Doamna Mioara – Mama Saptamanii in Casa Curcubeului (13.11.2010)


mioara npm5Doamna Mioara a obtinut cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, fiind clasata pe locul I ca si Mama Saptamanii in Casa Curcubeului.

Doamna Mioara si Ioan, fiul acesteia, nu au fost propusi spre eliminare la Finala Saptamanii din data de 13 noiembrie 2010.

Ce parere aveti de faptul ca doamna Mioara a fost votata Mama Saptamanii? Ea aceasta isi merita titlul?

Articol realizat de Raluca Neagu

62 comentarii la “Doamna Mioara – Mama Saptamanii in Casa Curcubeului (13.11.2010)”

Pages: [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 62
    ana-karenina Says:

    Afost foarte bine ca l-ati pedepsi pe Ioan si nu ati mers la munte .Afost foarte egoist si nu a realizat comportamentul lui chiar in emisiune unde il vede o tara intreaga. Rusine Ioan ca nu stii sa-ti respecti mama care este o persoana atat de buna!!Asa te ve-i purta si cu sotia ta cand ve-i iesi din casa? Sigur nu ve-i avea o casnicie fericita, esti egois gelos si foarte arogant. Controleaza-ti atitudinea si revizuiesteti comportamentul fata de cei din jurul tau si totul v-a fi minunat.Ai grija de mama ta care este o persoana deosebita.Doar cand vei avea si tu copiii tai si se vor purta la fel ca tine iti vei da seama cat a suferit mama ta

  2. 61
    Meri Says:

    Mioara nu este asa afara, ea se concentraza f. mult sa dea bine in fata tvr. pentru ei conteaza BANII . Da si Ioan tot doi ani o sa stea cu Mihaela. Pacat de voturi si de banii stricati ca e o mama frumoasa …. nu ati vazut secventa de vineri seara si nu sa dat nici simbata, daca Alin mergea mai departe era acceptat.

Pages: [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free