Doamna Maria impotriva tuturor sau invers?


doamna maria npm 5Doamna Maria pare a fi tot mai neinteleasa in ultima perioada. Dupa ce aceasta a avut la inceput mici conflicte cu fetele pe seama nemultumirilor sale, doamna Maria continua sa aibe noi conflicte cu doamna Elena si cu Maria.

De curand, mama lui Nicolae a afirmat ceva la adresa Mariei, si anume “Fereste-te de omul insemnat”…Maria avand probleme la mana in urma unui accident suferit in copilarie.

Credeti ca doamna Maria este o persoana neinteleasa sau doar rautacioasa?

Articol realizat de Raluca Neagu

56 comentarii la “Doamna Maria impotriva tuturor sau invers?”

  1. 1
    Meri Says:

    Cere ea sa iese afara ? de unde prea mult orgoliu.

  2. 2
    eu Says:

    Nu recunoaste nimik din ceea ce afirma,moare de ciuda k nici o fata nu la ales pe nicolae,este o tata in adev.sens al cuv..Vai ce plange,dramatizeaza,apoi afirma,k a inteles gresit,k nu e asa,k pe dincolo,minciuni.Ii zice lui fiu\sau,”sa te feresti de omul insemnat”,in acest caz de MARIA(care e o dulce),,apoi k mie imi place Maria,k nu e asa cum a zis,mincinoasa,si nu e frumos sa te iei de necazurile oamenilor.
    Rautacioasa,invidioasa,aceste calitati le are “dna”maria.
    Ar fii bine sa plece din concurs,iz tare curioasa dk li s\ar oferii sa mearga din concurs ar fii de acord,au mai afirmat si in editiile trecute k vor sa iasa,si cand la un final de sapt,s\a zis ,k cine vrea sa iasa e liber,a fost pauza.

  3. 3
    AURA Says:

    DOAME CE FEMEIE.O FI VRAVD VREO PRINTESA PENTRU BAIATUL EI.MOLDOVECE,NU:INSEMNATE-NU.OARE CE VREA?

  4. 4
    nu conteaza Says:

    doamna maria e doar putin exigenta dar are un baiat de nota 10 si eu as vrea sa fak un cuplu cu valentina

  5. 5
    matei Says:

    nici bunica nu l-ar vrea pe niculaie, e penibila tanti maria cu insistentele si bocetele ei. mai bine ar iesii naibii din casa ca s-au facut de ras destul. poate-si gaseste babalaul ala o femeie mai urata si mai necajita care sa-si faca mila cu el.

  6. 6
    corina Says:

    doamna maria e o doamna de nota 10 si baiatu la fel………..dak fetele din casa nu a vrut sa fak un cuplu k nicusor asta e pt k ele ast un print fffff frumos……..

  7. 7
    marie saiss Says:

    este limitata saraca si frustrata ar trebui inteleasa dar nici chiar asa sa jignesti si sa sustii ca prostul ca da asa se spune,doamne sfinte de asa femeie sa dai sa fugi.

  8. 8
    maria Says:

    sunt de aceias parere cu eu ca aceasta “doamna” se victimizeaza in direct iar pe la spate barfeste toate fetele mai ales maria care e cea mai frumoasa dintr-e toate fetele
    afara cu mama lui nicolaie

  9. 9
    negreanca Says:

    ofticoasa rau femeia asta rautate pe fata de ciuda ca nu are baiatu trecere la sexul frumos

  10. 10
    gerasela Says:

    Doamna Maria este o femeie care ii domina pe cei din familie, ea e cea care conduce in familia ei. problema e ca ii place sa ii domine pe cei din jur, este egoista si nu prea gandeste inainte de a spune ceva. Cum sa zica o femeie de varsta ei asemenea cuvinte la adresa Mariei? sa zica ca e insemnata? Ca om de aceasta varsta trebuie sa dai un exemplu celor din jur, nu sa-ti dea tie lectie o fata tanara. Cele tinere sunt cu mult mai inteligente ca ea. pe urma isi permite sa zica: am gresit, asta e…ce vreti sa fac acuma? imi cer scuze”. pacat de baiatul ei. fetele, din cauza mamei lui nu se leaga de el. de asta nu vrea sa faca cuplu cu el. pacat de Nicusor. asta e.

