Cine va petrece Ziua de Paste in sanul familiei?


In cursa pentru petrecerea Sarbatorii de Paste in sanul familiei au mai ramas doar doi concurenti: Andrei si Elena. Dintre acestia doar unul va avea ocazia de a-si petrece Pastele alaturi de familie si apropiati.

andrei-npm5elena-npm5

Care dintre cei doi credeti ca merita mai mult aceasta sansa?

Articol realizat de Raluca Neagu

50 comentarii la “Cine va petrece Ziua de Paste in sanul familiei?”

  1. 1
    alexandra Says:

    Ca fost concurenta la nora pentru mama 5 imi place ca Andrei sa isi petreaca ziua alaturi de familia lui si de Silvia.!Il cred,a indurat cam mult de la despartire ,insa aia a fost greseala ca nu trb sa plece Silvia ca cu siguranta erau the winers(castigatorii)oricum Silvia a suferit mult acolo mai ales cata rautate si dusmanie si de cata invidie a fost urmarita pe parcursul competitiei venita din partea doamnei Puia la inceput…urat din partea mamei lui Sorin!si de la Elena si Alin dar asta este importatnt ca sa iubiti!:va pwp intelegere pana la adanci batraneti!

  2. 2
    alexandra Says:

    :) Elena nu mi-ai placut cum ai decurs de-al lungul competitiei!La inceput cand eram eu erai o fata de treaba cand la cunoscut pe Alin te-ai schimbat.!Fata lui si a ta s-a vazut!Nu meriti deloc ,meriti sa suferi ca sa te vad dak te mai bagi intre Iulia si Vali cu arogante.!Esti o lacoma!Veryy fany!

  3. 3
    FLORIN Says:

    ELENA PENTRU CA MERITA.NU EXISTA IN SEZONUL NPM5 O FATA CU UN ASEMENEA COPORTAMENTDECENT,CU MULT BUN SIMTSI CU O FRUMUSETE INVIDIATA DE MAZORITATEA CONCURENTILOR.CINSTE PARINTILOR ELENEI PENTRU BUNA CRESTERE.

  4. 4
    FLORIN Says:

    ANDREI ESTE FALS,MINTE CU NERUSINARE CAND SPUNE CA SILVIA A PARASIT CONCURSUL DIN CAUZA LUI ALIN.NU ESTE ADEVARAT,SILVIA A PARASIT CONCURSUL PENTRU CA A VAZUT INDIFERENTA LUI ANDREI SI FAPTUL CA SI-A DAT SEAMA CA INTRE CEI DOI NU EXISTA IUBIREA.

  5. 5
    ELLA Says:

    ALEXANDRA AI FOST CEA MAI URATA,MINCINOASA SI MAHALAGIOACA CONCURENTA DE LA NPM5.URATOOOOOOOOOOOOO

  6. 6
    mihaitza Says:

    andreiar merita dintre cei doi

  7. 7
    mery Says:

    Elena este o fata falsa si mincinoasa nu vrea decat banii, nu o intereseaza Alin . A fost sau nu casatorita?

  8. 8
    tabita Says:

    NU A FOST MARITATA ELENA!
    SA VA SCOATETI ACEST LUCRU DIN CAP!!!

  9. 9
    tabita Says:

    mery….un sfat pt tine:DACA NU O INGHITI PE ELENA AI GRIJA SA NU TE INNECI DIN CAUZA EI.in rest….sa fii sanatoasa:)

  10. 10
    aniela Says:

    Andrei si Silvia,cel mai frumos cuplu din toate 5 sezoane.Sunt destepti,frumosi si se iubesc.Cuplul Alin-Elena……Ioan-Mihaela, FALSI pentru bani…….ANDREI merita sa petreaca SF.Paste,cu SILVIA si mama,……SILVIA TE IUBIM……SA-L IUBESTI PE ANDREI SI PE DNA NINA.

  11. 11
    SIMONA GH Says:

    Andrei cred ca merita cel mai mult

  12. 12
    adina Says:

    Elena merita sa mearga de Paste acasa!:*

  13. 13
    sanda Says:

    Andrei este un tupeist si un prefacut.Nu are nici un sentiment pentru Silvia, o minte cu nerusinare.Daca avea sentimente fata de Silvia nu ii spunea sa nu revina in concurs .este un mincinos.Rusine.Pacat de biata fata ca il iubeste .

  14. 14
    ELLA Says:

    ANDREI ESTE FALS,MINTE CU NERUSINARE CAND SPUNE CA SILVIA A PARASIT CONCURSUL DIN CAUZA LUI ALIN.NU ESTE ADEVARAT,SILVIA A PARASIT CONCURSUL PENTRU CA A VAZUT INDIFERENTA LUI ANDREI SI FAPTUL CA SI-A DAT SEAMA CA INTRE CEI DOI NU EXISTA IUBIRE

  15. 15
    ELLA Says:

    ELENA MERITA SA CASTIGE CONCURSUL

  16. 16
    Zita Says:

    Cel mai mult Andrei merita sa mearga acasa da Pasti.Eu va propun ,ca s-o aduceti inapoi pe Silvia langa Andrei,ca sa castige ei finala,fiindca ei merita acest lucru cel mai mult.Bafta lor.

