Mirela i-a luat locul Gabrielei la Nora pentru mama


mirela-nora-pentru-mamaDe curand, Mirela Boureanu-Vaida a devenit oficial prezentatoarea Nora pentru mama.

Daca de cinci sezoane incoace publicul a fost obisnuit cu binecunoscuta Gabriela Cristea, se pare ca neintelegerile contractuale care au existat intre fosta prezentatoare si casa de productie a emisiunii, au avut un impact destul de rasunator in imaginea si probabil raiting-ul reality show-ului matrimonial.

Cu toate ca si-ar fi dorit sa termine macar sezonul 5 Nora pentru mama, Gabriela Cristea Toader nu a mai avut aceasta ocazie, ea fiind inlocuita instant cu cantareata si actrita Mirela Boureanu-Vaida.gabriela-cristea-toader

Dorinta Gabrielei Cristea Toader de a face un copil se pare ca a fost mult mai puternica decat cariera in sine, dar cu toate acestea Gabi nu va disparea de pe micile ecrane, aceasta promitand ca se va intoarce din vara cu o noua  emisiune la Kanal D.

Credeti ca Mirela va ajunge la aceeasi popularitate ca si Gabriela Cristea?

Articol realizat de Raluca Neagu

47 comentarii la “Mirela i-a luat locul Gabrielei la Nora pentru mama”

  1. 1
    aniela Says:

    Astazi pentru noi,este inmormantarea emisiunii NPM5.Nu voi mai privi.ptr ca aceasta Mirela nu e facuta ptr acest SOW….RUSINE ADIO ..RATING

  2. 2
    Gigel Says:

    Este mai buna ca Gabriela nu e numai cu prietenele mele bune si cu Ok de o mie de ori pe emisiune,in plus Mirela e dornica de afirmare pe cind Gabriela era plafonata si facea ce zicea Catalin un casca,si nu era echidistanta fata de concurenti.Succes in viata gabriela ca tea facut bogata cei dela Canal D.sa mai cistige niste bani si altcineva.

  3. 3
    alexandra Says:

    Asta este mi-a placut de doamna Gabriela si recunosc ca o prefer ff mult.Imi place si stilul doamnei Mirela si o prefer si pe ea!

  4. 4
    Gigel Says:

    ADIO aniela cu a mic sa nu te mai prind ca postezi aici ca esti frustata rau nu zic mai multe deocamdata cu vocabularul tau nu este nevoie de reting nici nu stii cu ce se maninca retingul si nici macar cum se scrie.

  5. 5
    aniela Says:

    gigele,gigele,te-ai facut de ras……..cand eu faceam gramatica si limbi straine ,tu te jucai cu rama in praf…….asculta:nu se scrie reting…..ci rating….asta sa stii pe viitor……..daca nu scriai,filosof ramaneai…………….si totusi,pe GABRIELA n-o va putea inlocui NIMENI

  6. 6
    cristina Says:

    imi pare forte rau ca nu mai prezinta gabriela emosiunea este foarte plictisitoare ,si cred ca renunt sa ma mai uit .

  7. 7
    david Says:

    IMI PLACE MIRELA NU ESTE INDISCRETA CA GABY.GABY SPUNE CA EA ESTE CEA CARE A RIDICAT KANAL D,EU NICI NU STIAM CINE ESTE EA DACA NU APAREA LA NPM…..

  8. 8
    Gigel Says:

    aniela esti o fiinta rautacioasa asa se lauda si Alin ca are trei facultati si se pronunta cu fusei, ma dusei ,asta e,la scoala se invata limba literara,\aniela care limbi straine.? Ai spus ca renunti la emisiune ce mai cauti aici?Da o iubesti pe Gabriela poate te angajeaza menajera.

  9. 9
    FlorenTina Says:

    Da sunt sigura ca noua prezentatoare va fi la fel de populara daca va avea ocazia sa prezinte macar 2 sezoane.
    Multa bafta.

  10. 10
    mery Says:

    Sa vina Adriana Bahmuteanu .

  11. 11
    Corina G Says:

    Nu cred ca va avea succesul Gabrielei , si sincer cred ca nu va mai exista sezonul 6 al emisiunii.

  12. 12
    Gigel Says:

    Mirela atentie la Sorin ca va strica emisiunile ,sactiuni conf regulamentului ca nu mai toleram acest individ .El se baga in seama ca mama ui PUIA,adica mahalagisme.

  13. 13
    Gigel Says:

    Aniela scumpa mea cind tu faceai gramatica si limbi straine nu ai invatat nimic esti slaba rau,am ajuns iar la rating.Aniela se scrie RAITING,ai facut scoala la fara speranta si ai cam disparut ca te faci de risul lumii.Lauda de sine nu miroase a bine.