  11. 11
    simona Says:

    Este o doamna simpla din popor.Gafeaza uneori,dar asta nu va da dreptul sa o judecati.Nicusor este un baiat minunat.Pacat ca fetele desi constientizeaza acest lucru,vor baieti bogati si smecherasi.Dar cu astfel de baieti nu poti sa-ti inteemeiezi o familie.Spuneti-mi unul din casa care ar vrea sa-si intemeieze o familie,daca nu ar fi acest concurs-banii.

  12. 12
    maria Says:

    esti o falsa,increzuta care stie sa jigneasca mult

  13. 13
    ema Says:

    nu este rautacioasa, este mai simpla….

  14. 14
    negreanca Says:

    toti vor suflete pereche daca pe langa asta se mai gaseste si altceva e treaba lor referitor la maria s a vazut ca e razbunatoare si proasta numai ei sa i fie bine

  15. 15
    cris Says:

    negreanca daca tu consideri ca doamna maria e proasta inseamna ca tu esti mai rau decat dansa.am un sfat pentru tine:lasa-i pe ceilalti in pace si sustineti concurentii preferati(daca ai unii bineinteles).ce te doare pe tine de valentina,nicolae si doamna maria ?nu iti place de ei nu te mai uita.termina ca devi penibila.tu sa iti vezi de preferati tai si lasa-i pe ceilalti in pace.

  16. 16
    carmen Says:

    cred ca negreanca a exagerat cand a spus ca doamna Maria e proasta! nu asta a reiesit din evolutia doamnei in concurs….ar fi bine sa ne alegem cuvintele cand facem aprecieri ..fiecare doreste sa i fie bine lui si apoi celui de langa el.cred ca si doamna in viata de zi cu zi doreste sa i fie bine intai dansei si asta nu inseamna ca e…….

  17. 17
    cris Says:

    carmen ai putea sa imi dai un id de messenger ?daca se poate bineinteles nu te oblig

  18. 18
    Doru Says:

    cei care-i vor binele lui nicolae ar trebui sa-l voteze sa plece acasa si sa nu se mai faca de ras. sunt 12 fete care nu l-au vrut, oare sa mai asteptam sa-l refuze si cele care vor mai intra?

  19. 19
    negreanca Says:

    cris da pe tine ce te doare de maria nicolae si valentina sunt preferatii tai ma leg de ei ca asta e parerea mea si o sustin ok mai departe vorbeste mai frumos la adresa mea ca eu nu ma leg de tine

  20. 20
    negreanca Says:

    maria este o analfabeta care face pe marea doamna hai sa fim seriosi se vede de la o posta ca joaca teatru de prost gust

  21. 21
    alina Says:

    mioara este cea mai c*rva

  22. 22
    alina Says:

    cel mai mult imi place de Valentina ,si mi-as dori sa faca cuplu Nicolaie

  23. 23
    alina Says:

    DNA Mioara isi da aiere de italianca (nesuferia dr*cului)

  24. 24
    cris Says:

    negreanco nu am cuvinte esti mai mult decat penibila.uite ca ma doare de cei 3.asa cum si tu jignesti pe alti asa pot si eu sa te jignesc sau altcineva.nu te mai ofensa atata ca nu esti cine stie cine si noi nu am aflat.nu-ti mai da tu cu parerea despre toti ca dai dovada de prostie.tu nu iti dai cu parerea tu jignesti asa cum si tu la randul tau poti fi jignita.analfabeta cred ca este altcineva nu doamna Maria.

  25. 25
    buna Says:

    credeti ca i-astie..?

  26. 26
    dana Says:

    pacat de nicu da sat curios dk intra in casa o fata care al place pe NICU si el o refuza ce ar zice DIVA..?

