciodata ce a spus si se baga in toate cuplurile sa-si vada de stefan si de andreea nu are ce cauta in casa aia este o mare barfitoare

  36. 36
    toth ana Says:

    alina este cea mai buna fata din casa noraptmama 3

  37. 37
    toth ana Says:

    andrrea ii o proasta

  38. 38
    toth ana Says:

    dn-a stela dak tot sunteti asa de desteapta dati dovada de maturitate si nu va mai certati atata cu violeta ca ea nu sa bagat in cuplul lui stefan si andreea sunteti femeia cea mai barfitoare si perversa din casa npm 3 si orice va intreaba gabriela faceti pe proasta ca nu stiti si pe mame le barfiti si pe fete pe toti ii mai calculata dn-a ildiko ca tine azi in data de 29.12.2008 ildiko nici nu a scos un cuvant pt ca este calculata numai u si andreea ati vorbit vati certat ca niste TATE …….papa si incercati sa nu mai barfiti pe altele si vedetiva de voi ca aratati vai si amar BARFITOARELOR

  39. 39
    adriana Says:

    carcotasa de stela este penibila rau,io nu am mai vazut asa cv deci knd vb ea:aaaa pai daaa caaa nu mai stiu aaaaaaa ba stai k mi-am amintit”:))))=)))))) mai bn ar invata sa vb mai degraba ea ii jigodia si scorpia din casa nu fetele sau mai bn zis vrajitoare k sa format un cuib de vipere aklo in casa ea andreea si vrajitoarea aialalta de mihaela care mai zice si ea cv sa se afle in treaba nu isi vede nasu ala mare oricum dak ar pleca stela poate ar mai fi cv de emisiunea asta dar dak mai sta mult emisiunea o sa fie un cuib de gaste k numai ele zbiara toate in cor

  40. 40
    cocolino13 Says:

    dupa parerea mea porecla potrivita ptr d-na stela este stafia:))

  41. 41
    CERASELA Says:

    CIOCANITOAREA ,STAFIE , BARFITOARE STELA ASA SOACRA MA P*S PE EA .
    AFRA CU EA NU ARE CE SA FACA AN CASA NU STIE SA FACA NIMIC ESTI O PUTOARE ORDINARA TE PT CU NORATA;;;CIOCHISTELOR AI FURAT UN SAC DE SPREIURI NESIMTITO TEO VAZUT O TARA ANTREAGA ,SPALATE PE PAR TU NU VEZI CUM ARATI CA DE AMBRACAT NU M-AI SPUN .

  42. 42
    getica Says:

    ati puso simbata ca v-a pacalit gabriela ce bine era sa fi iesit va credeti sefa cel mai prost ex in casa sunteti o mincinoasa si nu recunoasteti nimic niciodata

  43. 43
    elika Says:

    ce rusine cu sacul de spreiuri

  44. 44
    CERASELA Says:

    BARFITOAREA SPALA PE JOS ARUNCIND O GALEATA DE APA TU ACASA CE AI PE JOSPAMINT BATUT .VAI DE CAPU TAU TU ILDIKO NU STITI SA FACETI NIMIC STATI CA PAPARUDELE MACAR FACETIVA PARU CA LUCICA. STELA PT ””BANI ESTI IN CASA CLAR SI LA OBIECT. CE PRAJI AI FACUT DE SFANTU ION CA HABAR NAI.
    FIUL TAU NU O IUBESTE PE ANDREEA IUBESTE BANI DE CANAL D.

  45. 45
    elena Says:

    doamna stela ar fi bine si multa liniste in casa daca ati pleca din casa impreuna cu andreea si bine inteles cual dumneavoastra fiu simpla dumnevoastra prezenta declansaza numai discutii intrigi si altercatii care nu pot fi de inteles neavand o logica umana sau de orice alta natura.dv nu va trebuie o asa nora josnica ii lipsesc cei sapte ani primari

  46. 46
    p00farin@ Says:

    mie imi place doamna stela..spune lucrurilor pe nume;)

  47. 47
    mihaela Says:

