Mirela i-a luat locul Gabrielei la Nora pentru mama


mirela-nora-pentru-mamaDe curand, Mirela Boureanu-Vaida a devenit oficial prezentatoarea Nora pentru mama.

Daca de cinci sezoane incoace publicul a fost obisnuit cu binecunoscuta Gabriela Cristea, se pare ca neintelegerile contractuale care au existat intre fosta prezentatoare si casa de productie a emisiunii, au avut un impact destul de rasunator in imaginea si probabil raiting-ul reality show-ului matrimonial.

Cu toate ca si-ar fi dorit sa termine macar sezonul 5 Nora pentru mama, Gabriela Cristea Toader nu a mai avut aceasta ocazie, ea fiind inlocuita instant cu cantareata si actrita Mirela Boureanu-Vaida.gabriela-cristea-toader

Dorinta Gabrielei Cristea Toader de a face un copil se pare ca a fost mult mai puternica decat cariera in sine, dar cu toate acestea Gabi nu va disparea de pe micile ecrane, aceasta promitand ca se va intoarce din vara cu o noua  emisiune la Kanal D.

Credeti ca Mirela va ajunge la aceeasi popularitate ca si Gabriela Cristea?

Articol realizat de Raluca Neagu

47 comentarii la “Mirela i-a luat locul Gabrielei la Nora pentru mama”

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    mery Says:

    Sa vina Adriana Bahmuteanu .

  2. 9
    FlorenTina Says:

    Da sunt sigura ca noua prezentatoare va fi la fel de populara daca va avea ocazia sa prezinte macar 2 sezoane.
    Multa bafta.

  3. 8
    Gigel Says:

    aniela esti o fiinta rautacioasa asa se lauda si Alin ca are trei facultati si se pronunta cu fusei, ma dusei ,asta e,la scoala se invata limba literara,\aniela care limbi straine.? Ai spus ca renunti la emisiune ce mai cauti aici?Da o iubesti pe Gabriela poate te angajeaza menajera.

  4. 7
    david Says:

    IMI PLACE MIRELA NU ESTE INDISCRETA CA GABY.GABY SPUNE CA EA ESTE CEA CARE A RIDICAT KANAL D,EU NICI NU STIAM CINE ESTE EA DACA NU APAREA LA NPM…..

  5. 6
    cristina Says:

    imi pare forte rau ca nu mai prezinta gabriela emosiunea este foarte plictisitoare ,si cred ca renunt sa ma mai uit .

  6. 5
    aniela Says:

    gigele,gigele,te-ai facut de ras……..cand eu faceam gramatica si limbi straine ,tu te jucai cu rama in praf…….asculta:nu se scrie reting…..ci rating….asta sa stii pe viitor……..daca nu scriai,filosof ramaneai…………….si totusi,pe GABRIELA n-o va putea inlocui NIMENI

  7. 4
    Gigel Says:

    ADIO aniela cu a mic sa nu te mai prind ca postezi aici ca esti frustata rau nu zic mai multe deocamdata cu vocabularul tau nu este nevoie de reting nici nu stii cu ce se maninca retingul si nici macar cum se scrie.

  8. 3
    alexandra Says:

    Asta este mi-a placut de doamna Gabriela si recunosc ca o prefer ff mult.Imi place si stilul doamnei Mirela si o prefer si pe ea!

  9. 2
    Gigel Says:

    Este mai buna ca Gabriela nu e numai cu prietenele mele bune si cu Ok de o mie de ori pe emisiune,in plus Mirela e dornica de afirmare pe cind Gabriela era plafonata si facea ce zicea Catalin un casca,si nu era echidistanta fata de concurenti.Succes in viata gabriela ca tea facut bogata cei dela Canal D.sa mai cistige niste bani si altcineva.

  10. 1
    aniela Says:

    Astazi pentru noi,este inmormantarea emisiunii NPM5.Nu voi mai privi.ptr ca aceasta Mirela nu e facuta ptr acest SOW….RUSINE ADIO ..RATING

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free