Doamna Maria impotriva tuturor sau invers?


doamna maria npm 5Doamna Maria pare a fi tot mai neinteleasa in ultima perioada. Dupa ce aceasta a avut la inceput mici conflicte cu fetele pe seama nemultumirilor sale, doamna Maria continua sa aibe noi conflicte cu doamna Elena si cu Maria.

De curand, mama lui Nicolae a afirmat ceva la adresa Mariei, si anume “Fereste-te de omul insemnat”…Maria avand probleme la mana in urma unui accident suferit in copilarie.

Credeti ca doamna Maria este o persoana neinteleasa sau doar rautacioasa?

Articol realizat de Raluca Neagu

56 comentarii la “Doamna Maria impotriva tuturor sau invers?”

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    gerasela Says:

    Doamna Maria este o femeie care ii domina pe cei din familie, ea e cea care conduce in familia ei. problema e ca ii place sa ii domine pe cei din jur, este egoista si nu prea gandeste inainte de a spune ceva. Cum sa zica o femeie de varsta ei asemenea cuvinte la adresa Mariei? sa zica ca e insemnata? Ca om de aceasta varsta trebuie sa dai un exemplu celor din jur, nu sa-ti dea tie lectie o fata tanara. Cele tinere sunt cu mult mai inteligente ca ea. pe urma isi permite sa zica: am gresit, asta e…ce vreti sa fac acuma? imi cer scuze”. pacat de baiatul ei. fetele, din cauza mamei lui nu se leaga de el. de asta nu vrea sa faca cuplu cu el. pacat de Nicusor. asta e.

  2. 9
    negreanca Says:

    ofticoasa rau femeia asta rautate pe fata de ciuda ca nu are baiatu trecere la sexul frumos

  3. 8
    maria Says:

    sunt de aceias parere cu eu ca aceasta “doamna” se victimizeaza in direct iar pe la spate barfeste toate fetele mai ales maria care e cea mai frumoasa dintr-e toate fetele
    afara cu mama lui nicolaie

  4. 7
    marie saiss Says:

    este limitata saraca si frustrata ar trebui inteleasa dar nici chiar asa sa jignesti si sa sustii ca prostul ca da asa se spune,doamne sfinte de asa femeie sa dai sa fugi.

  5. 6
    corina Says:

    doamna maria e o doamna de nota 10 si baiatu la fel………..dak fetele din casa nu a vrut sa fak un cuplu k nicusor asta e pt k ele ast un print fffff frumos……..

  6. 5
    matei Says:

    nici bunica nu l-ar vrea pe niculaie, e penibila tanti maria cu insistentele si bocetele ei. mai bine ar iesii naibii din casa ca s-au facut de ras destul. poate-si gaseste babalaul ala o femeie mai urata si mai necajita care sa-si faca mila cu el.

  7. 4
    nu conteaza Says:

    doamna maria e doar putin exigenta dar are un baiat de nota 10 si eu as vrea sa fak un cuplu cu valentina

  8. 3
    AURA Says:

    DOAME CE FEMEIE.O FI VRAVD VREO PRINTESA PENTRU BAIATUL EI.MOLDOVECE,NU:INSEMNATE-NU.OARE CE VREA?

  9. 2
    eu Says:

    Nu recunoaste nimik din ceea ce afirma,moare de ciuda k nici o fata nu la ales pe nicolae,este o tata in adev.sens al cuv..Vai ce plange,dramatizeaza,apoi afirma,k a inteles gresit,k nu e asa,k pe dincolo,minciuni.Ii zice lui fiu\sau,”sa te feresti de omul insemnat”,in acest caz de MARIA(care e o dulce),,apoi k mie imi place Maria,k nu e asa cum a zis,mincinoasa,si nu e frumos sa te iei de necazurile oamenilor.
    Rautacioasa,invidioasa,aceste calitati le are “dna”maria.
    Ar fii bine sa plece din concurs,iz tare curioasa dk li s\ar oferii sa mearga din concurs ar fii de acord,au mai afirmat si in editiile trecute k vor sa iasa,si cand la un final de sapt,s\a zis ,k cine vrea sa iasa e liber,a fost pauza.

  10. 1
    Meri Says:

    Cere ea sa iese afara ? de unde prea mult orgoliu.

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free