    Deci nu imi vine sa cred ce am citit aici…Toata lumea numai sa critice si iar sa critice…Fratilor n-aveti voi d unde sa stiti ce educatie a avut dna Stela…Inainte sa scrieti ceea ce ganditi mai bn ganditi-va de 2 ori inaite sa o faceti…Nush de ce unii oameni stiu numai sa critice.habar n-avem noi c se inatampla q adevarat acolo in casa…noi vedem doar ce e p sticla s atat…nici mie nu prea mi-a placut dna stela inainte dar asta n inseamna k trb sa ii zic acum k”e proasta,k n-are cls’asta e strict prob ei…yo zic k mai bn va uitati la voi ianite sa deschideti gura…qum a zis si gabriela intr-o emisiune”mai bine tac inteligent,decat sa vb mult si prost”asa sunteti voi…nu cred k intereseaza p nimeni faptul k voi n o placeti p dna stela,ba mai mult nu cred k intereseaza p nimeni k dna stela n-are cls…are o viata si numai ea stie cum a putut sa o traiasca…yo o apreciez f mult….

  48. 48
    cargab Says:

    doamna mai aranjati-va cand este emisiunea trebuie sa va mai si pieptanati sunteti dezastru defapt va asemanati cu Andreea doua mahalagioaice va potriviti va bagati peste tot ,va spuneti parerea despre toti ar trebui sa taceti

  49. 49
    dana Says:

    imi vine sa vars cand ii vad mutra aia de dos iar fiu-sau este la fel. o adunatura de flamanzi, niste ghioraie mate. beeeeh!

  50. 50
    bujor Says:

    degeaba ride andreea si tatsu de doamna lucica cai aduce o galeata de smintina dar sai aduca si la cuscra stela si ficasa un sac de spreiuri

  51. 51
    Kleo Says:

    Trei libidinosi…..u si cu fiutu ala cu mutra de urangutan si mahalagioaica de ospatarita…..dar la vaci ca intre oameni vai mama ei:)) mi se face scarba:& cand ii vad pe toti 3……iesiti draq din casa

  52. 52
    ionela nita Says:

    ESTE VARZAAAAAAAAAAAAAAA. AS PREFERA SA FIU ORFANA,DECAT SA AM O ASEMENEA MAMA. VRAJITOAREEEEEEEEEE TERMINATAAAAAAAAAAAAAAA

  53. 53
    ale_ale Says:

    doamna stela cu stefan sunt doar pt bani in concurs
    nu vedeti ca stefan pune doar vorbe urate depre fiecare cuplu?
    vrea sa ramana numa el cu andreea sa gastige bani
    pakat de andreea

  54. 54
    Anca Says:

    Ma amuza titulatura de “doamna”. Vi se pare ca Stela ar fi o doamna? Impreuna cu Andreea mai bine ar lua lectii de dictie.

  55. 55
    Mihaella Says:

    Cred k i sar potrivi porecla “Barfitoarea nr 1″

  56. 56
    Marius 09 Says:

    Cea mai barfitoare femeie pe care am vazut-o vreodata si sa mai taca din gura ca vorbeste mult si prost nu ca majoritatea mamelor putin si bine .

  57. 57
    Eleny Says:

    barfitoare,rautacioasa,penibilaaaaaaa…..

  58. 58
    BIANCA Says:

    URITA,REA BIRFITOARE PREFACUTA SI ETC EU ASA O VAD DIN TOT CE FACE

  59. 59
    VICTORIA Says:

    Esti jalnica din ce mahala a Bucurestiului ai aterizat in casa ? ii birfesti pe toti si in special pe Alina lasati-o in pace ,nu va ajunge nici la degetul cel mic dupa ce ca esti urita si proasta esti si foarte rea,la fel fiul tau care face pe cocosul ,dar e ingimfat si prost de bubuie

  60. 60
    Mya Says:

    Nici mie nu imi place de Stela,o femeie la varsta ei ar trebui sa le invete pe fete sa nu se certe,sa fie mai ingaduitoare…in schimb,ea mai multe intrigi baga,o ridica ‘in slavi’ pe mahalagioaica aia de Andreea si se pun amandoua cu gura pe Alina(fata cuminte,cu scoala,7 ani de acasa,bun simt,si merita sa fie la tv).Pe cand celelalte doua au venit la circ parca!!!Strica toata emisiunea,nu te poti uita la emisiune linistita k numai le auzi pe amandoua urland si injurand k la usa cortului!!Din tot concursul ele se cred cele mai bune,dar sunt cele mai barfitoare,nu se suporta nici intre ele,dar no…se aseamana totusi!!!!

