Vrei sa scrii despre Nora pentru mama?


articolTe pasioneaza scrisul si esti la curent cu tot ceea ce se intampla la Nora pentru mama? Atunci noi iti oferim posibilitatea de a scrie despre Nora pentru mama, urmand ca cele mai bune articole sa fie publicate pe site-ul nostru.

Trimite-ne articolul tau pe adresa de e-mail norapentrumama@ralucaneagu.ro cu mentiunea articol despre Nora pentru mama si noi il vom publica pe site.

Articolul tau va trebui sa respecte anumite reguli, si anume:

- sa aiba o tema bine aleasa si un titlu sugestiv;

- sa aiba un continut unitar si o concluzie de final;

- sa aiba un scop bine definit;

- sa fie concis;

- sa convingă cititorul;

- sa fie obiectiv.

Succes!

25 comentarii la “Vrei sa scrii despre Nora pentru mama?”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    oana Says:

    Bai ce bascalie e in concursul asta!Valentina te sustin si te lauda toata localitatea ta!

  2. 9
    alexandra Says:

    Iulia imi esti o scumpa .Cat te-am cunoscut eu mi-a fost indeajuns cat timp am stat amandoua in casa curcubeului…..imi esti o dulce la fel ca si Maria …Bafta si lasa rautatea Elenei ce multi fani ai ei nu o cunosc dar lasa…ca incepe sa isi arate lacomia si aciditatea!

  3. 8
    justforfunny Says:

    Valentina chiar are un caracter mizerabil.

  4. 7
    ana11 Says:

    ne place de mirela dar nu putem vedea toate emisiunile numai finala ,pentru ca multi am anceput lucru afara la pamant .nu din cauza co plecat gabi nu ne place emisiunia,asta ai un motiv pentru dusmani care nu-i place de mirela.

  5. 6
    mery Says:

    Pacat ca au fost alesi baieti f.tineri fara un loc de munca fara experienta de viata de ex. majoritatea baietilor cred ca daca o fata ca Valentina comunica cu cineva gata strica o relatie, se vede ca nu au stat intr-un grup nu club ci un loc de munca unde se comunica. As dori ca moderatoarea sa intervina intre ei si sa scoata la suprafata ca Valentina a terminat o facultate are un loc de munca si este obisnuita sa comunice. Pentru cei de 2o ani varsta de 26 ani a valentinei este o crima , este jignita , nu este bine moderatoarea ar trebui sa intervina ca nu este o varsta sa te casatoresti. Toti care au facut cupluri sunt falsi de aceea acum cand aud ca sa fie eliminate fete din cupluri sunt socati pentru ca ei asta au vazut ” cei cu cuplu nu se atinge nimeni de ei” gresit ca afar toti au divortat . Ne plac cele doua fete Valentina si Daniela de 26 si 24 ani merita sa ramana in concurs. Ramanem socati ca se voteaza dupa aspectul fizic de ex. Mara care vrea numai banii.

  6. 5
    larysa Says:

    mda….sa incepem cu inceputul.Gaby fara tine adio reting:-h.mirela nu imi place delok,se balbaie, in fine nu stye sa vb ,sa comunice. vreau sa castyge ALIN+ELENA.si apropo cei din staf ….asta ku voturile e vrajala pe fata..sa fim seriosi

  7. 4
    doinitza Says:

    sunt de acord cu tine mery

  8. 3
    mery Says:

    Speram ca NPM 5 sa fie castigat de un concurent fara cuplu . Nici un cuplu nu este adevarat . NPM sa faca ceva ca banii sa nu mai intre in buzunarul unor cupluri false “toate sunt false” . E bine ca sambata sa mai vina invitati si sa fie mai indrazneti.

  9. 2
    mery Says:

    Ne place d-na Mirela. Nici un cuplu nu este credibil. Felicitari pentru sambata cand ati dat imagini din casa cu cuplurile : Alin si Elena se certau sau se intepau un cuplu fals, Ioan si Mihaela socoteau banii sa ia masina sau sa isi faca Ioan o camera ca in club, Mara ii zicea kui Ioan sa spuna si de bunicul lor ca e bolnav, sa vazut ca Mihaela nu era inclusa in planul Marei si a lui Ioan, de ex. Ioan a intrebat-o pe Mihaela : ” tu ce vei face cu banii care o sa iesi din casa” Mihaelei nu ia picat bine dar a zis ca o parte ii da mamei si o parte ii baga in meditatii sa ia bacalaureatul. Valentin si Iulia incearca la fel si Cristina cu Sergiu . Cei care merita sa fie la finala sunt cele doua fete care au varsta de 26 si 24 ani Valentina si Daniela si Andrei. D-na mirela cand Nicolita nu vrea sa raspunda si incepe milogeala aducetii aminte ca este intr-un concurs si Mara la fel vor doar banii dar sa nu vorbeasca? la fel si fetele de 2o ani ca :Elenam Mihaela si Cristina vesnic spun ” nu vreu sa comentez” nu ii lasati ca miliardele sunt bune sunt false toate . Vrem imagini mai multe .

  10. 1
    aniela Says:

    De ce n-o chemati pe Silvia in emisiune?Mirela il vede pe Andrei trist,ingandurat,dae niciodata nu-l intreaba ce are.E bine ptr ea ca-si face emisiunea datorita handicapatului de Ioan,care ii pune pe tava materialele……Canal D ,ne-ati luat singura noastra placere,EMISIUNEA CU GABRIELA…..Acum priviti-o VOI pe Mirela.

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free