Doamna Maria impotriva tuturor sau invers?


doamna maria npm 5Doamna Maria pare a fi tot mai neinteleasa in ultima perioada. Dupa ce aceasta a avut la inceput mici conflicte cu fetele pe seama nemultumirilor sale, doamna Maria continua sa aibe noi conflicte cu doamna Elena si cu Maria.

De curand, mama lui Nicolae a afirmat ceva la adresa Mariei, si anume “Fereste-te de omul insemnat”…Maria avand probleme la mana in urma unui accident suferit in copilarie.

Credeti ca doamna Maria este o persoana neinteleasa sau doar rautacioasa?

Articol realizat de Raluca Neagu

56 comentarii la “Doamna Maria impotriva tuturor sau invers?”

Pages: « 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    eu Says:

    prostu’nu e prost destul dk nu e si fudul,nu\i asa???….mai “semnalizeaza”,k se pare ,k iti place sa te iei de aproape multa lume de pe forum,dk nu sunt aduse com.de bine la adresa unora…..

  2. 39
    cris Says:

    @iti multumesc foarte mult pt urarile tale dar nu o sa le accept doar le am citit.tac cand vreau nu cand imi zici tu.

  3. 38
    eu Says:

    oricum,mari aeste o pers tata rau,care nu se va ridik niciodata la un nivel macar mediu de cult.e jalnik impreuna cu fiul\sau,este o falsa,barfitoare….

  4. 37
    eu Says:

    o mama nu isi bate joc de copilul nimanui,;fiecare isi exprima proria opinie ,am zis si ma repet din nou,pt k unii iz handicapati si comeneteaza ceea ce afirm eu.;aici fiecare poate critica,judeca,concurentii din casa,dar nu si pe cei de pe forum.
    eu mi\am exprimat propria parere,dar taranimea e tare mare si se afla mai desteapti unii k sa comenteze despre altii.
    cris,poate in prag de SFINTELE SARBATORI ,ceea ce imi doresti mie,si nici nu ma cunosti,ti se va indeplini,k cineva nu e orb si te vede,pt k eu nu am facut com la adresa ta ,asak ciocu mic.

  5. 36
    any1960 Says:

    nu are nimica ca a imitat-o.multi concurenti au emitat-o si pe gabriela.si nu s-a suparat.asa e in casa .tu daca ai fi acalo sigur mai faci glume.si afara se fac glume la fel numai ca aici sunt filmati.asta e diferenta.si ne arata noua numai ceva mai rau dar ei toti sunt persoane deosebite .

  6. 35
    cris Says:

    si inca ceva daca doamna Maria este baba inseamna ca anca este “miss univers” ceea ce nu poate sa fie :) )

  7. 34
    cris Says:

    doamna Maria poate sa imite pe cine vrea si cand vrea pentru ca nu Ii trebuie acordul nimanui.iar tu usere eu daca tu Ii urezi asta doamnei Maria atunci iti urez si eu sa mergi asa toata viata de acum incolo si poate mai rau.anca e o nesimtita la fel ca daiana.de ce o fi venit in emisiune ?sa isi arate dinti lipsa care se vad de fiecare data cand zambeste mai larg(daiana).anca a aparut in emisiune ca sa vada lumea cat de “destepata ” si de “doamna ” este ea.femeia de servici de la kanal d este o Mare Doamna.mamele din casa sunt niste Doamne la fel si mamele Valentinei,Catalinei,Cristinei,a lui Andrei.si doamna Puia chiar daca este mai vulcanica a dat dovada de mai mult bun simt decat anca care nu a avut ce sa faca acasa si a plecat si ea la bucuresti sa o vada lumea la tv.

  8. 33
    eu Says:

    nu iti e rusine ???sa o imiti pe daiana,treaba ei k isi pierde hainele dim.si cum merge,dk razi de daiana,asa sa de\a Domnul sa mergi toata viata,baba rautacioasa .

  9. 32
    ANY1960 Says:

    nu stiu citi ani aveti dar multe comentariicu cuvinte jignitoare.ne dam cu parerea dar mai civilizat ca nu cunoastem noi toata situatia .

  10. 31
    anisoara Says:

    doamna maria va apreciez pentru educatia copiilor .multe rautati se scriudar nu dati importanta. si nu plingeti ca nu e bine.nicusor nu va ramane neinsurat.sunt destule fete mai ales acum .cine e mai bun sa cistige.

Pages: « 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free