  61. 61
    ionela Says:

    si crezi ca Andreea e o fata harnica si buna de nora pt tine?O vezi pe la bucatarie nici vorba daca o pui pe post de avocata e ok dar in rest nu ii buna de nimic

  62. 62
    crina Says:

    Nu-mi place stela,este o barfitoare,mincinoasa,prefecuta si nu vede ca e vai de capul ei.O asemenea femeie nu are ce cauta acolo! La fel si andreea!

  63. 63
    Laura Says:

    NESUFERITA,INTRIGATOARE SE VEDE CA A VENIT PT. PREMIU:”SCOPUL SCUZA MIJLOACELE”

  64. 64
    lory Says:

    nu are ce invata fetele de la tine dute acasa esti jalnica

  65. 65
    elena Says:

    D-NA STELA ……LASA DE DORIT LA VIRSTA PE CARE O ARE NU STIE ALT CEVA INAFARA DE BIRFA STA TOATA ZIUA DEGEABA NU STIU CUM NU SE PLICTISESTE CEI ASA GREU DE FACUT CURATENIE CE ACASA AVEA MENAJERA? ALT CEVA INAFARA DE GATIT SI FACUT CURAT NU CRED CA AU CE FACE ………….RUSINE.

  66. 66
    jasmine Says:

    cea mai tare………………………………………………………………………..

  67. 67
    Marilena Says:

    Este foarte barfitoare, penibila si cred ca ar trebui sa se retraga si sa lase loc altor mame mai educate si mai elevate.

  68. 68
    Ella Says:

    e o barfitoare nr 1,o nesimtita o cretina cand o vad la TV imi vine sa sparg ecranul

  69. 69
    pui Says:

    d-na STELA esti cea mai praf din toata casa. Dute si impusca rate si asa ai fata de rata lesinata. Nu stii nimic iar d-na Lucica iti da clasa dar nu vrei sa inveti nimic oricum la mintea pe care o ai lasi de dorit.

  70. 70
    pui Says:

    D-NA LUCICA sunteti cea mai tare numai k nu aveti cu cine sa discutati.STELA dak a vazut k nu tine pasul cu dv acum o da cotita ptr k nu are mai mult de 4 clase iar stefan vrea sa para destept dar in final s-a vazut ce vocabular are . sunt varza amandoi.

  71. 71
    alice Says:

    este foarte mincinoasa.barfitoare.are foarte multe de invatat de la doamna lucica si doamna ioana.stelooooooooooooooooooooo knd te vd la tv imi vine sa-l sparg

  72. 72
    victor Says:

    de la ceauseasca ar putea sa invete dar de la muta ce sa invete ca deschide gura doar cand mananca si casca

  73. 73
    elenoi Says:

    Stela, la barfa nu te intrece nimeni.Esti de toata mahalaua.Acum ti-a casunat pe Andreea, parca pana mai ieri va tineati de manuta amandoua ca doua orfeline,si-acum>>>va aruncati sageti otravite. Daca chiar asta a urmarit d-na Lucica, e mai desteapta si a reusit, sa va faca sa va da-ti arama pe fata.

  74. 74
    Vicky Says:

    Zgripturoaica!!!!de o mie de ori rea,urita si proasta ea are ceva cu toti concurentii din casa ,birfeste pe toato lumea si in special pe Alina .sa lase fetele in pace ele nu au nevoie de sfaturile unei proaste ca ea.Vai si amar de fata care ii va fi nora

  75. 75
    nanu Says:

    vai de mineee..nu sti s-a legi douo cuvinte nush ce cautzi aici?????

