Ioan si Catalina formeaza un cuplu?


npm5 catalinaDesi de curand Ioan a avut un prim sarut cu Mihaela, se pare ca el nu a fost foarte hotarat in a forma o relatie cu ea si a decis sa mai cunoasca si restul fetelor.

Venit in vizita in Casa Curcubeului impreuna cu Valentin, Ioan a dorit sa stea mai mult de vorba cu Catalina, despre care a aflat ca il place foarte mult.

Din vorba in vorba, cei doi au realizat ca au multe lucruri in comun si ca se plac. Ba mai mult decat atat, Catalina a declarat in emisiunea de dimineata ca formeaza deja un cuplu cu Ioan si ca acesta o place.

Singura temere a lui Ioan pe care a dorit sa i-o impartaseasca si Catalinei a fost aceea de a nu fi perceput in mod gresit, din cauza faptului a fost putin mai indecis in ceea ce o priveste pe Mihaela si Daniela.

Credeti ca Ioan s-a oprit intr-un final la Catalina, pentru a o avea ca partenera pe mai departe in concurs?

Articol realizat de Raluca Neagu

28 comentarii la “Ioan si Catalina formeaza un cuplu?”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    mihaela Says:

    nu-mi place mihaela,este o prefacuta

  2. 19
    nikko Says:

    catalina e cam prefacuta,sh mincinoasa nu trebuia sa se bage ea sai zik lu ioan de chestiile alea cu mihaila nu era ea in masura

  3. 18
    deea Says:

    crede- ti k mai conteaza cu cine se cupleaza maimuta de catalina?pentru ea va fi unul in plus ,banii conteaza.este o stupida ,mincinoasa si fata cei 7 ani de acasa

  4. 17
    Andreea Says:

    cred ca se potrivesc amandoi (Catalina si Ioan), deoarece lui Ioan ii trebuie o fata mai hotarata, Catalina. Mihaela e cam prea copilaroasa iar Danielei i se potriveste alt gen de baiat. parerea mea.

  5. 16
    arabella Says:

    am urmarit toat editiile emisiunii ,,nora pentru mama” si sper ca aceasta editie sa fie la fel de interesanta.parerea mea este ca ioan se potriveste cu daniela sau cu maria,nicidecum cu catalina.

  6. 15
    misha Says:

    Pana la urma poate se opreste la o singura fata….sunt tare curioasa cu cine o sa faca cuplu Ioan…Mihaela e normal sa fie posesiva si geloasa doar e scorpion, cea mai posesiva zodie….vom vedea

  7. 14
    aura Says:

    IN SFARSIT A DESCHIS OCHII MAI BINE.CREDEAM CA VEI RAMANE CU FITOASA AIA SI PE DEASUPRA E CEA MAI URATA DIN CONCURS SI VREA DOAR SA CASTIGE A VAZUT CA A IESIT MARA MAMA SAPTAMANI.AFARA CU EA.

  8. 13
    katy Says:

    Mie mi se pare ca se potrivesc foarte bine.Sper doar ca ea nu se amageste sunt curioasa daca si el poate afirma in sfarsit ca ramane la o singura fata.

  9. 12
    ana Says:

    nu se compara catalina cu babaloaik aia de mihaela, pai ce sa faca ioan cu mamaliga aia d mihaela si plus k mai e si urata

  10. 11
    katalyna Says:

    smecher

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free