Ioan si Mihaela vor pleca in Turcia


mihaela-ioan-npm5Ioan si Mihaela, concurentii Nora pentru mama 5, vor pleca in Istanbul, Turcia in urma castigarii concursului de Formula 1, care a avut loc la Romexpo.

Ioan a iesit pe locul 1, ca urmare a concursului ce a avut loc intre concurentii Nora pentru mama 5, iar pe locul al doilea s-a clasat Alin.

In urma acestei competitii, au aparut mai multe divergente si discutii intre concurenti, Alin fiind caracterizat ca o persoana egoista.

Credeti ca Ioan si Mihaela au meritat sa castige?

Articol realizat de Raluca Neagu

51 comentarii la “Ioan si Mihaela vor pleca in Turcia”

  1. 1
    pati Says:

    Da,eu sunt de parere ca Ioan si Mihaela merita aceasta exursie si le doresc din tot sufletul distractie placuta.

  2. 2
    Gigel Says:

    Fara sfinta Mioara? ce faceti fratilor nenoorociti niste naivi?

  3. 3
    paula Says:

    SPER SA NU VA FACA SA REGRETATI . PLECAREA ASTA SE POATE TERMINA NEPLACUT , LA TEMPERAMENTUL LUI IOAN . SFATRUL MEU … FITI CU OCHII PE EI…SA NU VA PARA RAU . CEI DE LA KANALD SUNT PREA OPTIMISTI IN CE PRIVESTE COMPORTAMENTUL LUI IOAN…ORICUM BAFTA SI CELOR DOI PETRECERE FRUMOASA .

  4. 4
    aniela Says:

    prea mare coincidenta ca au casigat amandoi.

  5. 5
    Elena Says:

    distractie placuta celor diu. Merita sa iese si ei din casa macar o data

  6. 6
    radu Says:

    ioan cred ca a castigat pe bune,dar la mihaela nu cred. organizatorii au intrebat cine dintre fete vrea sa incerce prima ,nu s-a oferit nimeni si in secunda urmatoare au chemato pe mihaela. dar este bine pentru ca asa era corect sa plece si ei undeva dar daca stau sa ma gandesc bine au lingourile de aur. la cat sunt de tolomacii amandoi cred ca o sa incalce regulamentul.CRED CA SUNT FAVORIZATI DE KANAL D

  7. 7
    FLORIN Says:

    DEGETELE,DEGETELE CE VOI FACE EU CU ELE………………………ATI EPUIZAT TOATE MATERIALEL SI VRETI CU IOAN SI MIHAELA.MIHAELA CADE LA PAT PRECUM CLOSCA PE OUA.CRED CA ATI FAVORIZAT CASTIGAREA CONCURSULUI DE CARTE MIHAELA….

  8. 8
    FLORIN Says:

    APROPO EI AU CASTIGAT SI NISTE LINGOURI. ASA CA NU ERAU IN PIERDERE

  9. 9
    justforfunny Says:

    Naspa!

  10. 10
    vicky spanis Says:

    ok,ok.ajunge cu blamarea lui ioan.da e copil,e rasfatat,e crescut in alta cultura si asta face marea diferenta.e incapatanat e adevarat dar lasati-l fratilor ca e normal la varsta lui.are 20 de ani!!!!!!!!!!!!!!dupa 30 va garantez ca no sa mai fie asa decat daca mihaela o sai permita sa o trateze ca pe o carpa-asta in cazul in care vor ramane impreuna.lasatii sa se bucure de iesirea asta,oricum vor fi filmati nonstop si nu vor dormi in aceas camera.si daca se va ajunge sa aiva ocazia sa faca dragoste sa faca.nu inteleg unde e rusinea.se iubesc ce nu intelegeti!?pai aici in spania sio trag in direct si nu pt ca se iubesc ci pt faima.da,da pt ca dupa ies in emisiuni de scandal si mai iau si o gramada de bani.si vorbim de BANI nu de maruntisuri.mihaela impunete in relatie,nu-l pune pe ioan pe un piedestral ca o sa regreti pt ca no sa te aprecieze si nici nu e mai presus decat tine.felicitari pt concurs si alin ciocu mic

  11. 11
    irina Says:

    alin e un egoist , iar cuplul lor e cel mai fals…sper sa iasa repede din concurs…bv miha si ioan

  12. 12
    mery Says:

    Ioan este cel mai fals chiar daca fac nunta pentru bani dar afara nu o sa fie impreuna . Poate incalca …. . si sunt naiba eliminati . Alin si Elena au facut fierea cat gasca de invidie .