  14. 14
    ELENA BACAU Says:

    NU ARE NICI O LEGATURA CU EMISIUNEA!E POTRIVITA PENTRU O EMISIUNE DE MUZICA POPULARA SAU O ALTA DAR SUB NICI O FORMA NORA PENTRU MAMA! PACAT !MARE PACAT!!GABI A FOST NASA POSTULUI KANAL D.CU EA VIATA MULTORA DINTRE NOI A FOST MAI FRUMOASA.

  15. 15
    aniela Says:

    DA,GIGEL,IMI CER SCUZE ,AM MANCAT O LITERA,NU CA NU AM STIUT,SE MAI INTAMPLA……..HRISTOS A INVIAT !

  16. 16
    mery Says:

    Pe viitor ca moderatoare ar trebui sa fie Adriana Bahmuteanu . Un moderator ar trebui sa scoata la suprafata partile bune si rele ale concurentiilor sa nu fie luat premiu ca pana acum aiurea . Sa fie materiale cat mai multe sa stie ce voteaxa oamenii.

  17. 17
    Claudia Says:

    niciodata pe gaby nu o intrece nimeni si sper sa nu mai fie sezonu 6 daca nu mai este gaby,asta e varza,sper sa se retraga singur

  18. 18
    Florina Says:

    Imi place cum prezinta emisiunea Mirela. Editiile de sambata seara sunt f. reusite.

  19. 19
    saiya Says:

    ar trebui sincer sa nu mai inceapa sezon nou 6fara gabriela este cnaspa pierdeti reitingul asta e proasta rau nu pot nici sa o vad aprind televizorul sil sting cind vd cum prezinta si e si urita

  20. 20
    saiya Says:

    asta pinai lumea nu va avea succesul lui gabriela

  21. 21
    sonia Says:

    Sincer, Gabriela era obisnuita cu emisiunea, doar a moderat de la prima editie NPM. Nu se poate spune ca d-na Mirela poate fi la acelasi nivel, deoare3ce domnia sa a preluat din mers aceasta emisiune, e normal, e mult mai greu. Totutsi, este o femeie sincera, depune efort, nu mi se pare partinica, nici laudaroasa sau mofturoasa si nota 10 pentru ea, am auzit cit de frumos vorbea despre mama sa, care a venit la Pasti cu pregatiri de acasa.
    De aceea inca o data: bafta Mirela !

  22. 22
    saiya Says:

    vrea sincer sa intre in rolul ei dar nu face fata o vrem pe gabi sper sa nu mai fie nora 6 cel putin nu fara gabi

  23. 23
    saiya Says:

    mas seaca rau de tot mirela dupa ce ati aduso si pe lucica si pe restul asta nu mai face fata nu mai stie ce sa vb ?de aceia ati scos si emisiunea de seara ca asta e varza nu ?

  24. 24
    Gigel Says:

    Aniela multumesc .Adevarat a inviat.Asta e de Paste trebuie sa fim mai buni cu noi intai si pe urma cu ceilalti.Sa fii iubita.

  25. 25
    tania_mihai Says:

    MIRELA NU A LUAT LOCUL GABRIELEI.NU ARE CUM SA O INLOCUIASCA,poate doar incerca sa-si gaseasca propriul loc in aceasta emisiune….care nu va mai fi si nu mai este ce a fost ODATA.LE DORESC SUCCES AMANDURORA :GABRIELA SI MIRELA care sunt victimile “caselor de productie” si la fel sunt si concurentii ….totu-i pentru bani cu orice pret….BANUL-OCHIUL STITI VOI CUI….

  26. 26
    JOJO Says:

    O VREM PE GABI INAPOI LA EMISIUNE eram obisnuita cu Gabriela de la primul sezon din cauza voastra nu mai urmaresc ”CEL MAI MARE SHOU DIN ROMANIA NORA PT MAMA”

  27. 27
    andreea Says:

    nu o sa ajunga nikiodata ca gabi…..nu mai are niki un farmec emisiunea fara ea

  28. 28
    tinca Says:

    mirela este mai pragmatica si mai putin amleabila dar bineinteles nici o persoana nu poate semana la caracter cu alta,bineinteles ne-am obisnuit cu gabriela dar mirela nu are nici o vina,ea isi face doar meseria.

  29. 29
    elena Says:

    poate ca ob asemenea schimbare era necesara

  30. 30
    anca Says:

    nu va ajunge niciodata ca gabriela cristea …inca 10 ani de mai munceste nu o egaleaza pe gaby

  31. 31
    laura Says:

    NU!!!!! Din cauza ei scade raiting-ul emisiunii. O vrem pe Gabi inapoi!!!!!!!!

  32. 32
    Denisa Says:

    Fara Gabriela nu mai e aceeasi atmosfera!.. Nu-mi place noua prezentatoare! Hai Gabriela inapoi.Ti se potrivea rolul acesta! Pacat de emisiune, dar nu va mai fi aceeasi..

