Ioan si Mihaela vor pleca in Turcia


mihaela-ioan-npm5Ioan si Mihaela, concurentii Nora pentru mama 5, vor pleca in Istanbul, Turcia in urma castigarii concursului de Formula 1, care a avut loc la Romexpo.

Ioan a iesit pe locul 1, ca urmare a concursului ce a avut loc intre concurentii Nora pentru mama 5, iar pe locul al doilea s-a clasat Alin.

In urma acestei competitii, au aparut mai multe divergente si discutii intre concurenti, Alin fiind caracterizat ca o persoana egoista.

Credeti ca Ioan si Mihaela au meritat sa castige?

Articol realizat de Raluca Neagu

51 comentarii la “Ioan si Mihaela vor pleca in Turcia”

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    cristina.nidelea Says:

    alin este cel m-ai dragut din concurenti,la fel si elena si este cuplul perfect.

  2. 19
    sonia Says:

    Sincer, eu i-as trimite pe toti , adica locul I si II. Egoism sau nu, Alin si Elena isi doresc si ei sa mearga si probabil de aceea se manifesta asa.
    Aici este decizia organizatorilor. Bafta copii, indiferent care plecati.

  3. 18
    Fely Says:

    Cuplul Andrei-Silvia,ce mai tari. Pacat de iesirea Silvie,tine ti-o tot asa. Ioan-Mihaiela si vai st preferati mei,Ioan fi mai increzator,bafta!

  4. 17
    tolanu Says:

    Ioan,de cand ai inceput sa dai semne de maturizare,am inceput sa va indragesc cuplul.Primeste,fura,lectii de viata de la Mama ta!La fel si Mihaela!Doamna Mioara este O FEMEIE si O MAMA superba!
    Tg-Jiu

  5. 16
    aniela Says:

    NU STIU DE O VOTATI PE NICOLITA,CE FACE DEOSEBIT DE CELELALTE?ARE CEL MAI URAT CARACTER DIN CASA IAR NEPOTUL E PLIN DE INVIDIE.AU DREPTATE TELESPECTATORII,I S-A VAZUT PE FATA SPAIMA CA V-A ACCEPTA SILVIA INTRAREA IN CASA……AI GRESIT SILVIA ,DAR INCA NU-I TARZIU….

  6. 15
    crystyna Says:

    alina & elena sunteti cuplu meu favorit va votez in tot deauna sper sa castigati marele premiu fata de cuplurile celalte care sunt false sunteti ce mai frumosi si nu valasati dominati de ceilati concurenti

  7. 14
    CLAUDIA Says:

    felicitari k ati castigat voi meritati

  8. 13
    Gigel Says:

    Povestea lingourile de aur a ramas cum vorbit la gara adica tacere totala pentru gafele facute ,lingourile trebuie sa revina in totalitate celor ce nu au fost la munte ca a fost o recompensa pentru cei ramasi acasa.Acum au ajuns iar la cei dce au fost la munte,cind aveti de gind sa reparati eroarea facuta. CANAL D> se aude macar odata?

  9. 12
    mery Says:

    Ioan este cel mai fals chiar daca fac nunta pentru bani dar afara nu o sa fie impreuna . Poate incalca …. . si sunt naiba eliminati . Alin si Elena au facut fierea cat gasca de invidie .

  10. 11
    irina Says:

    alin e un egoist , iar cuplul lor e cel mai fals…sper sa iasa repede din concurs…bv miha si ioan

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free