  27. 27
    negreanca Says:

    cine nu i cu mine e impotriva mea asta e motto ul doamnei maria

  28. 28
    negreanca Says:

    e destul de ingusta la minte si talpa tarii sa si vada lungul nasului

  29. 29
    cris Says:

    iar se comenteaza airuea pe aici

  30. 30
    Iulia Says:

    V-as ruga pe toti care va spuneti gandurile aici,sa nu mai jigniti.Puteti sa va spuneti parerea,dar folosind cuvinte cuviincioase,altfel,voi crede ca numai cei suparati,frustrati sau lipsiti de bun simt scriu aici.Eu pot sa va spun ca imi place d-na Maria si Nicolae.Consider ca discutia dintre mama si fiu nu o poti cataloga drept barfa,dar cum este prezentata si tot prezentata de CanalD…Nicusor este un baiat dragut si foarte bine educat si mi-ar place sa faca cuplu cu Cristina.Inca odata va rog sa nu mai jigniti niciun concurent.Vamultumesc.

  31. 31
    anisoara Says:

    doamna maria va apreciez pentru educatia copiilor .multe rautati se scriudar nu dati importanta. si nu plingeti ca nu e bine.nicusor nu va ramane neinsurat.sunt destule fete mai ales acum .cine e mai bun sa cistige.

  32. 32
    ANY1960 Says:

    nu stiu citi ani aveti dar multe comentariicu cuvinte jignitoare.ne dam cu parerea dar mai civilizat ca nu cunoastem noi toata situatia .

  33. 33
    eu Says:

    nu iti e rusine ???sa o imiti pe daiana,treaba ei k isi pierde hainele dim.si cum merge,dk razi de daiana,asa sa de\a Domnul sa mergi toata viata,baba rautacioasa .

  34. 34
    cris Says:

    doamna Maria poate sa imite pe cine vrea si cand vrea pentru ca nu Ii trebuie acordul nimanui.iar tu usere eu daca tu Ii urezi asta doamnei Maria atunci iti urez si eu sa mergi asa toata viata de acum incolo si poate mai rau.anca e o nesimtita la fel ca daiana.de ce o fi venit in emisiune ?sa isi arate dinti lipsa care se vad de fiecare data cand zambeste mai larg(daiana).anca a aparut in emisiune ca sa vada lumea cat de “destepata ” si de “doamna ” este ea.femeia de servici de la kanal d este o Mare Doamna.mamele din casa sunt niste Doamne la fel si mamele Valentinei,Catalinei,Cristinei,a lui Andrei.si doamna Puia chiar daca este mai vulcanica a dat dovada de mai mult bun simt decat anca care nu a avut ce sa faca acasa si a plecat si ea la bucuresti sa o vada lumea la tv.

  35. 35
    cris Says:

    si inca ceva daca doamna Maria este baba inseamna ca anca este “miss univers” ceea ce nu poate sa fie :) )

  36. 36
    any1960 Says:

    nu are nimica ca a imitat-o.multi concurenti au emitat-o si pe gabriela.si nu s-a suparat.asa e in casa .tu daca ai fi acalo sigur mai faci glume.si afara se fac glume la fel numai ca aici sunt filmati.asta e diferenta.si ne arata noua numai ceva mai rau dar ei toti sunt persoane deosebite .

  37. 37
    eu Says:

    o mama nu isi bate joc de copilul nimanui,;fiecare isi exprima proria opinie ,am zis si ma repet din nou,pt k unii iz handicapati si comeneteaza ceea ce afirm eu.;aici fiecare poate critica,judeca,concurentii din casa,dar nu si pe cei de pe forum.
    eu mi\am exprimat propria parere,dar taranimea e tare mare si se afla mai desteapti unii k sa comenteze despre altii.
    cris,poate in prag de SFINTELE SARBATORI ,ceea ce imi doresti mie,si nici nu ma cunosti,ti se va indeplini,k cineva nu e orb si te vede,pt k eu nu am facut com la adresa ta ,asak ciocu mic.

  38. 38
    eu Says:

    oricum,mari aeste o pers tata rau,care nu se va ridik niciodata la un nivel macar mediu de cult.e jalnik impreuna cu fiul\sau,este o falsa,barfitoare….

