Vrei sa scrii despre Nora pentru mama?


articolTe pasioneaza scrisul si esti la curent cu tot ceea ce se intampla la Nora pentru mama? Atunci noi iti oferim posibilitatea de a scrie despre Nora pentru mama, urmand ca cele mai bune articole sa fie publicate pe site-ul nostru.

Trimite-ne articolul tau pe adresa de e-mail norapentrumama@ralucaneagu.ro cu mentiunea articol despre Nora pentru mama si noi il vom publica pe site.

Articolul tau va trebui sa respecte anumite reguli, si anume:

- sa aiba o tema bine aleasa si un titlu sugestiv;

- sa aiba un continut unitar si o concluzie de final;

- sa aiba un scop bine definit;

- sa fie concis;

- sa convingă cititorul;

- sa fie obiectiv.

Succes!

25 comentarii la “Vrei sa scrii despre Nora pentru mama?”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 25
    elenab Says:

    RUGAM DACA VA MAI FI UN ASEMENEA CONCURS, CA ACEI CARE FAC SELECTZIA SA AIBA DISCERNAMANTUL SI PREGATIREA NECESARA ……ATWENTZIE LA VARSTA, PREGATIRE, EDUCATZIE , ASPECT FIZIC , MEDILU DIN CARE VINE CONCURENTUL PACAT DE ORGANIZARE DACA SUNT ADUSE ELEMENTE CA ADRIAN SI MAMA LUI, GABRIELA -MAMA, ANDREEA , EDINA. LASA-TZI DEOPARTE PROTEJATZII SI PE CEI ……..CARE DAU MAI MULT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. 24
    K m. 0 Says:

    realmente singurii castigatori ar fi fost cuplul Silvia -Andrei, in rest… RESTURI AU FOST HULITZI SI COMPARATZI IN FEL SI CHIP PE FORUM , s-au afisat poze ridicole si vulgare de catre unii , noi cei care am vazut in ei oamenii de calitate si ne-amm postat parerile deasemeni am primit afronturi si chiar mai rau , elemente ca Valentina, si Sorin trebuiau indepartate de mult deasemeni Eena , mama, acum batalia este acerba pentru banii pusi in joc chiar daca inafara vor da bir cu fugitzii care incotro CRED CA INDICAT AR FI CA ACEST PREMIU SA FIE IMPARTZI TUTUROR, TOTZI SI-AU ADUS CONTRIBUTZIA LA DESFASURAREA AC. CONCURZ ATATA DE DISPUTAT, o particica s-ar cuveni si unor sustzinatori fff devotatzi de pe forum

  3. 23
    marry Says:

    Pacat de banii dati pe voturi pentru tinerii de 2o ani de ex. Elena, care acest cuplu nu este decat pentru bani . La fel si Valentin, Cristina , Ioan , mihaela. Cei care merita sa fie votati sunt : Andrei, Valentina si Adriana si Daniela care a plecat. Valentina nu stim ce se intampla de se comporta foarte ciudat adica cand este intrebata nu raspunde si pierde .

  4. 22
    mara Says:

    sint un telespectator fidel al acestei emisiuni ,nu mi-am dat niodata cu parerea despre acest show, dar cred daar in dragostea dinte andrei si silvia si sper ca silvia si mama lui andrei sa reintre in casa si sa cistiga -marita.eu i-am apreciat de la inceput si votez sa ramina andrei in casa pina la sfirsit

  5. 21
    sonia Says:

    Sincer, nu cred ca acest concurs va fi castigat de vreun cuplu.
    Finala o vad astfel: Alin-Elena, Mihaiela-Ioan si posibil, Valentina sau Sorin.
    Ar fi o rasturnare de situatie daca ar intra in concurs SIlvia si mama lui Andrei.
    Este o parere, nu va suparati! Practic, in acest concurs nu am simpatii, votez totdeauna persoana pe care o vad pe ultimul loc. Asa, sa nu am constiinta incarcata, ca vedeti ce plasa s-a luat la NPM 4 !!!!

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free