  76. 76
    nanu Says:

    nu oo meritatzi p Andreea ..d lok

  77. 77
    bogdan Says:

    Stela este genul de femei fara cultura ,nu stiu de ce a mai venit in emisiune .Se vede dupa vocabularul dansei ca nu este o femei cu carte

  78. 78
    adi lavi si beni Says:

    am vazut putin mai sus scria cineva ~Doamna Stela~ dar am stat si m`am gandit se poate spune doamna ii dau dreptate unui telespectator care a scris putin mai sus porecla potrivita este ~gainareasa~ in loc de ~doamna stela~ se poate spune ~gainareasa stela~ ea nu stie decat sa lupte sa isi atinga scopul de a pune mana pe bani asta isi doreste ~gainareasa stela~ si fiul ei care merge la wc si nu trage apa

  79. 79
    victor Says:

    stela taci ca mai bine faci. cand taci nu pari atat de inculta.pacat de stefan ca la inzestrat dumnezeu cu o asa mama

  80. 80
    Flori Says:

    este o scorpie

  81. 81
    roxana09 Says:

    scorpie,analfabeta invatate sa vorbesti .Nu te pune cu doamnele care nus de rangul tau invatal pe fiul tau sa traga apa dupa el nu sa traga alti dupa el.Infometata de mancare si de bani.invatativa sa fiti igienici nu asa de scarbosi.

  82. 82
    sandu Says:

    nu,nu,nu e DOAMNA !!!!
    pe femeia asta cauta ala cu COASA si ea se ascunde pe aici sa nu plateasca chirie!!!!!!!!!!!!!!

  83. 83
    pissy Says:

    da este o gainareasasi ea si fisu,sa plece dracu aksa k strik totul,knd ii vad fata aia d mortaciune…..locul ei este la spitalul 9…….sau sa vanda gaini k,cotcodaceste k o gaina proasta…

  84. 84
    lavynya Says:

    Nenorocita asta o sa o voteze pe Alina pana reuseste sa o dea afara din concurs. Femeie REA. A cam inceput si Andreea sa isi dea seama cum e in realitate

  85. 85
    karla Says:

    O femeie precum Dna Stela nu are ce sa caute la o emisiune k asta intai sa o trimitem la sc sa mai invete si ea sa vorbeasca k a cam lipsit de la orele de romana…in rest e o barfitoare o femeie foarte rea si scandalagioaica…..sa se duca acasa k e praf femeie asta ,,,,,afara cu ea,,,,

  86. 86
    karla Says:

    E O MARE BARFITOARE SI CAND O INTREABA GABRIELA CE A ZIS……… EA NU STIE NICIODATA. O PREFACUTA SI DACA NU ESTI DE ACORD CU EA ESTI PE LISTA ELIMINARILOR. O FEMEIE FALSA, DAR CRED CA O SA-SI GASEASCA NASUL CU ANDREA.

  87. 87
    Cory Says:

    Stela nu mai barfi si lasa pe alti sa traiask in liniste.nu sti dekt sa vb de alte persoane .uitate mai intai la tine si dupaia sa vb de alte persoane.dute aksa k te.ai fakut de ras.

  88. 88
    maia Says:

    mie imi place mult de stela..si temperamentul ei:X

  89. 89
    Laura Says:

    DE-O RAUTATE ABSOLUTA.

  90. 90
    Mimisor10 Says:

    stela a gasit cea cautat , ea baga baza intre concureniti ,deci cine cauta gaseste

  91. 91
    mariana Says:

    nu prea imi vine sa cred ce sa intamplat,dar oricum imi pare rau pt doamna stela

  92. 92
    flory Says:

    E o baba cloanta…zici ca e moarta si inviata….ii mai trebuie niste calciu sa se mai ingrase si ea ca o confunda lumea cu scheletii din cimitir….E o barifoare si o gura sparta….

  93. 93
    baran angela Says:

    D.na Stela este o femei e de treaba destul de corect uneori e subiectiva dar in principiu este OK.Merita sa fie mama saptamanii

  94. 94
    mih@ Says:

    decat sa critice fetele si sa o fak pe alina prefaqta si mincinoasa mai bn lar inscrie pe stefan din nou in clasa a 1a ha ha ha=))

  95. 95
    camy Says:

    baba stela e o urata si strica imaginea celor din casa …….pe langa ea si ildiko e o papush@.

