NPM3: Andreea si Stefan s-au despartit


stefan-si-andreea-npm3Andreea si Stefan, fostii concurenti Nora pentru mama 3, care s-au casatorit la Finala competitiei si au avut o casnicie frumoasa de aproape 2 ani de zile, se pare ca in prezent s-au despartit.

Potrivit mai multor declaratii ale Andreei de pe profilul personal de Facebook, se pare ca Stefan a inselat-o, distrugandu-i astfel visele si sperantele pe care le aveau impreuna.

“ma strangea in brate si ma saruta fara nici o remuscare stiind ca in mintea lui nu era decat minciuna,care stia sa insele si sa isi bata joc… ma gandesc la cat am putut fi de proasta si cum am putut iubi pe cineva care si-a batut joc de mine, de casnicia noastra, si a batut joc de increderea mea si a familiei mele…” au fost o parte din cuvintele Andreei, sfasiata de durere si plina de regrete.

Ce parere aveti despre despartirea celor 2 fosti concurenti? Credeti ca acestia se vor impaca?

Articol realizat de Raluca Neagu

23 comentarii la “NPM3: Andreea si Stefan s-au despartit”

  1. 1
    miruna Says:

    am sperat sa fie o pacaleal[. Pacat

  2. 2
    paula Says:

    SPER CA E O PACALEALA DE 1 APRILIE . STEFAN AVEA IN PERSOANA ANDREEI O SOTIE DE INVIDIAT . CRED TOTUSI CA E O GLUMA , UNA FOARTE PROASTA , DE 1 APRILIE .

  3. 3
    valentina Says:

    nu se poate asa ceva!

    si dak totusi este adv o rooog pe nadreea enorm de mult sa ii mai dea o ultima sansa,fiecare o merita!

    sunteti superbi impreuna

  4. 4
    justforfunny Says:

    Pacat!

  5. 5
    Soryna Says:

    Andreea este o scumpa imi place foarte mult de ia poate va inpacati pina la urma

  6. 6
    ralluk Says:

    care stie contul de facebook al andreei? :)

  7. 7
    mery Says:

    De cand erau la NPM nu am crezut in cuplul lor, sau grabit mai ales Andreea sa fie si ea mireasa de mirajul emisiunii dar de la inceput nu se potriveau. Eu nu am crezut in nici un cuplu format la NPM si nici acum toti sunt pentru castig . Andreea este foarte tanara si sunt destui baieti, asa ca fi vesela “libertate” .

  8. 8
    marinela Says:

    tot speram sa fie o pacaleala

  9. 9
    fanclub cristina si sergiu Says:

    Neagu Andreea e contul d facebook :*

  10. 10
    aura Says:

    nici nu ma asteptam la altceva din partea lor nu se potriveau de loc…ai procedat foarte bine Andreea nicio femeie nu merita sa fie inselata.

  11. 11
    aura Says:

    de o saptamana o vad la npm numai pe Mirela…Gaby dak te_ai hotarat sa faci un copil cred ca acum e c_am tarziu.Nu cumva esti stearpa?

  12. 12
    reli enache Says:

    nu-mi vine sa cred eu ia -m subtinut si am crezut in cuplu tot mai cred si sper din tot sufletul sa se impace Stefan atit de mult si-a dorit sa se casatoreasca cu Andreia nu-mi vine sa cred ca a avut dreptate doamna Lucica imi pare rau

  13. 13
    flory Says:

    chiar imi pare rau despre stefan si andreea ,dar sper sa se impace pupici

  14. 14
    justforfunny Says:

    Pe ce lume traiesc unele muieri? Se naste bine merci acum,dupa 40 ani…altele o fac la 65 si nu mai sunt considerate sterpe,Gabi nu are nici 40 ani,asa ca…fiecare cu timpul sau,viata sa si planurile sale.Numai mam’mare se marita la 18 ani si la 23 era considerata batrana daca nu
    s-a maritat iar la 40 ani era o muiere expirata.S-au mai schimbat vremurile,femeile s-au mai emancipat,educat si nu vad rostul vietii doar in a pune pana pe un barbat,scapatat eventual,in a turna repede un copil si in rest,bigudiuri,moscolit cu putina culoare la ochi,oja tipatoare la copite,bigudiuri(cica se aranjeaza!!!) si un ruj la fel de tipator ca oja,sarmale si ciorbita,tocanita,cozonaci,celulita si colacei pe bulane si abdomen….oho,cata mandrie pentru fertilele precoce! Gabi este o femeie foarte tanara pe langa una care o considera stearpa ca n-a facut un copil pana la 40 ani…viata Gabitei abia incepe cand altele si-au trait deja intreg malaiul!

  15. 15
    justforfunny Says:

    Ete na,e stearpa…madam Iojenia interlopa nu mai era stearpa la 40 si tz de ani,Gabi daca a avut alte planuri…o suspecati ca ar fi stearpa. Exista leac si pentru asta,orice femeie poate ramane insarcinata in ziua de azi daca isi doreste.Mai citeste,tanti aura! Femeile care s-au grabit sa se capatuiasca prin maritat si sa tine barbatii turnand repede un plod…da,la 40 ani sunt expirate,si-au trait traiul si mancat aproape tot malaiul,altele la 40 ani gusta din plin viata si chiar se gandesc sa faca un copil sau pur si simplu raman insarcinate,se indragostesc,fac planuri pentru viata lor nu numai pentru ale copiilor si nepotilor.

  16. 16
    justforfunny Says:

    *tina

  17. 17
    gabriela nichifor Says:

    mai!!!!!!!!ati innebunit???????? cum sa va despartiti?eu mam casatorit din cauza voastra si nu imi vine sa cred ca voi vati despartit!iti dau un sfat andreea din inima ….daca il iubesti impacate pentru ca eu cred ca si el te iubeste iti jur eu asta cred sa vazut din concurs.orice barbat greseste si asta ii intereste sentimentele …va rog impacativa

  18. 18
    sanda Says:

    Emisiunea e mult mai interesanta cu Mirela .Gabriela si asa era o toapa si ingimfata

  19. 19
    mery Says:

    Nu am crezut in cuplul lor, ma asteptam. Nu cred in nici un cuplu din casa nici acum nici in editiile trecute . Stefan la placut Alina . Alina nu il place pe Ionut dar ii face toate poftele pana o sa se plictisesca si el. Nu cred nici in cuplul cristina – Lucian . Andreea avea ceva provleme de sanatate.

  20. 20
    petrovmihaela Says:

    andrea ,stefan ti-a aratat primul pas.nu-l astepta pe-al 2lea . va fi la fel .dezamagire si din partea noastra dar esti tinara si N-AI PIERDUT NIMIC.VIATA ,,MERGI INAINTE.. nu-ti uita ATUUL<>.

  21. 21
    Dora Says:

    Regret mult ca Andreia s-a despartit de Stefan. Ea l-a placut mult pe Stefan, dar se pare ca el n-o placea si cu prima ocazie a parasit-o, desi spunea mereu ca o iubeste mult. Ei au fost cei mai sinceri concurenti din toate editiile, dovada certa este si faptul ca Cristina si Lucian i-au ales sa ii cunune. As dori sa stiu mai multe despre Andreia.

  22. 22
    Madautza Says:

    Eu nu cred ca s-au despartit si dak u fakut-o chiar imi pare rau..

  23. 23
    butura carmen Says:

    andreia mia placut simi place si regret pentru despartire la iubit pe stefan dar se pare ca el nu ori cum capul sus si fii tare ai toata viata inainte

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free