Mirela i-a luat locul Gabrielei la Nora pentru mama


mirela-nora-pentru-mamaDe curand, Mirela Boureanu-Vaida a devenit oficial prezentatoarea Nora pentru mama.

Daca de cinci sezoane incoace publicul a fost obisnuit cu binecunoscuta Gabriela Cristea, se pare ca neintelegerile contractuale care au existat intre fosta prezentatoare si casa de productie a emisiunii, au avut un impact destul de rasunator in imaginea si probabil raiting-ul reality show-ului matrimonial.

Cu toate ca si-ar fi dorit sa termine macar sezonul 5 Nora pentru mama, Gabriela Cristea Toader nu a mai avut aceasta ocazie, ea fiind inlocuita instant cu cantareata si actrita Mirela Boureanu-Vaida.gabriela-cristea-toader

Dorinta Gabrielei Cristea Toader de a face un copil se pare ca a fost mult mai puternica decat cariera in sine, dar cu toate acestea Gabi nu va disparea de pe micile ecrane, aceasta promitand ca se va intoarce din vara cu o noua  emisiune la Kanal D.

Credeti ca Mirela va ajunge la aceeasi popularitate ca si Gabriela Cristea?

Articol realizat de Raluca Neagu

47 comentarii la “Mirela i-a luat locul Gabrielei la Nora pentru mama”

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    anca Says:

    nu va ajunge niciodata ca gabriela cristea …inca 10 ani de mai munceste nu o egaleaza pe gaby

  2. 29
    elena Says:

    poate ca ob asemenea schimbare era necesara

  3. 28
    tinca Says:

    mirela este mai pragmatica si mai putin amleabila dar bineinteles nici o persoana nu poate semana la caracter cu alta,bineinteles ne-am obisnuit cu gabriela dar mirela nu are nici o vina,ea isi face doar meseria.

  4. 27
    andreea Says:

    nu o sa ajunga nikiodata ca gabi…..nu mai are niki un farmec emisiunea fara ea

  5. 26
    JOJO Says:

    O VREM PE GABI INAPOI LA EMISIUNE eram obisnuita cu Gabriela de la primul sezon din cauza voastra nu mai urmaresc ”CEL MAI MARE SHOU DIN ROMANIA NORA PT MAMA”

  6. 25
    tania_mihai Says:

    MIRELA NU A LUAT LOCUL GABRIELEI.NU ARE CUM SA O INLOCUIASCA,poate doar incerca sa-si gaseasca propriul loc in aceasta emisiune….care nu va mai fi si nu mai este ce a fost ODATA.LE DORESC SUCCES AMANDURORA :GABRIELA SI MIRELA care sunt victimile “caselor de productie” si la fel sunt si concurentii ….totu-i pentru bani cu orice pret….BANUL-OCHIUL STITI VOI CUI….

  7. 24
    Gigel Says:

    Aniela multumesc .Adevarat a inviat.Asta e de Paste trebuie sa fim mai buni cu noi intai si pe urma cu ceilalti.Sa fii iubita.

  8. 23
    saiya Says:

    mas seaca rau de tot mirela dupa ce ati aduso si pe lucica si pe restul asta nu mai face fata nu mai stie ce sa vb ?de aceia ati scos si emisiunea de seara ca asta e varza nu ?

  9. 22
    saiya Says:

    vrea sincer sa intre in rolul ei dar nu face fata o vrem pe gabi sper sa nu mai fie nora 6 cel putin nu fara gabi

  10. 21
    sonia Says:

    Sincer, Gabriela era obisnuita cu emisiunea, doar a moderat de la prima editie NPM. Nu se poate spune ca d-na Mirela poate fi la acelasi nivel, deoare3ce domnia sa a preluat din mers aceasta emisiune, e normal, e mult mai greu. Totutsi, este o femeie sincera, depune efort, nu mi se pare partinica, nici laudaroasa sau mofturoasa si nota 10 pentru ea, am auzit cit de frumos vorbea despre mama sa, care a venit la Pasti cu pregatiri de acasa.
    De aceea inca o data: bafta Mirela !

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free