  13. 13
    Gigel Says:

    Povestea lingourile de aur a ramas cum vorbit la gara adica tacere totala pentru gafele facute ,lingourile trebuie sa revina in totalitate celor ce nu au fost la munte ca a fost o recompensa pentru cei ramasi acasa.Acum au ajuns iar la cei dce au fost la munte,cind aveti de gind sa reparati eroarea facuta. CANAL D> se aude macar odata?

  14. 14
    CLAUDIA Says:

    felicitari k ati castigat voi meritati

  15. 15
    crystyna Says:

    alina & elena sunteti cuplu meu favorit va votez in tot deauna sper sa castigati marele premiu fata de cuplurile celalte care sunt false sunteti ce mai frumosi si nu valasati dominati de ceilati concurenti

  16. 16
    aniela Says:

    NU STIU DE O VOTATI PE NICOLITA,CE FACE DEOSEBIT DE CELELALTE?ARE CEL MAI URAT CARACTER DIN CASA IAR NEPOTUL E PLIN DE INVIDIE.AU DREPTATE TELESPECTATORII,I S-A VAZUT PE FATA SPAIMA CA V-A ACCEPTA SILVIA INTRAREA IN CASA……AI GRESIT SILVIA ,DAR INCA NU-I TARZIU….

  17. 17
    tolanu Says:

    Ioan,de cand ai inceput sa dai semne de maturizare,am inceput sa va indragesc cuplul.Primeste,fura,lectii de viata de la Mama ta!La fel si Mihaela!Doamna Mioara este O FEMEIE si O MAMA superba!
    Tg-Jiu

  18. 18
    Fely Says:

    Cuplul Andrei-Silvia,ce mai tari. Pacat de iesirea Silvie,tine ti-o tot asa. Ioan-Mihaiela si vai st preferati mei,Ioan fi mai increzator,bafta!

  19. 19
    sonia Says:

    Sincer, eu i-as trimite pe toti , adica locul I si II. Egoism sau nu, Alin si Elena isi doresc si ei sa mearga si probabil de aceea se manifesta asa.
    Aici este decizia organizatorilor. Bafta copii, indiferent care plecati.

  20. 20
    cristina.nidelea Says:

    alin este cel m-ai dragut din concurenti,la fel si elena si este cuplul perfect.

  21. 21
    FLORIN Says:

    DEGETELE,DEGETELE CE VOI FACE EU CU ELE………………………ATI EPUIZAT TOATE MATERIALEL SI VRETI CU IOAN SI MIHAELA.MIHAELA CADE LA PAT PRECUM CLOSCA PE OUA.CRED CA ATI FAVORIZAT CASTIGAREA CONCURSULUI DE CARTE MIHAELA….IOAM SI D-NA MARA UN JOACA TERTRU IEFTIN SI DE PROST GUST.

  22. 22
    ioanna Says:

    Toti concurenti sunt acolo pentru premiu….orcine se va casatori, se va casatorii doar pt bani mai multi….singuri concurenti care nu au venit doar pentru premiu sunt:Andrei,Nicolae si Valentina. Sincer imi pare rrau ca ei nu mai au cuplu…

  23. 23
    leydy Says:

    ioan si mihaela ,in concurs sunt cei mai falsi ,dar falsi rau de tot,mihaiela are probleme mari mari psihice,ar trebui sa se duca pa un spital de psihiatrie sa se trateze si ioan la fel astia doi cand vor iesi afara se vor bate ca ,chiori si vor fi de rasul gastelor, imipare rau de maicasa o fac de fusine rau {ma refer la mara,nu la masa lui mihaela ca aia e………..}

