Doamna Maria impotriva tuturor sau invers?


doamna maria npm 5Doamna Maria pare a fi tot mai neinteleasa in ultima perioada. Dupa ce aceasta a avut la inceput mici conflicte cu fetele pe seama nemultumirilor sale, doamna Maria continua sa aibe noi conflicte cu doamna Elena si cu Maria.

De curand, mama lui Nicolae a afirmat ceva la adresa Mariei, si anume “Fereste-te de omul insemnat”…Maria avand probleme la mana in urma unui accident suferit in copilarie.

Credeti ca doamna Maria este o persoana neinteleasa sau doar rautacioasa?

Articol realizat de Raluca Neagu

56 comentarii la “Doamna Maria impotriva tuturor sau invers?”

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 56
    nguflorina Says:

    doamna maria e cea mai moftiroasa,spune numa minciuni,este subiectiva
    are impresia ca le stie pe toate
    e si cam prefacuta

  2. 55
    nguflorina Says:

    doamna maria face cam mult gat in competitie.acum i sa infundat…
    catalina ei are pe altul…
    tare imi doresc sa fie adevarat
    pt ca nicu se potrivea de minune cu valentina

  3. 54
    simona Says:

    auziti doamna sa faceti figurii la dvs acasa si lasati-l pe nicu sa decida el a avut drepyate fata dvs sunteti f bagacioasa am o soacra f buna dc aveam o soacra ca dvs era la azil in concluzie sunteti o mahalagioaica

  4. 53
    cristina Says:

    doamna maria confunda platoul emisiunii nora pt mama.nusi au locul si nici rostul replicilile si mofturile ei.tb sa aiba putin echilibru dar vad ca nu are notiune de asa ceva.concret:ma intorc in urma simi aduc aminte cind fetele au invitato la masa si ea a rasp.ca au bugete separate.asta spune f multe referitor la comp.ei.si nu mai are rost sa mai comentez si alte scene.pacat ca influenteaza negativ situatia lui nicusor.ii impune tot.daca nu zice bietul baiat ca ea i se face rau ,face teatru de 2 banif urit si foarte dezagreabil

  5. 52
    Lorena Says:

    N u exista fete mai adevarate ca acelea pe care le inunda plansul . E cu mult mai bine sa plangi de bucurie , decat sa te bucuri de lacrimile altuia.

  6. 51
    Andreea Says:

    Preferatele mele este Iulia si Valentin, va sustin k voi va potriviti cuplu perfect. Imi place foarte mult de voi si as vrea sa intre nora saptamanii este Iulia.
    Valentina si Nicusor se potrivesc cuplu perfect, va sustin pe voi. va pup.

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free