  33. 33
    gabriela valentina Says:

    sunt de aceeasi parere cu sonia

  34. 34
    mihaela Says:

    o vreau inapoi pe gabi de cind ati schimbat prezentatorul nici nu mam uitat la emisiune te pup gabi si te iubim toata lumea

  35. 35
    ana Says:

    hai elena si alin cu bunica iulia ,valentin si mama lui nu merita sa castige.
    numai tu ai rusine ca nu mananci ca toate mai ales ca iulia .iulia e o vacuta (vaca,porc)si e un cuplu prost crescut si nu ii ,mai asculta pe al

  36. 36
    ana Says:

    gabi vino inapoi

  37. 37
    mihaela Says:

    cred ca gabriela e mult mai priceputa din toate punctele de vedere.o vrem inapoi la urmatorul sezon

  38. 38
    dya Says:

    nu ……………..Gaby era cea mai buna!!!

  39. 39
    ramo Says:

    se zice ca in viata asa in general,tot omul e de inlocuit , dar la aceasta emisiune clar gabriela e de neinlocuit, aceasta emisiune i se potriveste manusa.

  40. 40
    Inna Says:

    Gabi a fost cea mai buna si nu v-a putea nimeni fi asa ca ea!!!!!!!!!

  41. 41
    andrea Says:

    gabriela e cea mai buna si o vrem inapoi e cea mai frumoasa si cea mai buna prezentatoare si i doresc tot binele din lume o iubim si o vrem inapoi mirela asta zici ca e drogata

  42. 42
    alina Says:

    gabi e cea mai tare

  43. 43
    alina Says:

    gabi e de neanlocuit,parca nu are sare emisiunea fara ea.

  44. 44
    Cela Says:

    Mirela este de 10 ori mai buna decat Gabriela! Felicitari!

  45. 45
    MARIA Says:

    Gabriela te vrem inapoi la emisiunia mireasa pentru fiul meu, ti se potrivea f.bine aceasta emisiunie.Mirela mai bine s-ar duce de unde a venit,nu are nimic cu aceasta emisiunie numai se balbaie si baga intrigi intre concurenti si asa stau ca ornament acolo,spun asta pentru ca doi se cearta iar ceilalti se stramba ori se uita pe pereti.

  46. 46
    CATALINA Says:

    GABRIELA ESTE MAI BUNA . CNA MIRELA , STIE SA CINTE POATE AI FACE LOC SI LUI IMRE LA PIAN , NUI BUNA DE PREZENTATOARE AI ATITA SA SE CERTE INTRE EI . NICI LA MASA NU SE LASA DE BIRFIT. SE TRECE REPEDE PESTE EPISODUL CU CALENDARUL . NOI DOUA NU AM SCRIS . UNDE ESTE DREPTATEA D-NA MIRELA SEFA HAITEI CU BAIATUL EI V-A COSTAT 10. 000 DE LEI AU UN LIMBAJ INJURIOS SI AGRESIV . CNA VA LASAT DAR PINA CIND ..D-NA MIRELA ELIMINATI HAITA SEFA CLANULUI D-NA GABRIELA SI DRAGOS ALTFEL CNA AMENDA ESTE DE 10.000 MAI MULT . NICI LA MASA NU STAU CUMINTII BIRFESC SI SUNT AGRESIVI MAI RAU CA LA USA CORTULUI. ALO CNA D-NA MIRELA ESTE DE ORNAMENT NICIO DATA NU LEA SPUS CU TRAGERE DE INIMA SA LE SPUNA PE VIU NU VA MAI CERTATI NU VA MAI BIRFITI CA O SA LUAM AMENDA DA LA C N A . GABRIELA ERA CEA MAI BUNA MODERATOARE. NUI LASA PINA NU AI IMPACA …..SAU MACAR INCERCA . D-NA MIRELA FACE TOT INVERS AI LASA SA SE CERTE INTRE EI CA SA AIVA SI COPII CEVA DE INVATAT DE LA D-NA MIRELA MODERATOAREA EMISIUNIII 10 000 DE LEI PENTRU LASATINE SA NE CERTAM CA LA USA CORTULUI. CNA COMISIA DE DECIZIE ELIMINATI HAITA DE LA TIRGOVISTE . A. L. O CNA NU NE MAI AMENDATI O SA ELIMINAM HAITA SIMBATA CA NE-AU FACUT DE RISUL LUMII. ……. ORA 23 CEA MAI BUNA ORA DE CONCURS VA RUGAM MAI AVEM SI NOI COPII SI ATUNCI POT SA SE CERTE CA LA USA CORTULUI . ORA 23 CEA MAI BUNA>

  47. 47
    CATALINA Says:

    D-NA GABRIELA RAUTATEA DIN EA NU SE VEDE ///// monica ai era rau si ea ia spus lui ionut lasa-o mai ioane , dar la masa ionut o las in pace nuuuuu trebuia sa cheme staffu sa aduca un doctor nu sa o lase singura . eliminati haita d-na gabriela si dragos nu sunt oameni sunt hiene daca se intimpla ceva ???? cu monica nu ia venit rau degeaba…….rautatea lui d-na gabriela lasa-o mai ioane .

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free