Doamna Mioara – Mama Saptamanii in Casa Curcubeului (13.11.2010)


mioara npm5Doamna Mioara a obtinut cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, fiind clasata pe locul I ca si Mama Saptamanii in Casa Curcubeului.

Doamna Mioara si Ioan, fiul acesteia, nu au fost propusi spre eliminare la Finala Saptamanii din data de 13 noiembrie 2010.

Ce parere aveti de faptul ca doamna Mioara a fost votata Mama Saptamanii? Ea aceasta isi merita titlul?

Articol realizat de Raluca Neagu

62 comentarii la “Doamna Mioara – Mama Saptamanii in Casa Curcubeului (13.11.2010)”

Pages: « 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    ANY1960 Says:

    in emisiunea de vineri doamna gabriela intreaba pe toate mamele cit au stat ele acasa cu copilul ?fiecare la rindul ei a spus.cum era si pe vremea aia….acum e cu 1an sau 2 .am ris ca pe doamna mioara nu a mai intrebat-o.doamne ce era oare in sufletul ei de mama cind toate spuneau ca au stat .dar daca dinsa a avut probleme atat de mari trebuia ……..

  2. 49
    anisoara Says:

    intr-o emisiune de diminiata ioan discuta cu gabriela ca mihaela sa poarte rochita ba pina la genunchi ba mai lunga .nu voia scurta.nu inteleg .dar mama lui?

  3. 48
    Regina Says:

    Doamna Mioara sunteti o femeie si o mama exceptionala;doar cine nu are copii si nu stie ce inseamna sa cresti si sa educi un copil vorbeste aiurea.Imi place foarte mult ca ii sprijiniti pe Ioan si Mihaela si nu da satisfactie tuturor invidiosilor.Am trecut printr-o experienta similara si am avut tot sprijinul soacrei mele care e o femeie deosebita.De aceea va inteleg perfect.Sunteti o femeie foarte frumoasa si cu capul pe umeri.Tine-ti-o tot asa si nu lasati pe nimeni sa intervina in relatia copiilor d-voastra.Succes!

  4. 47
    victoria Says:

    Doamna Mioara este o mama exceptionala,succese doamna .Logica aici e ca saracele femei chinuite de la raa nu inteleg ce inseamna dragoste si respect. Doamna Mioara felicitari.Eu va iubesc enorm.Si daca ajunjeti in Italia in vacanta va astept in ospetie la Trieste ..

  5. 46
    ciobanu virginia Says:

    nu imi place de Mioara ca a venit pentru copilul ei dar mai ales pentru ea.Poarta mai scurt decit fetele tinere din casa.A venit sa arate ca si ea este frumoasa si se poate sa-si caute si ea jumatatea ca tot nu o are pereche.Este votata de barbati nu de femei.La barbati asta le place la barbati”femeile stimbacioase”.Se vede clar ca se strimba cind vorbeste ca pina si baiatului ei nu-i place cind vorbeste.Cind este filmata in casa deci nu in direct,vorbeste fara accent si nu isi da seama ca noi o auzim si ne uitam la toate detaliile.

  6. 45
    any1960 Says:

    vai doamne ce se mai iubesc copii ei .asa cum sa iubit ea cu …surcica nu sare departe de trunchi

  7. 44
    COSMIN Says:

    MI SE PARE MIE SAU DOAMNA IN CAUZA A UITAT SA VORBEASCA LIMBA MATERNA DUPA CATIVA ANI IN ITALIA NU ITI SCHIMBI ACCENTUL

  8. 43
    ille amalia Says:

    Mioara mai bine mergea la produs decit sa vina cu fiusu la vedetism……

  9. 42
    ANY1960 Says:

    MAGDA SAYS BINE ZIS .COMENTARIU 33 .NICI NU MAI AM CE ZICE .PERFECTA DREPTATE .DAR BANII SUNT LA MIJLOC .

  10. 41
    AndyGirl Says:

    Mioara,capul sus,nu mai fi trista,uite ai iasin Mama sapt.,Ioan are o prietena,nu trebuie sa mai fi trista..fi vesela cum erai la inceput pt ca esti o femeie frum si nu te mai gandi la sotu-tu.esti o mama de nota 20…succes!!!!!

Pages: « 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free