  24. 24
    Mary Says:

    IOAN ESTE DEZASTRU, N-AM VAZUT IN VIATA \M\EA \UN OM MAI \INCAPATAN\AT\, EGOIST, NU RESPECTA \\PE\ NIMENI , MAI\ AL\E\S PE FEMEI, NU ESTE GELOS, EST BOLNAV\ \DE GELOZIE SI , DUPA \PARE\REA M\EA \AR \\TREBUI SA \MERGA LA PSIHOLOG. DACA MIHAIELA SE VA CASATORI CU EL V-A FI VAIDE VIATA EI, SPER CA MAMA EI SA O CONVINGA CA NU ASTA ESTE ADEVARATA DRAGOSTE SI NU O VA LASA SA-SI DISTRUGA VIITORUL CASATORIN-DU-SE CU IOAN. O SA SUFERE PUTIN DAR O SA-I TREACA , DARA DACA SE VA CASATORII CU EL O SA SUFERE TOATA VIATA!

  25. 25
    Mary Says:

    Andrei este un baiat educat si cu bun simt, a exagerat si el atunci cand s-a laudat la S\ilvia ca Valentina a tras de el sa-l sarute, hai sa fim seriosi, s-a dat si el mare in fata Silviei, oricum , nu-mi place deloc de Silvia, cred ca este genul lui Ioan, geloasa si egoista, dupa ce a facut cuplu cu Andrei era d\isperata sa nu i-l ia alta, il sufoca,il tinea strans, nu-l slabea nici-o secunda. Sper ca Andrei sa se mai gandeasca si sa rupa relatia cu ea.

  26. 26
    aniela Says:

    Azi Mara a jucat teatru.Mihaela si-a aratat prostia si falsitatea.Ioan a aratat tarii ca este handicapat……..Alin si ELENA s-au bucurat ca s-a mai destramat un cuplu.Bunica:Urra ramanem noi.Ceilalti concureti,plictisiti de subiectu IOAN-MIHAELA……..CEL MAI PROST SEZON

  27. 27
    daniela Says:

    sunteti niste falsi gelosi si invidiosi SERGIU SI CRISTINA tinetio tot asa iubitiva mult ca va meritati

  28. 28
    daniela Says:

    sunteti niste falsi gelosi si invidiosi toti:;; in afara de SERGIU SI CRISTINA tinetio tot asa iubitiva mult ca va meritati

  29. 29
    Juju Says:

    Da merita.Sunt doi copii frumosi care incearca sa se cunoasca unul pe celalalt,(cu bune si rele)asa cum sunt.Ii votez si ii sustin pina la sfirsit.Bafta

  30. 30
    justforfunny Says:

    Se pare ca in ultimele editii doar handicapatii mai castia la npm.

  31. 31
    sofia Says:

    ioan merita sa mearga in trcia .alin afara cu el

  32. 32
    aniela Says:

    O EMISIUNE DE C…T……Ce au adus invitatii ceva NOU? discutii Ioan,Alin..

  33. 33
    justforfunny Says:

    Nu merita nici macar unul …

  34. 34
    mery Says:

    Ioan , Mara si Mihaela nu sunt un cuplu ei vor banii si atat.

  35. 35
    FLORIN Says:

    NU CRED IN CORECTITUDINEA CONCURSULUI CASTIGAT DE CEI DOI.IOAN-DEGETEL A LUAT PE BUNE DAR MIHAELE-GAURICA IA FOST ARANJATA CASTIGAREA.NISTE FALSI.NU MERITA SA CASTIGE CONCURSUL.

  36. 36
    ghita_49 Says:

    scrisul cu litere mari pe internet inseamna ca tipi [ asta au spus parintii internetului ]

  37. 37
    aniela Says:

    ioan si mihaela sunt cei mai slabi ca pregatire di casa.scoala care a facut-o ioan in italia echivaleaza cu 4 clase in romania.mihaela repetenta.cum e sacul si petecul

  38. 38
    david Says:

    MARE ATENTIE LA ACEST CUPLU SA NU MAI FOLOSEASCA DEGETELE IN TURCIA.

