Ioan si Catalina formeaza un cuplu?


npm5 catalinaDesi de curand Ioan a avut un prim sarut cu Mihaela, se pare ca el nu a fost foarte hotarat in a forma o relatie cu ea si a decis sa mai cunoasca si restul fetelor.

Venit in vizita in Casa Curcubeului impreuna cu Valentin, Ioan a dorit sa stea mai mult de vorba cu Catalina, despre care a aflat ca il place foarte mult.

Din vorba in vorba, cei doi au realizat ca au multe lucruri in comun si ca se plac. Ba mai mult decat atat, Catalina a declarat in emisiunea de dimineata ca formeaza deja un cuplu cu Ioan si ca acesta o place.

Singura temere a lui Ioan pe care a dorit sa i-o impartaseasca si Catalinei a fost aceea de a nu fi perceput in mod gresit, din cauza faptului a fost putin mai indecis in ceea ce o priveste pe Mihaela si Daniela.

Credeti ca Ioan s-a oprit intr-un final la Catalina, pentru a o avea ca partenera pe mai departe in concurs?

Articol realizat de Raluca Neagu

28 comentarii la “Ioan si Catalina formeaza un cuplu?”

  1. 1
    Mihaela Says:

    eu una am ramas masca cand catalina a declarat ca formeaza un cuplu cu ioan…nush ce sa zic..dar un lucru este clar ioan este inca copil ptr ca s’a cam jucat cu mihaela..a si sarutat’o..;))…sper totusi sa fi facut alegerea corecta..

  2. 2
    Monica ( Pitesti ) Says:

    Nu mi se pare pregatit pentru casatorie acest baiat si nici manifestarile lui vizavi de fetele din concurs si chiar fata de maica-sa, nu-mi plac.

  3. 3
    AndyGirl Says:

    super va potriviti de min

  4. 4
    Andreea Says:

    cum ma sa formezi cuplu cu urata asta,mai bine cu mihaela k ea e mai frumoasa si va sta si bine impreuna:)

  5. 5
    PAULA Says:

    IOAN VREA PRE MULTE…NU STIE CE VREA SI DACA ALEGI MULTE LA SFARSIT POATE SIGUR NU CULEGI NIMIC.NU STIU D C FACE ASTA K DOAR NICI NU E CEL MAI FRUMOS SI NICI SINGURUL BAIAT DIN CASA…FACE ASTA K I-SE PERMITE D CATRE FETE.AR TEBUI PUS LA RESPECT:)

  6. 6
    COMO Says:

    Deci, cei doi formeaza un cuplu?

  7. 7
    annastasia Says:

    SARACA de ea….. se amageste singura, nu cred k Ioan poate declara acelasi lucru.

  8. 8
    Deea Says:

    E prea urata pt el,mult mai bine s-ar potrivi cu Mihaela

  9. 9
    xapy Says:

    Parca ii zicea la un moment dat lui Nicolae ceva de dintele ei:)) si acum o vrea pt el?? vai de capu` lui..nici el nu stie ce vrea.

  10. 10
    una Says:

    daca si asta e urata inseamna ca mihaela e urata cu crengi…

  11. 11
    katalyna Says:

    smecher

  12. 12
    ana Says:

    nu se compara catalina cu babaloaik aia de mihaela, pai ce sa faca ioan cu mamaliga aia d mihaela si plus k mai e si urata

  13. 13
    katy Says:

    Mie mi se pare ca se potrivesc foarte bine.Sper doar ca ea nu se amageste sunt curioasa daca si el poate afirma in sfarsit ca ramane la o singura fata.

  14. 14
    aura Says:

    IN SFARSIT A DESCHIS OCHII MAI BINE.CREDEAM CA VEI RAMANE CU FITOASA AIA SI PE DEASUPRA E CEA MAI URATA DIN CONCURS SI VREA DOAR SA CASTIGE A VAZUT CA A IESIT MARA MAMA SAPTAMANI.AFARA CU EA.

