Nicolae: “Nu sunt cu Catalina intr-o relatie de cuplu”


npm5-catalina-nicolaeMulti fani Nora pentru mama au dorit sa stie daca dupa iesirea sa din competitie, Nicolae formeaza un cuplu cu Catalina…ei bine,  fostul concurent a marturisit chiar astazi pe contul sau de facebook ca nu este intr-o relatie de cuplu cu aceasta. “Nu sunt cu Catalina intr-o relatie de cuplu”, au fost cuvintele fostului concurent.

Desi dupa iesirea din concurs cei doi sustineau ca vor forma un cuplu, acest lucru se pare ca nu s-a intamplat.

Catalina si Nicolae s-au intalnit de mai multe ori in afara casei, ba chiar au participat la evenimente speciale impreuna, dar totodata Catalina petrecea mult timp si in compania lui Sorin, fostul iubit, cu care se vehiculeaza ca ar fi si in prezent.

Credeti ca fosta concurenta Nora pentru mama 5, Catalina, s-a jucat cu sentimentele lui Nicolae?

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “Nicolae: “Nu sunt cu Catalina intr-o relatie de cuplu””

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    alex Says:

    http:// http://www.youtube.com/watch?v=9yOnFIPcu3M&feature=related minutul 9:22.asta este linkul in care se vede falsitatea ta,a lui ioan.

  2. 9
    alex Says:

    NICULE AM SA POSTEZ UN LINK IN CARE SE AUDE CA TU SI IOAN FACETI MISTIO DE SILVIA.nicul i-a zis lui sorin ca e buna ca se poate ascunde in spatele ei…alin chiar a zis ca e simpatica
    iar apoi a mai aratat o discutie in care ioan a zis ca e buna ca sac de box doar ca trebuie intoarsa invers.

  3. 8
    lacramioara Says:

    Mai…..Alex, probabil te asemeni cu Sorin ,de-i ti partea atata,unde vezi tu inteligenta la retardatul asta?

  4. 7
    aniela Says:

    Nicusor,discuta cu parintii Valentinei si intra in casa ptr VALENTINA,sa le faci in necaz dusmanilor,si daca ar intra si Silvia ar fi minunat

  5. 6
    fabi Says:

    eu nici nu credeam in relatia lor ////… catalina si nicu

  6. 5
    Dayanara Says:

    Oare de ce nu ma mira? :) )

  7. 4
    mariana enache Says:

    NU CRED CA SA FORMAT CUPLU DINTRE NICU SI CATALINA

  8. 3
    alexandra Says:

    da sa jucat cu sentimentele lui nicolaie sai fie rusine

  9. 2
    anonim Says:

    mi se parea ceva normal:D

  10. 1
    alex Says:

    pai ce credeai mai nicolae ca,catalina va fi cu tine????????se vedea inca din timpul concursului ca nu te vrea.nici valentina nu te vre pentru ca,nu ai bile in dotare…la sunatoare. ti-au dat teapa!!!!eu am multe comenturi aici printe care si la adresa ta.ce am spus s-a adeverit.am spus de cruella ca nu va fi cu sergiu,si nu va fi.stii ce nu-mi place la tine?????mergi cu sarutari de mana peste tot,si nu va fi ceea ce vrei tu. stii ceva am auzit ca vrei sa intri din nou in casa.nu cred ca este cazul si nu este corect!!ai cerut in nenumarate randuri sa pleci,plecat sa ramai.ar trebui sa intre in casa cineva pentru sorin si pentru daniela……..apropo toti ati fost falsi acolo,in afara de cuplul elena-alin,daniela,sorin…..restul joaca teatru ,dar ce tetru…mama, mama.apropo mai am ceva sa-ti spun!!!!!!!este de 1000 de ori mai inteligent sorin in comparatie cu tine.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free