Doamna Mioara – Mama Saptamanii in Casa Curcubeului (13.11.2010)


mioara npm5Doamna Mioara a obtinut cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, fiind clasata pe locul I ca si Mama Saptamanii in Casa Curcubeului.

Doamna Mioara si Ioan, fiul acesteia, nu au fost propusi spre eliminare la Finala Saptamanii din data de 13 noiembrie 2010.

Ce parere aveti de faptul ca doamna Mioara a fost votata Mama Saptamanii? Ea aceasta isi merita titlul?

Articol realizat de Raluca Neagu

62 comentarii la “Doamna Mioara – Mama Saptamanii in Casa Curcubeului (13.11.2010)”

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    sonia Says:

    As vrea sa mai adaug ceva: mie mi se pare ca se trage enorm de timp la finale, din lipsa subiectelor. Ce atata circ u tatal Valentinei, pina la urma tataie trebuia sa vina, sa spuna doua vorbe, sa-si sustina fata, nu sa se ia de toata lumea. La urma-urmei pentru aceasta mascarada nu este de vina nici tatal Valentinei, nici Valentina ci numai cel care face aceasdta emisiune. LIPSA DE SUBIECTE

  2. 9
    sonia Says:

    Sa stiti ca, incepe sa ma convinga cucoana! Descopar la ea o putere de aparare fantastica. Nu se lasa” calcata pe coada”. Pacat de baiat, e prea tanar pentru un astfel de concurs si un astfel de pas.

  3. 8
    Ella Says:

    Stiti ce e frumos? Ca a iesit mama saptamanii in casa Curcubeului. Asta e tare! Doamna Mioara e in casa Rozelor!

    Poate ca merita titlul de mama saptamanii, nu zic nu, desi nu e preferata mea, dar oricum nu e in casa curcubeului

  4. 7
    alina Says:

    ea e o femeie ff super in schimb fiisu nu imi place de nici o culoare!!!merita sa fie mama saptamanii.

  5. 6
    taty Says:

    bravo..

  6. 5
    DOINITA Says:

    Mi-a placut de Mara cum a luat atitudine in fata tatalui Valentinei.Am impresia ca Valentina este favorizata de cei din staful npm5.De aceea l-au chemat si pe tatal Valentinei ca sa faca circ si sa se ieie de toate cuplurile. Nu ati vazut ce se balbaia cateodata de nu mai stia ce sa zica?,iar Gabriela nu spunea nimic.In fiecare editie npm trebuie sa fie cineva sa faca circ.Rusine Gabrila ca nu ai intervenit la Valentina cand zbiera ca o nebuna.VA PLACE SA VEDETI NUMAI CEARTA IN CASA .

  7. 4
    Luiza Says:

    Merita sa fie mama saptamanii, nu este adevarat ca o voteaza doar familia, eu personal nu o cunosc, dar o voteaz. Este o femeie desteapta, frumoasa cu multa diplomatie.

    Multu succes in continuare!

  8. 3
    AndyGirl Says:

    noroc in kontinuare

  9. 2
    gaby Says:

    Da consider ca isi merita titlul de Mama Saptamanii.Este o mama draguta la fel si Ioan si sper sa mai iasa Mama Saptamanii.

  10. 1
    Meri Says:

    Nu merita sa fie mama saptaminii doar ca stie sa vorbeasca sa fie diplomata, este o femeie umblata prin lume dar nu are baiat de insuratoare, trebuia mai intii sa-l dea la scoala apoi sa vina la NPM dar BANII conteaza pentru ea. E votata mai mult de familie.

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free