  17. 17
    fabi Says:

    Elena imi place sa fie alaturi de familia ei

  18. 18
    RADU Says:

    elena merita sa plece acasa depaste,pentru ca andrei este un mara,mare prefacut,,branza buna in burduf de caine,,

  19. 19
    gardul Says:

    PROBABIL PENTRU AUDENTA DUMINICA VOR FI NOMINALIZARI DE BAIETI SI ATUNCI SE VA VEDEA CINE CU CINE PENTRU CA FETELE VOR NOMINALIZA SI CEI APROPIATI DE ANDREI CUM VOR REACTIONA STIIND CA,”RIVALELE” LUI ANDREI VOR VOTA PRO.

  20. 20
    bobic Says:

    Andrei clar

  21. 21
    mery Says:

    Cred ca Andrei castiga . Amandoi concurentii nu imi plac sunt amandoi falsi , ascunsi , mincinosi si pentru bani .

  22. 22
    doinitza Says:

    l-am votat pe andrei sa plece de paste acasa sa fie impreuna cu silvia si d-na nina sa fiti fericiti

  23. 23
    Daniel Says:

    Andrei merita sa plece in vizita acasa de Paste, ca sa fie impreuna cu Silvia.
    Elena sa ramana sa-i sufle in lumanare lui Alin! :) )

  24. 24
    alex Says:

    MAI FRATE STII CA ASTIA DOI SE POTRIVESC.PARCA SUNT FACUTI UNUL PENTRU ALTUL.

  25. 25
    alex Says:

    ma refer la fapul ca elena si andrei seamana intre ei.

  26. 26
    adina Says:

    elena,elena,elena:x

  27. 27
    delia Says:

    eu as spune sa plece amandoi…pt ca merita:*:*:*:*:*

  28. 28
    gardul Says:

    Andrei pleaca nominalizat,daca nu e nominalizat de fete,atunci e falsitate rautacioasa.
    deci vrei sa faca pastele Andrei in familie dar in anumite conditii…atunci,vorba lui Paunescu ,la batut pari cu fundul.
    Sincer eu nu as fi trimis pe nimeni,se creaza avantaje si asa seara se scrie pe forum si dimineata concurentii spun pe post ce sa scris pe forum si nimeni nu ia nici o masura 40% reclamae vai si amar de concurs,doamna Gabriela a personalizat concursul,pentru mirela autoritatea e sub nivel……sensul nora pentru mama e denaturat exit,finis,konet,gotovo,vegleges,kaput….etc…etc.

  29. 29
    nu7tyka Says:

    Andrei este singurul care ar trebui lasat sa plece si ar merita acest bonus

  30. 30
    girl Says:

    Andrei

  31. 31
    LORY Says:

    ELENA CA EA NU A AVUT NICI UN FAVOR PANA ACUM

  32. 32
    LORY Says:

    SI AICI LA CONCURENTA FAVORITA ESTE TOT ELENA PE PRIMUL LOC,DAR SAMBATA SEARA ATI INSELATO ,CA TOT PE PRIMUL LOC A FOST

  33. 33
    yulya.br.t Says:

    poi elena deoarece mama ei e singura si are nevoie de fata sa :D

  34. 34
    maria Says:

    andrei merita sa plece acasa ca pe elena nu o suport cu toate ca si eu sunt moldoveanca

  35. 35
    maria Says:

    2 prefacuti ALIN SI ELENA

  36. 36
    maria Says:

    PRESIMT EU CA ANDREI VA PLECA ACASA

  37. 37
    aniela Says:

    CE URAT DIN PARTEA ELENEI SI ALIN,SE VEDE CLAR CA SUNT INVIDIOSI,A INCEPUT AZBOIUL FRATILOR,ACU E ACUM,VOM VEDEA FINALA DE SAMBATA…

  38. 38
    mery Says:

    Ei nu a avut nici un favor : pai a venit de 25 kg si acum are 6o kg. a dat si ea de mancare i sa pus si ei gene false , i sa tatuat sprancene ca nu avea si multe altele , cum nimic ? Este sireata casei si singura care nu a povestit nimic din ce a facut afara , lucruri care nu sunt de lauda.

  39. 39
    florin Says:

    desteapta de maria,elena a luat doar 4 kilograme in concurs.ea este cea mai desteapta,inteligenta,frumoasa,curata,cinstita fata din concurs.dara nu te uitai las televizorul dinb baie ai fi auzit cand a spus si madam woody ca elena este singura fata care a luat doar 4 kg ,greutate.dar creierul tau mic nu este capabil sa inteleagalucrul asta.

  40. 40
    florin Says:

    te-ai tatuat tu un neuron pe creier,pentru ca esti nula,mery cacarery.

