Cine va petrece Ziua de Paste in sanul familiei?


In cursa pentru petrecerea Sarbatorii de Paste in sanul familiei au mai ramas doar doi concurenti: Andrei si Elena. Dintre acestia doar unul va avea ocazia de a-si petrece Pastele alaturi de familie si apropiati.

andrei-npm5elena-npm5

Care dintre cei doi credeti ca merita mai mult aceasta sansa?

Articol realizat de Raluca Neagu

50 comentarii la “Cine va petrece Ziua de Paste in sanul familiei?”

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

 1. 10
  aniela Says:

  Andrei si Silvia,cel mai frumos cuplu din toate 5 sezoane.Sunt destepti,frumosi si se iubesc.Cuplul Alin-Elena……Ioan-Mihaela, FALSI pentru bani…….ANDREI merita sa petreaca SF.Paste,cu SILVIA si mama,……SILVIA TE IUBIM……SA-L IUBESTI PE ANDREI SI PE DNA NINA.

 2. 9
  tabita Says:

  mery….un sfat pt tine:DACA NU O INGHITI PE ELENA AI GRIJA SA NU TE INNECI DIN CAUZA EI.in rest….sa fii sanatoasa:)

 3. 8
  tabita Says:

  NU A FOST MARITATA ELENA!
  SA VA SCOATETI ACEST LUCRU DIN CAP!!!

 4. 7
  mery Says:

  Elena este o fata falsa si mincinoasa nu vrea decat banii, nu o intereseaza Alin . A fost sau nu casatorita?

 5. 6
  mihaitza Says:

  andreiar merita dintre cei doi

 6. 5
  ELLA Says:

  ALEXANDRA AI FOST CEA MAI URATA,MINCINOASA SI MAHALAGIOACA CONCURENTA DE LA NPM5.URATOOOOOOOOOOOOO

 7. 4
  FLORIN Says:

  ANDREI ESTE FALS,MINTE CU NERUSINARE CAND SPUNE CA SILVIA A PARASIT CONCURSUL DIN CAUZA LUI ALIN.NU ESTE ADEVARAT,SILVIA A PARASIT CONCURSUL PENTRU CA A VAZUT INDIFERENTA LUI ANDREI SI FAPTUL CA SI-A DAT SEAMA CA INTRE CEI DOI NU EXISTA IUBIREA.

 8. 3
  FLORIN Says:

  ELENA PENTRU CA MERITA.NU EXISTA IN SEZONUL NPM5 O FATA CU UN ASEMENEA COPORTAMENTDECENT,CU MULT BUN SIMTSI CU O FRUMUSETE INVIDIATA DE MAZORITATEA CONCURENTILOR.CINSTE PARINTILOR ELENEI PENTRU BUNA CRESTERE.

 9. 2
  alexandra Says:

  :) Elena nu mi-ai placut cum ai decurs de-al lungul competitiei!La inceput cand eram eu erai o fata de treaba cand la cunoscut pe Alin te-ai schimbat.!Fata lui si a ta s-a vazut!Nu meriti deloc ,meriti sa suferi ca sa te vad dak te mai bagi intre Iulia si Vali cu arogante.!Esti o lacoma!Veryy fany!

 10. 1
  alexandra Says:

  Ca fost concurenta la nora pentru mama 5 imi place ca Andrei sa isi petreaca ziua alaturi de familia lui si de Silvia.!Il cred,a indurat cam mult de la despartire ,insa aia a fost greseala ca nu trb sa plece Silvia ca cu siguranta erau the winers(castigatorii)oricum Silvia a suferit mult acolo mai ales cata rautate si dusmanie si de cata invidie a fost urmarita pe parcursul competitiei venita din partea doamnei Puia la inceput…urat din partea mamei lui Sorin!si de la Elena si Alin dar asta este importatnt ca sa iubiti!:va pwp intelegere pana la adanci batraneti!

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free