  96. 96
    aurora Says:

    in loc sa incerce sa educe fetele din casa mai bine lar inscrie pe stefan(INCULTUL)in clasa I a din nou………se pare ca nu a fost langa el cand a trecut prin scoala

  97. 97
    dana Says:

    Mie imi plac doamnele Stela si Lucica, ca de altfel si celelalte mame pentru ca ne ofera spectacol si prilej de distractie, ca intr-o comedie. Ma amuza monologurile Stelei si felul cum interpreteaza intamplarile din casa.Si-mi mai place si de Stefan ca nu intervine in discursurile mamei sale. De fapt atunci cand a atentionat-o sa nu-si mai dea cu parerea despre altii a fost atentionat ca daca nu-i place ea paraseste casa. Asa ca Stefan si Andreea s-au linistit si o lasa in pace. Asa ca doamna Stela nu mai are nici o treaba, poate sa se manifeste cum doreste si bine face. Altfel de unde am mai avea noi spectacole???

  98. 98
    mareidiana Says:

    DUPA CE CA ARATA CA DR*CU MAI E SI PROASTA PE DEASUPRA.LE VORBESTE URIT LA FETE ,NU II E RUSINE NESIMTITA LE FACE IN TOT FELU SA SE UITE LA FIUSU CA E FETITA.SI FETELOR DACA SE MAI IA DE VOI DATI O PALMA SAU UN PUMN.CA SI ILDICO VORBESTE URIT SI A DAT CU APA FERBINTE .SI NU SA LUAT MASURI.

  99. 99
    anonim Says:

    nu mai jigniti pe alti facandui de ras …uitativa mai intai la dv….

  100. 100
    mioara Says:

    Stela gaina din cocina porcilor sa plece din casa

  101. 101
    francesca Says:

    stela nustiu ce cautati la acceasta emisiune locu dumneavoastra este acasa va faceti de ris

  102. 102
    dana Says:

    Arata bine doamna Stela in emisiunea de sambata, mi-a placut.

  103. 103
    Ana Says:

    Dna Stela nu mai barfeste atat de mult la adresa dnei Lucica,deoarece e constienta de faptul ca pericolul de la ea vine;acum se da bine pe langa ea,o face din interes,vrea sa para ca este de acord cu aceasta in orice privinta si-i canta-n struna;le vad impreuna,pana mai ieri nu se puteau suporta;vorba aia,interesul poarta fesul1cata perfidie…mi-e sila de ce vad si ce aud la aceste doamne.Acum v-ati coalizat,faceti front comun impotriva dnei Antoneta!va e frica ca cei doi vor castiga concursul , am vazut ca s-ai ivit nori negri la ai dstra in cuplu a inceput sa se clatine paradisul…!?

  104. 104
    Ana Says:

    Dna Lucica,ar fi bine ,daca iesiti ,iarasi ,mama saptamanii,sa o nominalizati pe guraliva de Andreea,care va provocat atatea neplaceri!dar dupa cum se vede ati cam uitat asta,e bine,iertarea e necesara,mai ales acum in post!ar trebui sa se curate sufleteste si Andreeia&company,sa-si ceara iertare celor care le-au gresit ….

  105. 105
    ecy Says:

    Mahalagioaica, incompetenta, nebuna, balbaita, murdara, “impedecata”, furacioasa, ametita, ingamfata si plina de ea === “Stieluta”.

  106. 106
    Alex_109 Says:

    Porecla ei ar trebui sa fie:Fantoa urata care baga spaima-n pisici.Ar trebui si ea si Andreea sa taca cand vorbeste cineva ca nu sunt ele cele mai bune si sa comenteze in fata altor oameni.Chiar sunt asa de lacome ca au furat spreiurile? nesimtire curata! Tu si cu fiutu’ ala incult.Se vede ca sunteti amandoua niste lacome si nu aveti nici un ban sa treceti strada sau sa cumpaati paine.Cand eu si bunica mea te vedem ne vine sa spargem televizorul.Dar nu o facem ca dupa aceea nu avem la ce ne uita.