  39. 39
    cris Says:

    @iti multumesc foarte mult pt urarile tale dar nu o sa le accept doar le am citit.tac cand vreau nu cand imi zici tu.

  40. 40
    eu Says:

    prostu’nu e prost destul dk nu e si fudul,nu\i asa???….mai “semnalizeaza”,k se pare ,k iti place sa te iei de aproape multa lume de pe forum,dk nu sunt aduse com.de bine la adresa unora…..

  41. 41
    cris Says:

    tinand cont ca suntem in perioada Sarbatorilor de iarna nu o sa bag in seama comentariul postat mai jos doar vreau sa spun ca Cel mai destept cedeaza.
    Craciun Fericit tuturor si La Multi Ani !!!

  42. 42
    balaceanu Says:

    spunety lui doamna maria ca o stymez pentrfu ca este o femeie corecta

  43. 43
    andreea Says:

    da doamna maria chiar a intrecut masura cu daiana

  44. 44
    Vio Says:

    doamna Maria plange din orice.. in locul lui nicusor mi`ar fi rusine q dansa..
    ea cand nu este in emisiune este cu gura mare.. j cand este in emisiune este tacuta ca un mielusel..

  45. 45
    ANISOARA Says:

    doamna maria la multi ani 2011.

  46. 46
    anisoara Says:

    urat din partea prietenilor ,d-voastra,nu a fost deloc frumos.nu cred ca nicusor va fi cu valentina.

  47. 47
    alexutza Says:

    cn vrea sa vb de npm5 sa bage id {fetita_cu_talent12}

  48. 48
    alexutza Says:

    maria este o analfabeta care face pe marea doamna hai sa fim seriosi se vede de la o posta ca joaca teatru de prost gust

  49. 49
    Andreea Says:

    Doamna Maria joaca foarte mult teatru.. Nu cred ca are motive sa fie atat de afectata de relatia lui Nicusor cu Valentina si de de conflictul cu Daiana.

  50. 50
    Andreea Says:

    Preferatele mele este Iulia si Valentin, va sustin k voi va potriviti cuplu perfect. Imi place foarte de voi si as vrea sa intre nora saptamanii este Iulia.
    Valentina si Nicusor se potrivesc cuplu perfect, va sustin pe voi. va pup.

  51. 51
    Andreea Says:

    Preferatele mele este Iulia si Valentin, va sustin k voi va potriviti cuplu perfect. Imi place foarte mult de voi si as vrea sa intre nora saptamanii este Iulia.
    Valentina si Nicusor se potrivesc cuplu perfect, va sustin pe voi. va pup.

  52. 52
    Lorena Says:

    N u exista fete mai adevarate ca acelea pe care le inunda plansul . E cu mult mai bine sa plangi de bucurie , decat sa te bucuri de lacrimile altuia.

  53. 53
    cristina Says:

    doamna maria confunda platoul emisiunii nora pt mama.nusi au locul si nici rostul replicilile si mofturile ei.tb sa aiba putin echilibru dar vad ca nu are notiune de asa ceva.concret:ma intorc in urma simi aduc aminte cind fetele au invitato la masa si ea a rasp.ca au bugete separate.asta spune f multe referitor la comp.ei.si nu mai are rost sa mai comentez si alte scene.pacat ca influenteaza negativ situatia lui nicusor.ii impune tot.daca nu zice bietul baiat ca ea i se face rau ,face teatru de 2 banif urit si foarte dezagreabil

  54. 54
    simona Says:

    auziti doamna sa faceti figurii la dvs acasa si lasati-l pe nicu sa decida el a avut drepyate fata dvs sunteti f bagacioasa am o soacra f buna dc aveam o soacra ca dvs era la azil in concluzie sunteti o mahalagioaica

  55. 55
    nguflorina Says:

    doamna maria face cam mult gat in competitie.acum i sa infundat…
    catalina ei are pe altul…
    tare imi doresc sa fie adevarat
    pt ca nicu se potrivea de minune cu valentina

  56. 56
    nguflorina Says:

    doamna maria e cea mai moftiroasa,spune numa minciuni,este subiectiva
    are impresia ca le stie pe toate
    e si cam prefacuta

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free