  39. 39
    RADU Says:

    cred ca au fost favorizati si nu cred in corectitudinea jocului.mihaela chiar cu gurita ei a spus ca nu ajucat niciodata.din punct de vedere intelectual,amandoi sunt slab pregatiti.

  40. 40
    monykutza94 Says:

    bravo voua mah…
    poate auzim cand veniti ca v-ati batut pe acolo sau cine stie ce draq faceti si acolo ca va faceti de rusine:)):)):))

  41. 41
    mery Says:

    Sa se duca ca o sa fie eliminati imediat DEGETEL .

  42. 42
    justforfunny Says:

    Tanti Eugenia,fudula mai esti,bre ! Nu ti-ai trimis fata la Bucuresti pentru a-si da lumea cu parerea ?! Da,ma rog,de ce ai trimis-o ? Nu raspunde,bre,stim ca ai trimis-o la produs bani si la deflorat cu degetul,ce noroc pe analfabeta matale,are himenul elastic… mintea insa…e gaurita de atata videochat.

  43. 43
    justforfunny Says:

    Mare cucoana,Iojenia asta,se vazu la televizor si ne spuse ca e mare doamna bogatana! Rusine,muiere…ca femeie nu poti sa te numesti !
    Decat sa mai nasti un tampit ca Mihaela,mai bine iti vedeai de c*rvasareala.

  44. 44
    justforfunny Says:

    Mihaela si Iojenia,alte proaste de Brasov. Mari caractere si bogate…asa se cred toate idioatele.

  45. 45
    alex Says:

    cucoana eugenia,ti-ai asumat riscul cand te-ai trimis progenitura(degetica),la npm5.nu vezi ca nu este coerenta in exprimare ,da din cap precum un om cu probleme psihice.in locul tau nici nu as mai aparea la televizor.te faci de tot rasul.

  46. 46
    ionela Says:

    Da…ii ador pe mihaela si ioan

  47. 47
    teo Says:

    toti am fost si alti sunt acum tineri,foarte urat le sta celor care se exprima in asa fel,pacat ca nu-i hraniti voi,aici va puteti spune parerea despre cai din casa,nu sa barfiti,URAT,de aceea nu putem avansa ca popor educat,cititi mai mult,nu v-ar strica….Parerea mea despre IOAN si MIHAELA:nu vor avea viitor impreuna,ea, pt.ca s-a indragostit,nu vede aventurierul din Ioan.Mama lui e OK,dar istoria se v-a repete,de dorit ar fi sa nu ramana si cu un copil,ca d-na Mara.Cu respect TEO.52 de ani.

  48. 48
    tinca Says:

    personajele care isi dau cu parerea la adresa mihaelei si a mamei ei sunt niste fiinte fustrate,mihaela nu este nici mai proasta nici mai prejos decat restul concurentelor,este o fata cu foarte mult bun simt care isi stie locul si daca nu vrea sa-i deranjeze pe cei din jurul ei nu inseamna ca este proasta

  49. 49
    justforfunny Says:

    Mda…suntem frustrati,este dureros sa vezi tara cum se umple cu prosti,c*rve si se gasesc si aplaudaci gramezi pentru acestia.

  50. 50
    justforfunny Says:

    Multi au fost tineri,insa,multi si-au trait frumos tineretea , cu siguranta au avut si au mai multa decenta in afara propriului dormitor. Astia doi se comporta precum dobitoacele,au instincte si constiinta lipsa.
    Nu deranjeaza Mihaela? Prostia,nesimtirea si obraznicia ar trebui sa deranjeze pe oricine,daca nu deranjeaza,e grav.

  51. 51
    ioan si mihaela Says:

    rusine sa va fie sunteti niste incompetenti care stiu doar sa jigneasca niste persoane PE care nu le cunoasteti,,,,vedeti-va de familile voastre si de greselile voastre apoi vb de altii …. din cauza oamenilor k voi se duce romania de rapa ,,,, multa rautate si invidie …..atat sa va ajute D-zeu cum vb voi despre alti,,,,NESIMTITILOR….

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free