Mirela i-a luat locul Gabrielei la Nora pentru mama


mirela-nora-pentru-mamaDe curand, Mirela Boureanu-Vaida a devenit oficial prezentatoarea Nora pentru mama.

Daca de cinci sezoane incoace publicul a fost obisnuit cu binecunoscuta Gabriela Cristea, se pare ca neintelegerile contractuale care au existat intre fosta prezentatoare si casa de productie a emisiunii, au avut un impact destul de rasunator in imaginea si probabil raiting-ul reality show-ului matrimonial.

Cu toate ca si-ar fi dorit sa termine macar sezonul 5 Nora pentru mama, Gabriela Cristea Toader nu a mai avut aceasta ocazie, ea fiind inlocuita instant cu cantareata si actrita Mirela Boureanu-Vaida.gabriela-cristea-toader

Dorinta Gabrielei Cristea Toader de a face un copil se pare ca a fost mult mai puternica decat cariera in sine, dar cu toate acestea Gabi nu va disparea de pe micile ecrane, aceasta promitand ca se va intoarce din vara cu o noua  emisiune la Kanal D.

Credeti ca Mirela va ajunge la aceeasi popularitate ca si Gabriela Cristea?

Articol realizat de Raluca Neagu

47 comentarii la “Mirela i-a luat locul Gabrielei la Nora pentru mama”

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    saiya Says:

    asta pinai lumea nu va avea succesul lui gabriela

  2. 19
    saiya Says:

    ar trebui sincer sa nu mai inceapa sezon nou 6fara gabriela este cnaspa pierdeti reitingul asta e proasta rau nu pot nici sa o vad aprind televizorul sil sting cind vd cum prezinta si e si urita

  3. 18
    Florina Says:

    Imi place cum prezinta emisiunea Mirela. Editiile de sambata seara sunt f. reusite.

  4. 17
    Claudia Says:

    niciodata pe gaby nu o intrece nimeni si sper sa nu mai fie sezonu 6 daca nu mai este gaby,asta e varza,sper sa se retraga singur

  5. 16
    mery Says:

    Pe viitor ca moderatoare ar trebui sa fie Adriana Bahmuteanu . Un moderator ar trebui sa scoata la suprafata partile bune si rele ale concurentiilor sa nu fie luat premiu ca pana acum aiurea . Sa fie materiale cat mai multe sa stie ce voteaxa oamenii.

  6. 15
    aniela Says:

    DA,GIGEL,IMI CER SCUZE ,AM MANCAT O LITERA,NU CA NU AM STIUT,SE MAI INTAMPLA……..HRISTOS A INVIAT !

  7. 14
    ELENA BACAU Says:

    NU ARE NICI O LEGATURA CU EMISIUNEA!E POTRIVITA PENTRU O EMISIUNE DE MUZICA POPULARA SAU O ALTA DAR SUB NICI O FORMA NORA PENTRU MAMA! PACAT !MARE PACAT!!GABI A FOST NASA POSTULUI KANAL D.CU EA VIATA MULTORA DINTRE NOI A FOST MAI FRUMOASA.

  8. 13
    Gigel Says:

    Aniela scumpa mea cind tu faceai gramatica si limbi straine nu ai invatat nimic esti slaba rau,am ajuns iar la rating.Aniela se scrie RAITING,ai facut scoala la fara speranta si ai cam disparut ca te faci de risul lumii.Lauda de sine nu miroase a bine.

  9. 12
    Gigel Says:

    Mirela atentie la Sorin ca va strica emisiunile ,sactiuni conf regulamentului ca nu mai toleram acest individ .El se baga in seama ca mama ui PUIA,adica mahalagisme.

  10. 11
    Corina G Says:

    Nu cred ca va avea succesul Gabrielei , si sincer cred ca nu va mai exista sezonul 6 al emisiunii.

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free