NPM3: Andreea si Stefan s-au despartit


stefan-si-andreea-npm3Andreea si Stefan, fostii concurenti Nora pentru mama 3, care s-au casatorit la Finala competitiei si au avut o casnicie frumoasa de aproape 2 ani de zile, se pare ca in prezent s-au despartit.

Potrivit mai multor declaratii ale Andreei de pe profilul personal de Facebook, se pare ca Stefan a inselat-o, distrugandu-i astfel visele si sperantele pe care le aveau impreuna.

“ma strangea in brate si ma saruta fara nici o remuscare stiind ca in mintea lui nu era decat minciuna,care stia sa insele si sa isi bata joc… ma gandesc la cat am putut fi de proasta si cum am putut iubi pe cineva care si-a batut joc de mine, de casnicia noastra, si a batut joc de increderea mea si a familiei mele…” au fost o parte din cuvintele Andreei, sfasiata de durere si plina de regrete.

Ce parere aveti despre despartirea celor 2 fosti concurenti? Credeti ca acestia se vor impaca?

Articol realizat de Raluca Neagu

23 comentarii la “NPM3: Andreea si Stefan s-au despartit”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 23
    butura carmen Says:

    andreia mia placut simi place si regret pentru despartire la iubit pe stefan dar se pare ca el nu ori cum capul sus si fii tare ai toata viata inainte

  2. 22
    Madautza Says:

    Eu nu cred ca s-au despartit si dak u fakut-o chiar imi pare rau..

  3. 21
    Dora Says:

    Regret mult ca Andreia s-a despartit de Stefan. Ea l-a placut mult pe Stefan, dar se pare ca el n-o placea si cu prima ocazie a parasit-o, desi spunea mereu ca o iubeste mult. Ei au fost cei mai sinceri concurenti din toate editiile, dovada certa este si faptul ca Cristina si Lucian i-au ales sa ii cunune. As dori sa stiu mai multe despre Andreia.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free