Cine va petrece Ziua de Paste in sanul familiei?


In cursa pentru petrecerea Sarbatorii de Paste in sanul familiei au mai ramas doar doi concurenti: Andrei si Elena. Dintre acestia doar unul va avea ocazia de a-si petrece Pastele alaturi de familie si apropiati.

andrei-npm5elena-npm5

Care dintre cei doi credeti ca merita mai mult aceasta sansa?

Articol realizat de Raluca Neagu

50 comentarii la “Cine va petrece Ziua de Paste in sanul familiei?”

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    Magda Says:

    Valentina si Elena:sunt doua fete cu caracter cinstit!
    Valentina: imi place de tine fii mereu cu fruntea in sus ca pana acuma lasa pe tuata lumea sa vorbeasca,TU FII MEREU aceiasi!!
    Elena:miai placut de prima data,esti cinstita.tii cu dreptatea,desi cuplul tau numi place,si imi pare rau de tine,pentru ca tu inca nu ai ochi sa le vezi caracterul celor care vor fii familia ta…o sa fiu alaturi de cuplul vostru..numai pentru tine eu sunt din Brasov dar iti admir educatia PRIMITA!CINSTE parintilor TAI si TIE…Fetelor fiti ca pana acuma!!!

  2. 49
    Lore Says:

    De multe ori comportamentul parintilor,este drumul copiilor,de exemplu Sorin,
    parintii suntcu un vocabular sub orice critica,artagosi,gata sa sara la gatul oricui ramasi in urma cu bunele manieri aproape un secol,la fel si Sorin.
    Acelasi caracter,aceliasi maniere plus proverbul CAND VULPEA NU AJUNGE LA
    STRUGURI,SPUNE CA SUNT ACRI,Sorin lafel…a facut fetele in tuate felurile
    jigniri urate,vulgare,dupa caracterul lui,pentru ca nici una dintre ele nu au raspuns dorintei lui..Cred ca Sorin NU are ce CAUTA IN ACEST CONCURS!!
    Sa plece si sa studieze bunele manieri si comportamentul in SOCIETATE!!!!!!!

  3. 48
    lorena Says:

    Oricum Silvia a avut un motiv intemeiat sa-si ceara nominalizarea si iesirea din casa npm … Si a slabit asa de mult , intr-o luna mai mult decat intr-un an…

  4. 47
    lorena Says:

    De ce nu i-a fost rusine Silviei la partida de streaptisse de Hallowen cand si-au bagat baietii “mana in chilotii ei ” ?…………… Asta-i show matrimonial sau orgii s*xuale in direct ? ( de ex. degetelul fermecat a lui Ionete…) Sunt de-a dreptul stupefiata de ce a ajuns aceasta emisiune…. Pacat ca am ajuns sa-i rusinam pe forumisti care-si dau si ei cu parerea si pe concurenti ii incurajam sa-si dea drumul hormonilor , care-au luat-o razna in casa npm .

  5. 46
    lorena Says:

    aniela…sa-ti fie tie rusine , inca nu s-a nascut persoana care sa ma rusineze pe mine si sa ma puna la colt , ………..e parerea mea ; asa ca ia-ti talpasita , ca daca tot e democratie nu cred ca poti sa-mi interzici acest lucru…

  6. 45
    alex Says:

    desteapta,fUracioasa,grasa de alexandra de la npm5 invata sa scrii.,,a meritat pe deplin,,ANALFABETO.DE BUNA CE AI FOSP RIMA CONCURENTA ELIMINATA.SA NU TE PRIN PRIN CARAVANA LA VARA ,CA ARUNC CU PETROAIE DUPA TINE.STAI SA VEZI CA ITI COMPUN SI TIE ,SI PURCELEI …..POEZII MULTE

  7. 44
    aniela Says:

    Ce vrei sa insinezi Lorena,despre ANDREI.,nu ti-e rusine?

  8. 43
    alexandra Says:

    A meitat pe de plin Andrei!

  9. 42
    tabita Says:

    mery….vad ca esti pornita rau…elena nu are sprancenele tatuate…iar gene false nu este singura care are(pe celellate nu le vezi din casa?)..si nu e asa un lucru ”waw”ca are gene false…si afara poarta foarte multe fete…Iar despre mancare…sa stii ca acasa nu a facut foametea am avut de toate,nu am dus lipsa la nimic.Ai auzit de acest cuvat “gena”?.daca da,ma bucur daca nu, este dex.Iar despre faptul ca nu a vorbit despre trecutul ei nimic…..NU E NIMIC COMPROMITATOR IN TRECUTUL EI.IN VIZIUNEA TA TOATA LUMEA TREBUIE SA AIBA UN TRECUT COMPROMITATOR???NU CREZI INTR-UN TRECUT LINISTIT SI CU EVENIMENTE SPECIFICE VARSTEI DE COPIL,ADOLESCENT?Are doar 22 de ani nu 50 ca sa poti spune ca a facut cine stie ce la viata ei.Cat a facut liceul a stat la parinti apoi un an la facultate la cluj…Deci…despre un trecut rusinos chiar nu poate fi vorba:)…o zi buna si nu mai fi asa pornita caci interpretezi chiar gresit.:)

  10. 41
    lorena Says:

    Dupa mecanica erotica care deriva dintr-un instinct primar , Andrei exteriorizeaza un senzualism exacerbat , izvorat din vitalitatea unei combustii erotice nestavilite ( excursia din Venetia ) , revarsate dezordonat …………Temperamentul romantic a lui Andrei se poate deduce din senzualismul sau extrem , din palparea panerotica a universului material…

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free