  41. 41
    lorena Says:

    Dupa mecanica erotica care deriva dintr-un instinct primar , Andrei exteriorizeaza un senzualism exacerbat , izvorat din vitalitatea unei combustii erotice nestavilite ( excursia din Venetia ) , revarsate dezordonat …………Temperamentul romantic a lui Andrei se poate deduce din senzualismul sau extrem , din palparea panerotica a universului material…

  42. 42
    tabita Says:

    mery….vad ca esti pornita rau…elena nu are sprancenele tatuate…iar gene false nu este singura care are(pe celellate nu le vezi din casa?)..si nu e asa un lucru ”waw”ca are gene false…si afara poarta foarte multe fete…Iar despre mancare…sa stii ca acasa nu a facut foametea am avut de toate,nu am dus lipsa la nimic.Ai auzit de acest cuvat “gena”?.daca da,ma bucur daca nu, este dex.Iar despre faptul ca nu a vorbit despre trecutul ei nimic…..NU E NIMIC COMPROMITATOR IN TRECUTUL EI.IN VIZIUNEA TA TOATA LUMEA TREBUIE SA AIBA UN TRECUT COMPROMITATOR???NU CREZI INTR-UN TRECUT LINISTIT SI CU EVENIMENTE SPECIFICE VARSTEI DE COPIL,ADOLESCENT?Are doar 22 de ani nu 50 ca sa poti spune ca a facut cine stie ce la viata ei.Cat a facut liceul a stat la parinti apoi un an la facultate la cluj…Deci…despre un trecut rusinos chiar nu poate fi vorba:)…o zi buna si nu mai fi asa pornita caci interpretezi chiar gresit.:)

  43. 43
    alexandra Says:

    A meitat pe de plin Andrei!

  44. 44
    aniela Says:

    Ce vrei sa insinezi Lorena,despre ANDREI.,nu ti-e rusine?

  45. 45
    alex Says:

    desteapta,fUracioasa,grasa de alexandra de la npm5 invata sa scrii.,,a meritat pe deplin,,ANALFABETO.DE BUNA CE AI FOSP RIMA CONCURENTA ELIMINATA.SA NU TE PRIN PRIN CARAVANA LA VARA ,CA ARUNC CU PETROAIE DUPA TINE.STAI SA VEZI CA ITI COMPUN SI TIE ,SI PURCELEI …..POEZII MULTE

  46. 46
    lorena Says:

    aniela…sa-ti fie tie rusine , inca nu s-a nascut persoana care sa ma rusineze pe mine si sa ma puna la colt , ………..e parerea mea ; asa ca ia-ti talpasita , ca daca tot e democratie nu cred ca poti sa-mi interzici acest lucru…

  47. 47
    lorena Says:

    De ce nu i-a fost rusine Silviei la partida de streaptisse de Hallowen cand si-au bagat baietii “mana in chilotii ei ” ?…………… Asta-i show matrimonial sau orgii s*xuale in direct ? ( de ex. degetelul fermecat a lui Ionete…) Sunt de-a dreptul stupefiata de ce a ajuns aceasta emisiune…. Pacat ca am ajuns sa-i rusinam pe forumisti care-si dau si ei cu parerea si pe concurenti ii incurajam sa-si dea drumul hormonilor , care-au luat-o razna in casa npm .

  48. 48
    lorena Says:

    Oricum Silvia a avut un motiv intemeiat sa-si ceara nominalizarea si iesirea din casa npm … Si a slabit asa de mult , intr-o luna mai mult decat intr-un an…

  49. 49
    Lore Says:

    De multe ori comportamentul parintilor,este drumul copiilor,de exemplu Sorin,
    parintii suntcu un vocabular sub orice critica,artagosi,gata sa sara la gatul oricui ramasi in urma cu bunele manieri aproape un secol,la fel si Sorin.
    Acelasi caracter,aceliasi maniere plus proverbul CAND VULPEA NU AJUNGE LA
    STRUGURI,SPUNE CA SUNT ACRI,Sorin lafel…a facut fetele in tuate felurile
    jigniri urate,vulgare,dupa caracterul lui,pentru ca nici una dintre ele nu au raspuns dorintei lui..Cred ca Sorin NU are ce CAUTA IN ACEST CONCURS!!
    Sa plece si sa studieze bunele manieri si comportamentul in SOCIETATE!!!!!!!

  50. 50
    Magda Says:

    Valentina si Elena:sunt doua fete cu caracter cinstit!
    Valentina: imi place de tine fii mereu cu fruntea in sus ca pana acuma lasa pe tuata lumea sa vorbeasca,TU FII MEREU aceiasi!!
    Elena:miai placut de prima data,esti cinstita.tii cu dreptatea,desi cuplul tau numi place,si imi pare rau de tine,pentru ca tu inca nu ai ochi sa le vezi caracterul celor care vor fii familia ta…o sa fiu alaturi de cuplul vostru..numai pentru tine eu sunt din Brasov dar iti admir educatia PRIMITA!CINSTE parintilor TAI si TIE…Fetelor fiti ca pana acuma!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free