Ioan si Mihaela vor pleca in Turcia


mihaela-ioan-npm5Ioan si Mihaela, concurentii Nora pentru mama 5, vor pleca in Istanbul, Turcia in urma castigarii concursului de Formula 1, care a avut loc la Romexpo.

Ioan a iesit pe locul 1, ca urmare a concursului ce a avut loc intre concurentii Nora pentru mama 5, iar pe locul al doilea s-a clasat Alin.

In urma acestei competitii, au aparut mai multe divergente si discutii intre concurenti, Alin fiind caracterizat ca o persoana egoista.

Credeti ca Ioan si Mihaela au meritat sa castige?

Articol realizat de Raluca Neagu

51 comentarii la “Ioan si Mihaela vor pleca in Turcia”

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    justforfunny Says:

    Multi au fost tineri,insa,multi si-au trait frumos tineretea , cu siguranta au avut si au mai multa decenta in afara propriului dormitor. Astia doi se comporta precum dobitoacele,au instincte si constiinta lipsa.
    Nu deranjeaza Mihaela? Prostia,nesimtirea si obraznicia ar trebui sa deranjeze pe oricine,daca nu deranjeaza,e grav.

  2. 49
    justforfunny Says:

    Mda…suntem frustrati,este dureros sa vezi tara cum se umple cu prosti,c*rve si se gasesc si aplaudaci gramezi pentru acestia.

  3. 48
    tinca Says:

    personajele care isi dau cu parerea la adresa mihaelei si a mamei ei sunt niste fiinte fustrate,mihaela nu este nici mai proasta nici mai prejos decat restul concurentelor,este o fata cu foarte mult bun simt care isi stie locul si daca nu vrea sa-i deranjeze pe cei din jurul ei nu inseamna ca este proasta

  4. 47
    teo Says:

    toti am fost si alti sunt acum tineri,foarte urat le sta celor care se exprima in asa fel,pacat ca nu-i hraniti voi,aici va puteti spune parerea despre cai din casa,nu sa barfiti,URAT,de aceea nu putem avansa ca popor educat,cititi mai mult,nu v-ar strica….Parerea mea despre IOAN si MIHAELA:nu vor avea viitor impreuna,ea, pt.ca s-a indragostit,nu vede aventurierul din Ioan.Mama lui e OK,dar istoria se v-a repete,de dorit ar fi sa nu ramana si cu un copil,ca d-na Mara.Cu respect TEO.52 de ani.

  5. 46
    ionela Says:

    Da…ii ador pe mihaela si ioan

  6. 45
    alex Says:

    cucoana eugenia,ti-ai asumat riscul cand te-ai trimis progenitura(degetica),la npm5.nu vezi ca nu este coerenta in exprimare ,da din cap precum un om cu probleme psihice.in locul tau nici nu as mai aparea la televizor.te faci de tot rasul.

  7. 44
    justforfunny Says:

    Mihaela si Iojenia,alte proaste de Brasov. Mari caractere si bogate…asa se cred toate idioatele.

  8. 43
    justforfunny Says:

    Mare cucoana,Iojenia asta,se vazu la televizor si ne spuse ca e mare doamna bogatana! Rusine,muiere…ca femeie nu poti sa te numesti !
    Decat sa mai nasti un tampit ca Mihaela,mai bine iti vedeai de c*rvasareala.

  9. 42
    justforfunny Says:

    Tanti Eugenia,fudula mai esti,bre ! Nu ti-ai trimis fata la Bucuresti pentru a-si da lumea cu parerea ?! Da,ma rog,de ce ai trimis-o ? Nu raspunde,bre,stim ca ai trimis-o la produs bani si la deflorat cu degetul,ce noroc pe analfabeta matale,are himenul elastic… mintea insa…e gaurita de atata videochat.

  10. 41
    mery Says:

    Sa se duca ca o sa fie eliminati imediat DEGETEL .

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free