Nicolae: “Nu sunt cu Catalina intr-o relatie de cuplu”


npm5-catalina-nicolaeMulti fani Nora pentru mama au dorit sa stie daca dupa iesirea sa din competitie, Nicolae formeaza un cuplu cu Catalina…ei bine,  fostul concurent a marturisit chiar astazi pe contul sau de facebook ca nu este intr-o relatie de cuplu cu aceasta. “Nu sunt cu Catalina intr-o relatie de cuplu”, au fost cuvintele fostului concurent.

Desi dupa iesirea din concurs cei doi sustineau ca vor forma un cuplu, acest lucru se pare ca nu s-a intamplat.

Catalina si Nicolae s-au intalnit de mai multe ori in afara casei, ba chiar au participat la evenimente speciale impreuna, dar totodata Catalina petrecea mult timp si in compania lui Sorin, fostul iubit, cu care se vehiculeaza ca ar fi si in prezent.

Credeti ca fosta concurenta Nora pentru mama 5, Catalina, s-a jucat cu sentimentele lui Nicolae?

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “Nicolae: “Nu sunt cu Catalina intr-o relatie de cuplu””

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    aman Says:

    catalina nu l-a vrut pe nicusor niciodata,iar el a stiut asta,au facut tot ce au facut doar de oftica altora,sa le ia graiul la atatea discutii din casa,ea astepta sa iasa afara pt fostul ei prieten,nimeni nu astepta altceva,lui nicusor i-a placut de ea si atat.

  2. 15
    hi hi hi hi hi hi Says:

    ia uita te matale mai aproape la Daniela

  3. 14
    hi hi hi hi hi hi Says:

    nicolae , fugi de Valentina …. c dracul de tamaie

  4. 13
    marry Says:

    Catalina, a intrat pentru Sorin fostul ei prieten de fapt toate cred ca vin fostii si le cer in direct . Nicolae sa mearga la Niculina Stoican la emisiune . Acolo vin fete frumoase la fel si Valentina.

  5. 12
    tinca Says:

    dar orice persoana relista si-a dat seama ca nu va exista nici un cuplu cu cei doi nicolaie nu se ridica la preentiile catalinei si presupun ca si nicolaie a fost constient de acest lucru

  6. 11
    alex Says:

    NICUSOR BAIETE ESTI VARZA,ESTI MINCINOS.IN COMPARATIE CU TINE SORIN ESTE UN GENIU.BUFNESTI DE PROSTIE SI FALSITATE.UITA-TE PE IMAGINILE DIN TRECUT SI-TI VEI VEDEA ADEVARATA FATA .TE POTRIVEAI BINE CU VUVVUZEAUA ,DAR TREBUIE SA-TI BAGI IN P… BILE MISCATOARE PENTRU SENZATIE. EA CU MAI MULTI ,TU ACSA FACAND CURATENIE,MANCARE.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free