Doamna Mioara – Mama Saptamanii in Casa Curcubeului (13.11.2010)


mioara npm5Doamna Mioara a obtinut cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, fiind clasata pe locul I ca si Mama Saptamanii in Casa Curcubeului.

Doamna Mioara si Ioan, fiul acesteia, nu au fost propusi spre eliminare la Finala Saptamanii din data de 13 noiembrie 2010.

Ce parere aveti de faptul ca doamna Mioara a fost votata Mama Saptamanii? Ea aceasta isi merita titlul?

Articol realizat de Raluca Neagu

62 comentarii la “Doamna Mioara – Mama Saptamanii in Casa Curcubeului (13.11.2010)”

Pages: « 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

 1. 30
  tatiana Says:

  Dmn mara nu-mi place de ea pentru ca se tine mai sus decat toate,sa se uite la ea cum arata si dupa aia sa vb de altii.

 2. 29
  diana Says:

  Dna Mara este o femeie trecuta prin viata si imi place cum stie s afaca fata oricarei situatii si se vede ca este educata. Nu prea imi place de mihaela, sper doar ca Ioan a ales bine.

 3. 28
  denisa Says:

  se vede ca nu ai nimic in cap decat ‘: viata de la italia”lasa figurile de mare diva ca nu esti!

 4. 27
  DANIELA Says:

  nu trbuie sa condamnam ce a facut alti in viata i doresc numai bine si ei si lui ion

 5. 26
  Meri Says:

  D-na Mara si Elena sunt cele mai atente concurente din casa sa dea bine. Sa observati nici nu se misca in emisiuni da sunt false .Strica banii pe voturile Marei care fiul ei nu are nici o scoala , cistiga banii si ii papa pe toti in cluburi.

 6. 25
  ANISOARA Says:

  FAZA CU VOTURILE CHEAR NU INTELEG MAI BINE ZIS …NU SUNT BAGATE IN SEAMA CLAR .DEJA SA VAZUT SIMBATA SEARA FOARTE URIT IAR LUNI IN EMISIUNE DOAMNA GABRIELA ADICA SA SCUZAT CA CU DECESUL DOAMNEI ELENA SA INCURCAT …DEGEABA ..ULCIORUL NU MERGE DE MULTE ORI LA APASI A TRECUT IMEDIAT LA ALT SUBIECT SA GRESIT MULT IMI PARE RAU SA MA EXPRIM DAR ASTA ESTE COONDOLEANTE FAMILIEI LUI BOGDAN DAR PAREREA MEA ESTE CA NU ARE TREABA VOTURILE CU ACEST INCIDENT NEFERICIT

 7. 24
  Georgiana Says:

  ,,D-na ,, Mioara ,e cunoscuta de barbatii din Constanta cu numele de Oana,nume de ,,scena,,a fost dansatoare de………,si in Italia a plecat sa danseze, sa faca masaje ……… .Si nu e o barfa.Am si poze cu,, d-na,,Acum face pe mama buna.Imi e sila de perversitatea ei,eu am cunoscut-o bine.Stie ca e mereu filmata.E 100% falsa.

 8. 23
  maria Says:

  e cool mama
  si fiul la fel foarte frumos

 9. 22
  lacrimioara Says:

  Pt Maria: ,,frumos”vocabular ,ai fost langa ea in Italia si ai vazut tu ce a facut?Nu ti-e rusine sa vorbesti asa despre o persoana pe care nu o cunosti?

 10. 21
  Monica Says:

  nu inteleg faza cu voturile sincer:|

Pages: « 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free