Doamna Maria impotriva tuturor sau invers?


doamna maria npm 5Doamna Maria pare a fi tot mai neinteleasa in ultima perioada. Dupa ce aceasta a avut la inceput mici conflicte cu fetele pe seama nemultumirilor sale, doamna Maria continua sa aibe noi conflicte cu doamna Elena si cu Maria.

De curand, mama lui Nicolae a afirmat ceva la adresa Mariei, si anume “Fereste-te de omul insemnat”…Maria avand probleme la mana in urma unui accident suferit in copilarie.

Credeti ca doamna Maria este o persoana neinteleasa sau doar rautacioasa?

Articol realizat de Raluca Neagu

56 comentarii la “Doamna Maria impotriva tuturor sau invers?”

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    negreanca Says:

    maria este o analfabeta care face pe marea doamna hai sa fim seriosi se vede de la o posta ca joaca teatru de prost gust

  2. 19
    negreanca Says:

    cris da pe tine ce te doare de maria nicolae si valentina sunt preferatii tai ma leg de ei ca asta e parerea mea si o sustin ok mai departe vorbeste mai frumos la adresa mea ca eu nu ma leg de tine

  3. 18
    Doru Says:

    cei care-i vor binele lui nicolae ar trebui sa-l voteze sa plece acasa si sa nu se mai faca de ras. sunt 12 fete care nu l-au vrut, oare sa mai asteptam sa-l refuze si cele care vor mai intra?

  4. 17
    cris Says:

    carmen ai putea sa imi dai un id de messenger ?daca se poate bineinteles nu te oblig

  5. 16
    carmen Says:

    cred ca negreanca a exagerat cand a spus ca doamna Maria e proasta! nu asta a reiesit din evolutia doamnei in concurs….ar fi bine sa ne alegem cuvintele cand facem aprecieri ..fiecare doreste sa i fie bine lui si apoi celui de langa el.cred ca si doamna in viata de zi cu zi doreste sa i fie bine intai dansei si asta nu inseamna ca e…….

  6. 15
    cris Says:

    negreanca daca tu consideri ca doamna maria e proasta inseamna ca tu esti mai rau decat dansa.am un sfat pentru tine:lasa-i pe ceilalti in pace si sustineti concurentii preferati(daca ai unii bineinteles).ce te doare pe tine de valentina,nicolae si doamna maria ?nu iti place de ei nu te mai uita.termina ca devi penibila.tu sa iti vezi de preferati tai si lasa-i pe ceilalti in pace.

  7. 14
    negreanca Says:

    toti vor suflete pereche daca pe langa asta se mai gaseste si altceva e treaba lor referitor la maria s a vazut ca e razbunatoare si proasta numai ei sa i fie bine

  8. 13
    ema Says:

    nu este rautacioasa, este mai simpla….

  9. 12
    maria Says:

    esti o falsa,increzuta care stie sa jigneasca mult

  10. 11
    simona Says:

    Este o doamna simpla din popor.Gafeaza uneori,dar asta nu va da dreptul sa o judecati.Nicusor este un baiat minunat.Pacat ca fetele desi constientizeaza acest lucru,vor baieti bogati si smecherasi.Dar cu astfel de baieti nu poti sa-ti inteemeiezi o familie.Spuneti-mi unul din casa care ar vrea sa-si intemeieze o familie,daca nu ar fi acest concurs-banii.

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free