  15. 15
    misha Says:

    Pana la urma poate se opreste la o singura fata….sunt tare curioasa cu cine o sa faca cuplu Ioan…Mihaela e normal sa fie posesiva si geloasa doar e scorpion, cea mai posesiva zodie….vom vedea

  16. 16
    arabella Says:

    am urmarit toat editiile emisiunii ,,nora pentru mama” si sper ca aceasta editie sa fie la fel de interesanta.parerea mea este ca ioan se potriveste cu daniela sau cu maria,nicidecum cu catalina.

  17. 17
    Andreea Says:

    cred ca se potrivesc amandoi (Catalina si Ioan), deoarece lui Ioan ii trebuie o fata mai hotarata, Catalina. Mihaela e cam prea copilaroasa iar Danielei i se potriveste alt gen de baiat. parerea mea.

  18. 18
    deea Says:

    crede- ti k mai conteaza cu cine se cupleaza maimuta de catalina?pentru ea va fi unul in plus ,banii conteaza.este o stupida ,mincinoasa si fata cei 7 ani de acasa

  19. 19
    nikko Says:

    catalina e cam prefacuta,sh mincinoasa nu trebuia sa se bage ea sai zik lu ioan de chestiile alea cu mihaila nu era ea in masura

  20. 20
    mihaela Says:

    nu-mi place mihaela,este o prefacuta

  21. 21
    cata Says:

    catalina e o micinoasa,urata si foarte scarboasa e varza

  22. 22
    knoc Says:

    eu pana la urma nu inteleg de ce se umulesc fetele astea asa macar dak era mai slabut mai frumusel da asa parca e un porcusor si mai ales cum sta cu capul ala bagat intre umeri cand vine in platou in direct ..nu stiu da mie nu imi place deloc{de ioan vorbesc}

  23. 23
    Alice Says:

    Aspectul fizic nu cred ca trebuie sa fie un factor care sa ne influenteze parerea despre un concurent sau altul. Relativittaea termenului d etfrumusete poate sa creeze discutii. Parerea mea este ca Ioan se potriveste cu Catalina, iar atata timp cat ei au decis sa faca un cuplu nu vad de ce ar trebui criticati sau acuzati in vreun fel.

  24. 24
    Monica ( Pitesti ) Says:

    Catalina ar fi facut un cuplu reusit cu Sorin. AM spus: Ioan nu este de insuratoare, dar poate rezista in cuplu cu aceasta fata, care este destul de simpatica si poate lua si marele premiu, depinde cu ce gand au venit in concurs. Sincer, nu se potrivesc, Ioan nu este baiat de insurat, manierele lui nu sunt placute.

  25. 25
    onusk Says:

    mie imi place cel mai mult de Andrei:):) se vede k este bine manierat si nu se crede Fat-Frumos ca ceilalti doi ALin si Valentin care se cred cei mai frumosi…frumusetea este trecatoare
    Andrei:*:*

  26. 26
    sorina Says:

    catalina , imi place foarte mult , valentina e o concurenta foarte potrivita pentru acest realiti drama pentru ca este o mahalagioaica , perversa, si poate ca de aceeea nu si a gasit pe nimeni in concurs , si in afara casei care sa ii fie pe plac pentru ca vrea sa detina controlul si sa fie cocosul intr o relatie , nu imi place , o vreau afara catmai repede sper sa fie eliminata.

  27. 27
    Karla Says:

    Catalina nu s-ar uita la Sorin nici 9 vieti de ar fi sa traiasca.

  28. 28
    Georgiana Says:

    Catalinei i-a fost frica cand a vazut ca Ioan se apropie mai mult de Mihaela si a inceput sa o acuze ca a venit cu iubitul la preselectie,dar se pare ca Ioan nu a placut-o si cred ca o sa o aleaga tot pe Mihaela pentru ca se potrivesc amandoi.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free