Ioan si Mihaela vor pleca in Turcia


mihaela-ioan-npm5Ioan si Mihaela, concurentii Nora pentru mama 5, vor pleca in Istanbul, Turcia in urma castigarii concursului de Formula 1, care a avut loc la Romexpo.

Ioan a iesit pe locul 1, ca urmare a concursului ce a avut loc intre concurentii Nora pentru mama 5, iar pe locul al doilea s-a clasat Alin.

In urma acestei competitii, au aparut mai multe divergente si discutii intre concurenti, Alin fiind caracterizat ca o persoana egoista.

Credeti ca Ioan si Mihaela au meritat sa castige?

Articol realizat de Raluca Neagu

51 comentarii la “Ioan si Mihaela vor pleca in Turcia”

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    vicky spanis Says:

    ok,ok.ajunge cu blamarea lui ioan.da e copil,e rasfatat,e crescut in alta cultura si asta face marea diferenta.e incapatanat e adevarat dar lasati-l fratilor ca e normal la varsta lui.are 20 de ani!!!!!!!!!!!!!!dupa 30 va garantez ca no sa mai fie asa decat daca mihaela o sai permita sa o trateze ca pe o carpa-asta in cazul in care vor ramane impreuna.lasatii sa se bucure de iesirea asta,oricum vor fi filmati nonstop si nu vor dormi in aceas camera.si daca se va ajunge sa aiva ocazia sa faca dragoste sa faca.nu inteleg unde e rusinea.se iubesc ce nu intelegeti!?pai aici in spania sio trag in direct si nu pt ca se iubesc ci pt faima.da,da pt ca dupa ies in emisiuni de scandal si mai iau si o gramada de bani.si vorbim de BANI nu de maruntisuri.mihaela impunete in relatie,nu-l pune pe ioan pe un piedestral ca o sa regreti pt ca no sa te aprecieze si nici nu e mai presus decat tine.felicitari pt concurs si alin ciocu mic

  2. 9
    justforfunny Says:

    Naspa!

  3. 8
    FLORIN Says:

    APROPO EI AU CASTIGAT SI NISTE LINGOURI. ASA CA NU ERAU IN PIERDERE

  4. 7
    FLORIN Says:

    DEGETELE,DEGETELE CE VOI FACE EU CU ELE………………………ATI EPUIZAT TOATE MATERIALEL SI VRETI CU IOAN SI MIHAELA.MIHAELA CADE LA PAT PRECUM CLOSCA PE OUA.CRED CA ATI FAVORIZAT CASTIGAREA CONCURSULUI DE CARTE MIHAELA….

  5. 6
    radu Says:

    ioan cred ca a castigat pe bune,dar la mihaela nu cred. organizatorii au intrebat cine dintre fete vrea sa incerce prima ,nu s-a oferit nimeni si in secunda urmatoare au chemato pe mihaela. dar este bine pentru ca asa era corect sa plece si ei undeva dar daca stau sa ma gandesc bine au lingourile de aur. la cat sunt de tolomacii amandoi cred ca o sa incalce regulamentul.CRED CA SUNT FAVORIZATI DE KANAL D

  6. 5
    Elena Says:

    distractie placuta celor diu. Merita sa iese si ei din casa macar o data

  7. 4
    aniela Says:

    prea mare coincidenta ca au casigat amandoi.

  8. 3
    paula Says:

    SPER SA NU VA FACA SA REGRETATI . PLECAREA ASTA SE POATE TERMINA NEPLACUT , LA TEMPERAMENTUL LUI IOAN . SFATRUL MEU … FITI CU OCHII PE EI…SA NU VA PARA RAU . CEI DE LA KANALD SUNT PREA OPTIMISTI IN CE PRIVESTE COMPORTAMENTUL LUI IOAN…ORICUM BAFTA SI CELOR DOI PETRECERE FRUMOASA .

  9. 2
    Gigel Says:

    Fara sfinta Mioara? ce faceti fratilor nenoorociti niste naivi?

  10. 1
    pati Says:

    Da,eu sunt de parere ca Ioan si Mihaela merita aceasta exursie si le doresc din tot sufletul distractie placuta.

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free