  107. 107
    mirela Says:

    este preferata mea ,spune omului in fata ce are de zis

  108. 108
    mareidiana Says:

    PROASTA NEBUNA E PENIBILA

  109. 109
    Mimi Says:

    Stela E O INTRIGANTA. A vazut ca Lucica e periculoasa, si nu se mai pune in gura cu ea.Nu si-a educat copilul(pe Stefan).Acest baiat de 28 ani nu se spala, se scarpina mereu.Pute de la el(asa cum si Andreea a zis in emisiuni).Stela nu o suporta pe Alina pentru ca Alina e desteapta, spre deosebire de Andreea – care urla mereu. Jigneste Stela la orice pas.Barfeste pe la dos pe toate mamele si fetele si baietii. Dar e vina ei ca lumea vede si de aia nu o voteaza.

  110. 110
    geanina Says:

    o fandosita care nu avea ce sa caute acolo,o birfitoare.Numai de birfa sa aiba parteain viata.Dar pe ea cine o baga in seama? Cred ca asa arata moartea, sau daca as descrie moartea ar fi exact ca Stela…..uh…..

  111. 111
    alex_92iunie Says:

    Nu imi plce deloc. Nici ea si nici fiul ei. E o fandosita si o carachioasa. Eu chiar nu stiu ce cauta ea la tv. nu v-ati uitat cand ati adus-o. e barfitoare si iritanta.

  112. 112
    vio Says:

    o mincinoasa de nota 10 si moarta dupa bani

  113. 113
    andrei Says:

    SOS STELA niste prefacuti niste rapciuge pleaca asasa

  114. 114
    ina Says:

    imi place d`na Stela ca o sustine pe Andreea si o vad o femeie cu caracter.o pup

  115. 115
    maria Says:

    mie imi place foarte mult!asa o soacra imi doresc si eu.

  116. 116
    prodan Says:

    in toate materialele nu apare decat in pijamale de zici ca-i internata la un sanatoriu.ea nu a inteles nici acum ca sunt filmate si ca e importanta si tinuta pe care o porti,nu mai zic ca-i important si ceea ce zici…ea are mereu de comentat despre toti,toti sunt falsi,dupa ea,toti sunt dupa bani,de parca ea a venit dupa ce?

  117. 117
    bianka Says:

    nu stiu ce mai cauta an acesta emisiune acesta femeie stela
    este o nenorocita totaziua umblaan pijamale prin casa cand tre sa de o explicatie asi freca urechia stanga si da din colt an colt
    o mahalageoaica care nu stie sa lege douo vorbe fratilor bagati bine de semape cine votati parere me si amulatora sa castige lucica

  118. 118
    bianka Says:

    deci domna stela tre sa iasa e ce mai mare mincinosa

  119. 119
    tanya Says:

    D-NA STELA VA ROG sa aveti multa putere in concurs…….votati-o nr 15……..in lokul andreei…..mie imi placeti mult indiferent ce spune lumea……15 la 1200…………

  120. 120
    anka buzias Says:

    s potrivesc dar aveti grija cu andreea k dak se inerveaza il ia pe stefan la bataie am vazut materialu cam rea de3 gura nora dar va descurcaty succes

  121. 121
    ina Says:

    ARE DREPTATE TANYA,SA O VOTATI PE D`NA STELA SI EU MI`AS

    DORI O SOACRA CA D`NA STELA:*VA PUP SI VA VOTEZ:*:*

  122. 122
    ina Says:

    AM CREZUT CA MOARE DE CIUDA ANTONETA,CA NU A IESIT PE LOCUL 1=)))))

  123. 123
    alexy_dani Says:

    NU STIU CE CAUTA AKOLO,CRED K NU ARE CE FACE AKSA SI BINEINTELES K A VENIT DUPA BANII,NICIDECUM SA ISI GASEASK NORA,,,ANDREEA CRED K NU SA UITAT BINE LA EA SI LA STEFAN,EL AR FI CUM AR FI DAR MAMA LUI LASA DE DORIT,,AFARA CU EA NU ARE CE CAUTA AKOLO,,,SI APROPO DE PIJAMALE ZICI K ESTE INTERNATA NU K ESTE INTR-UN CONCURS,,,,PAKT DE EMISIUNE K DA URAT RAU PE ECRAN,,,,,AFARA K VOI ,,,,BINE K A IESIT ANDREEA K SA VA DUCETI SI VOI DUPA EA,,,,ESTI MOARTA DUPA BANIII,,,,,UNGHIE IN GAT ASA ESTI UUUUAAAAA!!!!

  124. 124
    maria Says:

    ?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free