Doamna Mioara – Mama Saptamanii in Casa Curcubeului (13.11.2010)


mioara npm5Doamna Mioara a obtinut cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, fiind clasata pe locul I ca si Mama Saptamanii in Casa Curcubeului.

Doamna Mioara si Ioan, fiul acesteia, nu au fost propusi spre eliminare la Finala Saptamanii din data de 13 noiembrie 2010.

Ce parere aveti de faptul ca doamna Mioara a fost votata Mama Saptamanii? Ea aceasta isi merita titlul?

Articol realizat de Raluca Neagu

62 comentarii la “Doamna Mioara – Mama Saptamanii in Casa Curcubeului (13.11.2010)”

Pages: « 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    ioana Says:

    Doamna Mioara chiar isi merita titlul de Mama Saptamani dar ami pare rau pentru ca ea este de cea care sufera de pe urma lui Ioan. Ioan se potriveste cu Adelina si ar foarte frumosi.Mihaela nu este potrivita pentru IOAN.

  2. 39
    ioana Says:

    Valentina LA MULTI ANI

  3. 38
    ioanaurszuly Says:

    Doamna Mara este mama preferata a mea si imi place cum gandeste si este o persoana sincera. Ar trebui sa-i spuna lui Ioan sa se mai uite in jur pentru ca Mihaela nu este prea potrivita pentru el. In casa sunt fete care nu sunt atit de coplilaroase si care stiu ce vor.Ioan s-ar potrivi foarte bine cu aAdelina. Sa se gandeasca bine Ioan.

  4. 37
    monica Says:

    D-NA MIOARA SUNTETI CEA MAI FRUMOASA MAMA DIN CAS SI SPER SA FITI MEREU MAMA SAPTAMANII.IAR IOAN SI MIHAELA SA -SI VADA DE CUOLUL LOR CACI POATE ASA O SA PRIMEASCA MAI MULTA SIMPATIE DIN PARTEA PUBLICULUI .IN REST SE POTRIVESC PERFECT .CU MIHAELA II STA CEL MAI BINE LUI IOAN.

  5. 36
    dane Says:

    doamna mioara sinteti cea mai frumoasa din casa

  6. 35
    maria Says:

    esti o frumoasa

  7. 34
    Meri Says:

    Mara , nici vorba de suferinta, ea e constienta ca e intr-un concurs face tot ca publicul sa o placa. Nu o intereseaza nimeni din casa decit “singele ei” poate pe Daniela o are ca rezerva. Mara este singura mama care vrea sa cistige si se vede ca sa consumat mult de cind e in casa. Joaca tare.

  8. 33
    daiana Says:

    mie imi place foarte mult de valentina si cred ca sar potrivi cu costi si vreau sa ii mai spun valentinei sa nu le mai bage inseama pe telespectatoarele care se iau de ea , ca ele nu stiu ceea ce se intampla in casa lor ea sa fie in banca ei elena este o fata cu doua fete se da bn pe langa tine si apoi te face pe la spate una vb cu tn si alta spune in emisiune nu mai recunoaste ceea ce face sau ceea ce zice este o prefacuta alin a facut o alegere foarte proasta ca a aleso pe elene cred ca sar potrivi cu cristina silvia a facut o alegere foarte buna ca la ales pe andrei este un baiat in banca lui imi place foarte mult de el imi place si de doamna mioara si de mihaela darde ioan nu prea imi place pt ca gandeste ca un copil si rade de toti dar sper ca o sa se mai maturizeze imi plc de toti concurenti inafara de elena REPET CA ESTE CU doua fete va multumesc si vreau sa ii spun doamnei gabriela ca imi plc cum sa tus si ca este o dulce papapa

  9. 32
    Magda Says:

    Dna Mara,imi place de dv ai conceptii frumoase despre viata,cred ca te_ai ocupat mult de
    Ioan.
    Dar exista un dar… ati fost patita cu casatoria timpurie.
    Si vreti sa faceti acelasi lucru cu Ioan!
    De ce sa nenoroceasca si el o femeie si un copil.
    Atat el cat si Mihaela sunt niste copii!
    Care iau viata super ficiala.
    Mihaela il iarta ca va avea o amanta dar ia sa gandit ce spune?
    O familie trebuie sa fie formata din mama tata si copii nu au ce cauta alte persoane.
    Pentru ei asta e o joaca!
    Ganditi_va bine ce faceti!
    Amandoi sunt cu capul in nori!

  10. 31
    maria Says:

    nu a fost frumos ce a spus ioan de daniela dar el e un copil pacat ca tot mara sufera

Pages: « 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free